- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
herkes kacırdı beni gibi geldiCanım hayırlı olsun. Ben kaçırdım seni ya... sana da dua ediyoruz o zaman, bence bir şey olmaz dua et. dinlen keyfine bak gerisini allah a birak
canim bunca tedavide ogrendigim en onemli sey kafaya takip strese girmemek oldu..ben cok kafaya takardim kolay degil 6 asilama 3 tup bebek yapildi bana..ama hangi tedavimde cok kafama takmadiysam onlarda hamile kaldim...mesela 3. asilamada olmazsa tup bebege gecicez nede oksa diye takmamistim oldu ama dusuk yapmak zorunda kaldim bebek olmustu...sonra 2. tup bebek tedavim dondurulmus tek embryoyla olmustu olnaz nede olsa diyip heveslenmemistim hic o da oldu su anda kucagimda oturuyor mesela :) yani en onemlisi stresten uzak dur...Çok doğru sölüyosun canm ama 3. Gün olması da moralimi bozdu bilmiyoım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir hayırlısı olsun ben şimdi nelere dikkat edeyim ya sence neler yapmaıyım yarından itibaren
Canım moralini lutfen yuksek tut olumlu düşünmeye çalış. Allahın izniyle bebişlerin seninle kalır.Dualarımdasınn.Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallah
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallah
fluuu Canım ne diyeyim allah yardımcımız olsun. Zor bu işler.inşallah dinlenip tekrar başlarsın.umudunu kaybetme verecek olan O. Dua edelim ınş. Bi da haline tutar
Kızlar çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı olsun ağlamak içimden geliyor o kadar emek ama olmadı dondurulmuş 8 embriyo var onlardan denicez artıkCok üzüldüm canım. Insallah Rabbim cok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eder
M Meralozmen diğer topikteydi pardonnTest tarihi yaklaşan arkadaşlar sırasıyla 1 131009devrim7779 , ozer3458 , M Meralozmen doğru mudur? Yani 5 kasıma kadar sonuçlarını öğreneceğimiz. Başka var mi bu tarihe kadar ogrenecek
Canm allah razı olsun bizde karasiziz zk da vardı aklımda peki tedavi ücreti ne kadar oluyor muallaktayim bende biran önce başlamak istiyorum gerçekten çok saol
Yaa ne güzel ben de Dondurulmuslarla deneyeceğim. İnşallah Dondurulmusla tutar canım.Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Kızlar çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı olsun ağlamak içimden geliyor o kadar emek ama olmadı dondurulmuş 8 embriyo var onlardan denicez artık
Amin cnm inş hepimize kısa zamanda rabbim nasip etsinfluuu cok uzuldum canim Rabbim en kisa zamanda kendiliginden saglikli hayirli bir evlat versin sana insallah...
Teşekkürler canım. Amin insallah...Maşallah canım. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte olan Arkadaşlara da böyle haberler vermeyi nasip etsin.
Ben de heyecanla kese gorecegimiz günü bekliyorum. Sağlıklı olsun da tek ya da ikiz cok onemlo degil. Sen de guzel haberler verirsin umarım.maşallah kesin ikiz bunlar annesi hayırlı evlatların olur inşallah
Tesekkurler canım. Doktorum Güvenç Karlıkaya.canım hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin.
doktorun kimdi.bahçeçi fulyaya gidiyorsun diye hatırlıyorum.
Canım icini rahat tut. Insallah bebeklerin seninle kalırlar. Dualarim seninle.Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Arkadaşım cok üzüldüm. inşallah Allah guc versin tekrar tedaviye baslar ve bu sefer kucağına almayı nasip eder.Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Allah sana da sabir ve guc versin canım. Inşallah en kisa surede saglikla kucagina alirsin bebisini.Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
çok Tskr ettim saolasinCnm ilk sefer için 500tlye yakın 490kusur bunuda yumurta toplarken hastanenin veznesine yatiriyorsun bence burada denemelisin enince ayrıntısına kadar inceliyorlar
benim 5.gun embiodydu cuma 8.gun. rapor icin hstynye gtmem gerek o gun.gitmiskende bi baktiracagim kanda.pozitifse cikar die dusunuorum.Test tarihi yaklaşan arkadaşlar sırasıyla 1 131009devrim7779 , ozer3458 , M Meralozmen doğru mudur? Yani 5 kasıma kadar sonuçlarını öğreneceğimiz. Başka var mi bu tarihe kadar ogrenecek
Hurmayı hiç duymamıştım canm saol onuda yiyim ananas günde bi dilim yeniyo diyo dıymuştum ama kabak çekirdeği daha faydalı sanki maşallah bebişine :) darısı başımacanim bunca tedavide ogrendigim en onemli sey kafaya takip strese girmemek oldu..ben cok kafaya takardim kolay degil 6 asilama 3 tup bebek yapildi bana..ama hangi tedavimde cok kafama takmadiysam onlarda hamile kaldim...mesela 3. asilamada olmazsa tup bebege gecicez nede oksa diye takmamistim oldu ama dusuk yapmak zorunda kaldim bebek olmustu...sonra 2. tup bebek tedavim dondurulmus tek embryoyla olmustu olnaz nede olsa diyip heveslenmemistim hic o da oldu su anda kucagimda oturuyor mesela :) yani en onemlisi stresten uzak dur...
