Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

yok canim dondurulmusla daha az bi mebla oduyorsun opu islemi olmadigi icin ben merkezime 1600 lira odedim dondurulmus transferi icin.

Hurmayı hiç duymamıştım canm saol onuda yiyim ananas günde bi dilim yeniyo diyo dıymuştum ama kabak çekirdeği daha faydalı sanki maşallah bebişine :) darısı başıma
Başka bir yazıda da fazla hurma yemenin düşüğe sebebiyet verdiği yazıyordu..kafam çok karıştı

Rica ederim canım. 5. Gün blast embriyo transferiydi. Bende bu anlattıklarımı belirti olarak görmüyordum ilaçlara bağlıyordum. Bir de yemek yememe rağmen hemen midem kazınıyordu hala oyle. Dedğim gibi belirti olarak salmıyordum psikolojıktır diye. Gerçi çok takılmadım belirtilere hissettiklerimi yazdım .sadece test sonucu önemliydi benim için yada adet gecikmesi. Bu güne kadar hiç adet gecikmem olmamıştı da.

Kizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
Cumartesi transferim oldu diğer pazartesi başladım. 5 gun rapor aldım haftasonu tatiliyle 9 gun dinlenmiş oldum. Hayırlı olsun şimdiden canım hayırlı guzel sonuclar alman dilegiyle...

aranızda çalışanınız yokmuydu? hem yatmayıp hem güzel haberler alan? ben 2-3 gün yatabileceğimde

benim test.tarihinden sonra adet tarihim.benimde hep duzenlidir ama.simdi ki bu agriyi ilaca bagliyorum ki sevinmekten korkuyorum; (hatta bu agriyi kafamdami yaratıyorum aslinda agri yok mu die bile dusunuyorum inan

Uff canım ya yeni girebildim işyerinde internet yok iki gündür tek tek okuyorum yine. Neler olmuş böyle? Canım benim yaa sevin artık tabi. Ben test yapsam mı yapmasam mı derken keseyi gördüm 18. Gün. Darısı başına bitanem tabi bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıp duruyorsun şimdiden söyleyim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…