yok canim dondurulmusla daha az bi mebla oduyorsun opu islemi olmadigi icin ben merkezime 1600 lira odedim dondurulmus transferi icin.Kızlar bir sorum olacak bizim ilk tüp bebek denememizdi ve hastaneye 4.300 odedik artı ilaçlar ve dondurma içinde 650 tl sorum şu şimdi sadece transfer olcak hastane ne kadar alıyor ucret ilki gibi 4.300 değildir dimi kızlar dondurulmuş transferi olanlar cevap verirse çok sevinirim yada bilgisi olanlar
Başka bir yazıda da fazla hurma yemenin düşüğe sebebiyet verdiği yazıyordu..kafam çok karıştıHurmayı hiç duymamıştım canm saol onuda yiyim ananas günde bi dilim yeniyo diyo dıymuştum ama kabak çekirdeği daha faydalı sanki maşallah bebişine :) darısı başıma
Rica ederim canım. 5. Gün blast embriyo transferiydi. Bende bu anlattıklarımı belirti olarak görmüyordum ilaçlara bağlıyordum. Bir de yemek yememe rağmen hemen midem kazınıyordu hala oyle. Dedğim gibi belirti olarak salmıyordum psikolojıktır diye. Gerçi çok takılmadım belirtilere hissettiklerimi yazdım .sadece test sonucu önemliydi benim için yada adet gecikmesi. Bu güne kadar hiç adet gecikmem olmamıştı da.canimmmm cok tsk ederim cvp icin.kacinci gun embriosuydu.bu benim 2.transferim ilkinde hic adet sancii gibi bisey yasamadim ama bunda 4.gunden itiraben aralikli olarak o sanciyi cekiyorum bazen belim kasiklarimda da sancilar oluyor ama progestana bagliyorum hep.cok korkuorum ya kanarsam die.cok dua ediyorum kendim ve hepimiz icin ins hayirli haberler almak nasip olur...
Cumartesi transferim oldu diğer pazartesi başladım. 5 gun rapor aldım haftasonu tatiliyle 9 gun dinlenmiş oldum. Hayırlı olsun şimdiden canım hayırlı guzel sonuclar alman dilegiyle...Kizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
benim test.tarihinden sonra adet tarihim.benimde hep duzenlidir ama.simdi ki bu agriyi ilaca bagliyorum ki sevinmekten korkuyorum; (hatta bu agriyi kafamdami yaratıyorum aslinda agri yok mu die bile dusunuyorum inanRica ederim canım. 5. Gün blast embriyo transferiydi. Bende bu anlattıklarımı belirti olarak görmüyordum ilaçlara bağlıyordum. Bir de yemek yememe rağmen hemen midem kazınıyordu hala oyle. Dedğim gibi belirti olarak salmıyordum psikolojıktır diye. Gerçi çok takılmadım belirtilere hissettiklerimi yazdım .sadece test sonucu önemliydi benim için yada adet gecikmesi. Bu güne kadar hiç adet gecikmem olmamıştı da.
Teşekkür ederim canım . Yarın test yaptırcam insallah değerlerim katlanmış olursa daha bi rahat olucam Rabbim tum isteyenlere versin .ragirl gebesin sanırım.. çok sevindim allah herkese nasip etsin:)
Anlıyorum canım insallah gönlüne göre olur sonucunbenim test.tarihinden sonra adet tarihim.benimde hep duzenlidir ama.simdi ki bu agriyi ilaca bagliyorum ki sevinmekten korkuyorum; (hatta bu agriyi kafamdami yaratıyorum aslinda agri yok mu die bile dusunuyorum inan
?Teşekkür ederim canım . Yarın test yaptırcam insallah değerlerim katlanmış olursa daha bi rahat olucam Rabbim tum isteyenlere versin .
ins cnm tsk ederm yeniden..Anlıyorum canım insallah gönlüne göre olur sonucun
Canım ben dayanamadım. Transfer dahil bugün 9. Günüm. Biraz önce kan verdim. 00.30 da çıkacak sonuç...........Test tarihi yaklaşan arkadaşlar sırasıyla 1 131009 @devrim7779,ozer3458 , @Meralozmen doğru mudur? Yani 5 kasıma kadar sonuçlarını öğreneceğimiz. Başka var mi bu tarihe kadar ogrenecek
o zaman sabirsizca beklioruzzzzzz guzel haberleriCanım ben dayanamadım. Transfer dahil bugün 9. Günüm. Biraz önce kan verdim. 00.30 da çıkacak sonuç...........
Uff canım ya yeni girebildim işyerinde internet yok iki gündür tek tek okuyorum yine. Neler olmuş böyle? Canım benim yaa sevin artık tabi. Ben test yapsam mı yapmasam mı derken keseyi gördüm 18. Gün. Darısı başına bitanem tabi bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıp duruyorsun şimdiden söyleyim:):)dnzderya nerelerdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?