5 ve uzeri pozitif deniliyorTestte kaç çıkması gerekiyor canım hamilelik olduğunda
Teşkkürler :)5 ve uzeri pozitif deniliyor
Çok doğru sölüyosun canm ama 3. Gün olması da moralimi bozdu bilmiyoım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir hayırlısı olsun ben şimdi nelere dikkat edeyim ya sence neler yapmaıyım yarından itibarenmoralini bozma hic canim insallah bir degil daha fazla dondurulmusun olur..ama tek bir tanede olsa uzulme cunku benim tek bir 3. gun embryosuyla bir oglum oldu...unutma onemli olan kalitesi :) kaliteli olmadiktan sonra 10 tane dondurulsa neye yarar
Çok saoş cnm ama bilmiyorum şuan etrafa ateş saçıorum sanki içim darlanıyo böle yapmamam lazım ama elimde değilcanim karartma icini.allah nasip edecekse 2.gun 3 gun embriosu tutanda tutuyo.vakti zamani gelmisse olur cnm bnim.darlandirma.kendini.
bende varım 7 kasım test tarihim :)@Secilk benımde test tarıhım 15 kasım yazabılırsın canım.. "Kasım da hamilelik başkadır" dicez Allah nasip ederse..
O bnm sonucum du.canim 71 cikti dememismiydin bugun? o baskasimiydi? ne zaman alicaksin sonucunu?
Canim insallah bi daha ki denemende pozitif gorup cok mutlu olursunuz. pes etmek yok yola devam. rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin sana..Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
haklisin dicek bisey yok ama gonlunu ancak bole ferah tutabilirsin.bende herseye agliyorum hemde herseyeÇok saoş cnm ama bilmiyorum şuan etrafa ateş saçıorum sanki içim darlanıyo böle yapmamam lazım ama elimde değil
Cok üzüldüm canım. Insallah Rabbim cok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip ederKızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallahflüzülmeost: 37529945 .!.:Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Canm allah razı olsun bizde karasiziz zk da vardı aklımda peki tedavi ücreti ne kadar oluyor muallaktayim bende biran önce başlamak istiyorum gerçekten çok saolMerhaba canım bende senin gibi ilk zamanlar hiç bilgim yoktu umarım aydınlatabilirim
1- ultrason ve kan tahlilini yaptır, eşinde kan verecek
2- rahim filmi icin radyolojiye git randevunu al rahim filmini çektirmene 3gun kala kullanman gereken ilaçlari soyleyecekler
3- ekg ve röntgen icin 15gun sonra tekrar gel diyecekler buarada eşinin Sperm testleri varsa urolojiye gidip göstersin onlarda tüp bebeğe uygundur yazısını verecekler eğer testleri yoksa hastanede enaz 3kez belli aralıklarda yaptırması lazım dr ona söyler
4- dahiliye psikiyatri genel cerrahilerde dolaşman için eline kagit veriyorlar gidip oralarda muayene oluyorsun sana birtakım sorular soracaklar mesela daha önce ameliyat oldun mu bir hastalık gecirdin mi sigara içiyor musun gibi aynı gün hepsini halledersin ben 15dk hallettim hatta randevu almadan gittim bankodaki bayanlardan sıra aldım sorun olmadı bu kagitla sağlık kuruluna gidiyorsun sana birinci raporu veriyor
5- smear ve idrar testi icin temizken adetli olmiyacaksin kadın doğumdan randevu alıyorsun bunuda halletikten sonra diğer evraklarla beraber her istenen için güzel bir dosya yap sonra evraklarin tamam olunca Konseye gidiyor konseyden çıkan evrakları sağlık kuruluna goturuyorsun asil heyet raporu işte bu enfazla 7-10gun arasında çıkıyor raporunu alıp doktoruna gidip ilaçlarını yazdiriyorsun
Bu evrakları toplaman yaklaşık 1,5 ayi buluyor gözün korkmasin ben detaylı anlattım sadece :)
Normaldir canim. bizde de oldu. hala da ara ara olur. Kendine cok dikkat et.hayırlı akşamlar arkadaşlar ...4.günüm kasıklarımda agrı oluyor hafif ara ara tahlile daha bir hafta var normal mi..ayakta biraz durdummu oluor genelde...korkuyorrm
kötü bişey mi ?canımNormaldir canim. bizde de oldu. hala da ara ara olur. Kendine cok dikkat et.
canım buarada hayırlı uğurlu olsunNormaldir canim. bizde de oldu. hala da ara ara olur. Kendine cok dikkat et.
Canım hayırlı olsun. Ben kaçırdım seni ya... sana da dua ediyoruz o zaman, bence bir şey olmaz dua et. dinlen keyfine bak gerisini allah a birakhayırlı akşamlar arkadaşlar ...4.günüm kasıklarımda agrı oluyor hafif ara ara tahlile daha bir hafta var normal mi..ayakta biraz durdummu oluor genelde...korkuyorrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?