Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım hayırlı olsun. Ben kaçırdım seni ya... sana da dua ediyoruz o zaman, bence bir şey olmaz dua et. dinlen keyfine bak gerisini allah a birak
herkes kacırdı beni gibi geldi onun için çok giremiyorum zaten fazla duygusal hassasım.herkezden Allah razı olsun..dualarımdasınız Allah gönlünüze göre versin hepinizin...surekli dua ediyorum.Rabbime tevekkülüm ettim.rabbim nederse o olur..kabulumdur...

Çok doğru sölüyosun canm ama 3. Gün olması da moralimi bozdu bilmiyoım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir hayırlısı olsun ben şimdi nelere dikkat edeyim ya sence neler yapmaıyım yarından itibaren
canim bunca tedavide ogrendigim en onemli sey kafaya takip strese girmemek oldu..ben cok kafaya takardim kolay degil 6 asilama 3 tup bebek yapildi bana..ama hangi tedavimde cok kafama takmadiysam onlarda hamile kaldim...mesela 3. asilamada olmazsa tup bebege gecicez nede oksa diye takmamistim oldu ama dusuk yapmak zorunda kaldim bebek olmustu...sonra 2. tup bebek tedavim dondurulmus tek embryoyla olmustu olnaz nede olsa diyip heveslenmemistim hic o da oldu su anda kucagimda oturuyor mesela :) yani en onemlisi stresten uzak dur...
sonra yiyip icme olarak anans diyorlar ama rahim kasilnasi yapiyormus zararliymis diye okudum onermiyorum..kabak cekirdegi tuketebilirsin tutunmayi kolaylastiriyormus haa birde hurma ye.ben oglumda bilmeden yemistim mekkeden gelmisti cok guzeldi hergun yemistim meger o da tutunmayi kolaylastiriyirmus...birde protein agirlikli beslenmek ve omega 3 tuketimini arttirmakda ayni sekilde tutunmayi kolylastiriyormus...

hayat masal naz canım benim o ağrılar normal takma kafana ben dua ediyorum hergün burdaki herkese içinde sende varsın rabbime sığındık hepimiz o ne derse o ben inanıyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz moral bozmak yok hep iyi Düşünelim iyi olsun :)

Canım moralini lutfen yuksek tut olumlu düşünmeye çalış. Allahın izniyle bebişlerin seninle kalır.Dualarımdasınn.

fluuu cok uzuldum canim Rabbim en kisa zamanda kendiliginden saglikli hayirli bir evlat versin sana insallah...

Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallah
Arkadasim üzülme kimyasaldan sonra esinde sebeb yoksa hamile kalabilrsin kürleri dene..umutlarini arttir bebisin bir gün gelecek inşallah
fluuu Canım ne diyeyim allah yardımcımız olsun. Zor bu işler.inşallah dinlenip tekrar başlarsın.umudunu kaybetme verecek olan O. Dua edelim ınş. Bi da haline tutar
Cok üzüldüm canım. Insallah Rabbim cok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eder
Kızlar çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı olsun ağlamak içimden geliyor o kadar emek ama olmadı dondurulmuş 8 embriyo var onlardan denicez artık

Canm allah razı olsun bizde karasiziz zk da vardı aklımda peki tedavi ücreti ne kadar oluyor muallaktayim bende biran önce başlamak istiyorum gerçekten çok saol

Cnm ilk sefer için 500tlye yakın 490kusur bunuda yumurta toplarken hastanenin veznesine yatiriyorsun bence burada denemelisin enince ayrıntısına kadar inceliyorlar

Yaa ne güzel ben de Dondurulmuslarla deneyeceğim. İnşallah Dondurulmusla tutar canım.

Maşallah canım. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte olan Arkadaşlara da böyle haberler vermeyi nasip etsin.
Teşekkürler canım. Amin insallah...

maşallah kesin ikiz bunlar annesi hayırlı evlatların olur inşallah
Ben de heyecanla kese gorecegimiz günü bekliyorum. Sağlıklı olsun da tek ya da ikiz cok onemlo degil. Sen de guzel haberler verirsin umarım.
canım hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin.
doktorun kimdi.bahçeçi fulyaya gidiyorsun diye hatırlıyorum.
Tesekkurler canım. Doktorum Güvenç Karlıkaya.

Canım icini rahat tut. Insallah bebeklerin seninle kalırlar. Dualarim seninle.
Arkadaşım cok üzüldüm. inşallah Allah guc versin tekrar tedaviye baslar ve bu sefer kucağına almayı nasip eder.
Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Allah sana da sabir ve guc versin canım. Inşallah en kisa surede saglikla kucagina alirsin bebisini.

Hurmayı hiç duymamıştım canm saol onuda yiyim ananas günde bi dilim yeniyo diyo dıymuştum ama kabak çekirdeği daha faydalı sanki maşallah bebişine :) darısı başıma

ya hamis arkadaslar az iki bahsetsenize transfer.sonrasi donemdeki ruh halinizi agrinizi sizinizi hehh bizde de oluyo bu die sevinelimm)

Kızlar bir sorum olacak bizim ilk tüp bebek denememizdi ve hastaneye 4.300 odedik artı ilaçlar ve dondurma içinde 650 tl sorum şu şimdi sadece transfer olcak hastane ne kadar alıyor ucret ilki gibi 4.300 değildir dimi kızlar dondurulmuş transferi olanlar cevap verirse çok sevinirim yada bilgisi olanlar

ya hamis arkadaslar az iki bahsetsenize transfer.sonrasi donemdeki ruh halinizi agrinizi sizinizi hehh bizde de oluyo bu die sevinelimm)
Canım 6, 7 güne kadar cok bi değişiklik olmadı bende. 7. Günden sonra adete benzer sancılar başladı hafif belvagrisi ayni adet öncesi yaşadıklarım gibi. Benim adet öncesi basimda ağrır oda tam şekliyle vardı . Benim adet günüm test tarihinden önceydi o gunu atlatirsam testi daha rahat yaptıracağımi düşünüyordum ki gece hafifl lekeyle Başlayan sonra kana dönüşen durumum oldu adetimde aynıdır benim. O Yüzden o gun üzüldüm test filan yapıldı Allah'ıma cok şükür pozitifti. Ruh hali cok zor olan bir dönem. Ruhumun daraldığı cok an oldu hepsinde Allah'ıma sığındım benim icin en iyisinin Onun bileceğini düşünerek içimi rahatlatmaya çalıştım. Bolca kuran okudum namaz kıldım dua ettim tesbih çektim . Rabbim ol dedi oldu bunların hepsini Öncesinde de yapıyordum ama nasip şimdiye imiş diye düşünüyorum. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin. Tum isteyenlere de...

canimmmm cok tsk ederim cvp icin.kacinci gun embriosuydu.bu benim 2.transferim ilkinde hic adet sancii gibi bisey yasamadim ama bunda 4.gunden itiraben aralikli olarak o sanciyi cekiyorum bazen belim kasiklarimda da sancilar oluyor ama progestana bagliyorum hep.cok korkuorum ya kanarsam die.cok dua ediyorum kendim ve hepimiz icin ins hayirli haberler almak nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…