Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Çok doğru sölüyosun canm ama 3. Gün olması da moralimi bozdu bilmiyoım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir hayırlısı olsun ben şimdi nelere dikkat edeyim ya sence neler yapmaıyım yarından itibaren

canim karartma icini.allah nasip edecekse 2.gun 3 gun embriosu tutanda tutuyo.vakti zamani gelmisse olur cnm bnim.darlandirma.kendini.
Çok saoş cnm ama bilmiyorum şuan etrafa ateş saçıorum sanki içim darlanıyo böle yapmamam lazım ama elimde değil

Çok saoş cnm ama bilmiyorum şuan etrafa ateş saçıorum sanki içim darlanıyo böle yapmamam lazım ama elimde değil
haklisin dicek bisey yok ama gonlunu ancak bole ferah tutabilirsin.bende herseye agliyorum hemde herseye ama bak inan ki 100 tane embriyo transfer edilse hepsu cok cokkk cokkk iyi kalitede olsa eger nasipte yoksa hic biri tutmayacak.rabbimizin ol demesini bekliyoruz hepimiz.tek care dua etmek ve rabbimize siginmak.icinden hep RABBI HEBLI MINESSALIYHN DE bi arkadasim soyledi bana da allahim bana salihinden evlatlar ver demekmis.ins kensini daha iyi hissedersin.

fluuu Canım ne diyeyim allah yardımcımız olsun. Zor bu işler.inşallah dinlenip tekrar başlarsın.umudunu kaybetme verecek olan O. Dua edelim ınş. Bi da haline tutar

flüzülmeost: 37529945 .!.:
Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallah

Canm allah razı olsun bizde karasiziz zk da vardı aklımda peki tedavi ücreti ne kadar oluyor muallaktayim bende biran önce başlamak istiyorum gerçekten çok saol

hayırlı akşamlar arkadaşlar ...4.günüm kasıklarımda agrı oluyor hafif ara ara tahlile daha bir hafta var normal mi..ayakta biraz durdummu oluor genelde...korkuyorrm

hayırlı akşamlar arkadaşlar ...4.günüm kasıklarımda agrı oluyor hafif ara ara tahlile daha bir hafta var normal mi..ayakta biraz durdummu oluor genelde...korkuyorrm
Canım hayırlı olsun. Ben kaçırdım seni ya... sana da dua ediyoruz o zaman, bence bir şey olmaz dua et. dinlen keyfine bak gerisini allah a birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…