sonra yiyip icme olarak anans diyorlar ama rahim kasilnasi yapiyormus zararliymis diye okudum onermiyorum..kabak cekirdegi tuketebilirsin tutunmayi kolaylastiriyormus haa birde hurma ye.ben oglumda bilmeden yemistim mekkeden gelmisti cok guzeldi hergun yemistim meger o da tutunmayi kolaylastiriyirmus...birde protein agirlikli beslenmek ve omega 3 tuketimini arttirmakda ayni sekilde tutunmayi kolylastiriyormus...
Canım 6, 7 güne kadar cok bi değişiklik olmadı bende. 7. Günden sonra adete benzer sancılar başladı hafif belvagrisi ayni adet öncesi yaşadıklarım gibi. Benim adet öncesi basimda ağrır oda tam şekliyle vardı . Benim adet günüm test tarihinden önceydi o gunu atlatirsam testi daha rahat yaptıracağımi düşünüyordum ki gece hafifl lekeyle Başlayan sonra kana dönüşen durumum oldu adetimde aynıdır benim. O Yüzden o gun üzüldüm test filan yapıldı Allah'ıma cok şükür pozitifti. Ruh hali cok zor olan bir dönem. Ruhumun daraldığı cok an oldu hepsinde Allah'ıma sığındım benim icin en iyisinin Onun bileceğini düşünerek içimi rahatlatmaya çalıştım. Bolca kuran okudum namaz kıldım dua ettim tesbih çektim . Rabbim ol dedi oldu bunların hepsini Öncesinde de yapıyordum ama nasip şimdiye imiş diye düşünüyorum. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin. Tum isteyenlere de...ya hamis arkadaslar az iki bahsetsenize transfer.sonrasi donemdeki ruh halinizi agrinizi sizinizihehh bizde de oluyo bu die sevinelimm )
canimmmm cok tsk ederim cvp icin.kacinci gun embriosuydu.bu benim 2.transferim ilkinde hic adet sancii gibi bisey yasamadim ama bunda 4.gunden itiraben aralikli olarak o sanciyi cekiyorum bazen belim kasiklarimda da sancilar oluyor ama progestana bagliyorum hep.cok korkuorum ya kanarsam die.cok dua ediyorum kendim ve hepimiz icin ins hayirli haberler almak nasip olur...Canım 6, 7 güne kadar cok bi değişiklik olmadı bende. 7. Günden sonra adete benzer sancılar başladı hafif belvagrisi ayni adet öncesi yaşadıklarım gibi. Benim adet öncesi basimda ağrır oda tam şekliyle vardı . Benim adet günüm test tarihinden önceydi o gunu atlatirsam testi daha rahat yaptıracağımi düşünüyordum ki gece hafifl lekeyle Başlayan sonra kana dönüşen durumum oldu adetimde aynıdır benim. O Yüzden o gun üzüldüm test filan yapıldı Allah'ıma cok şükür pozitifti. Ruh hali cok zor olan bir dönem. Ruhumun daraldığı cok an oldu hepsinde Allah'ıma sığındım benim icin en iyisinin Onun bileceğini düşünerek içimi rahatlatmaya çalıştım. Bolca kuran okudum namaz kıldım dua ettim tesbih çektim . Rabbim ol dedi oldu bunların hepsini Öncesinde de yapıyordum ama nasip şimdiye imiş diye düşünüyorum. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin. Tum isteyenlere de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?