benim de 28 inde transfer oldu yarın başlıyorum işe yani sadece 1 gün yatmış olucam etkisi olmadığını söylüyolar yatmanın bilemiyorum hakkımızda hayırlısıaranızda çalışanınız yokmuydu? hem yatmayıp hem güzel haberler alan? ben 2-3 gün yatabileceğimde
denizerya kac gün yatıp işe başladın?bu arada tbrkler:)Uff canım ya yeni girebildim işyerinde internet yok iki gündür tek tek okuyorum yine. Neler olmuş böyle? Canım benim yaa sevin artık tabi. Ben test yapsam mı yapmasam mı derken keseyi gördüm 18. Gün. Darısı başına bitanem tabi bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıp duruyorsun şimdiden söyleyim:):)
emotion be gece sana da cok dua edicem allah hepimizin yüzünü güldürsün inş. haberlerini bekliyorumbenim de 28 inde transfer oldu yarın başlıyorum işe yani sadece 1 gün yatmış olucam etkisi olmadığını söylüyolar yatmanın bilemiyorum hakkımızda hayırlısı
Hangi merkez cnm normalde ne kadardı birde bir sonraki transfer için ara veriyolar mı yoksa hemen o ay yaptılar mıyok canim dondurulmusla daha az bi mebla oduyorsun opu islemi olmadigi icin ben merkezime 1600 lira odedim dondurulmus transferi icin.
Canım ben transferden sonraki ilk 3 günü hatırlamak bile istemiyorum mide bulantısı ağrı sancı derken heyecan bile yaşayamadım sonra geçti tabi 8. Gün adet sancısı pik yaptı ama ben hep olumlu düşündüm olumlu düşledim bol bol dua namaz tesbih bende de var tabi. Rabbim pozitifi gösterdi darısı kalp atışına darısı doğumu a darısı hepinize inşallahhhya hamis arkadaslar az iki bahsetsenize transfer.sonrasi donemdeki ruh halinizi agrinizi sizinizihehh bizde de oluyo bu die sevinelimm )
sonuca gitmedin mi 2 hafta olmuş kuzu=?Ben transferden sonra bir hafta yattaim sayilir,Bir haftadirda ev de islerimi yapiyorum ama disari pek cikmadim merdiven vs gibi
neler okudun dua olarak?Canım ben transferden sonraki ilk 3 günü hatırlamak bile istemiyorum mide bulantısı ağrı sancı derken heyecan bile yaşayamadım sonra geçti tabi 8. Gün adet sancısı pik yaptı ama ben hep olumlu düşündüm olumlu düşledim bol bol dua namaz tesbih bende de var tabi. Rabbim pozitifi gösterdi darısı kalp atışına darısı doğumu a darısı hepinize inşallahhh
Ben transferin ertesi gün evdeydim sadece bi gün sonra başladım işe canım yolun açık olsun inşallahhKizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
Cnm merhaba hayırlı olsun öncelikle benim bu ay taze embriyo transferi oldu 8 tane donmuş var bişey sorcam donmuş transfer için ne kadar ucret odeyeceksin birde transferlerin arası kaç ay oluyor ara verdiler miKizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
Ben de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?denizerya kac gün yatıp işe başladın?bu arada tbrkler:)
istanbul tup bebk merkezi canim.ilk yransferden.sonra 2 ay ara verdik ilkinde ilaclar haric sadece islem ucreti 2500 yada 2700 gibi biseydi gecmis hun simdi hatirlayamadimHangi merkez cnm normalde ne kadardı birde bir sonraki transfer için ara veriyolar mı yoksa hemen o ay yaptılar mı
Cnm ya o gun yada ertesi gunu tutunuyormuş nette oyle yazıyor ama yerleştirilen yerdende dusmuyormuş yani bir saat yeterliymiş yatmayaHerkez e iyi akşamlar ben birsey sorucam bilgisi olan arkadaslarımdan yardım rica ediyorum.transfer olduktan sonra 1 saat yatiriyorlarmis operasyonun olduğu merkezde peki bebiskolar o ilk saattemi rahme tutunuyor yoksa salına salına yoluna devam edip bir kac gün sonramı tutunuyor?
Tesbihte ya musavvir, ya latif ya şafi ya halik çektim sürekli neredeyse uykumda bile. Kenzül arş, inşirah suresi salatü tefriciye tabi ki yasin ne bileyim akılma geleni okudum salavat çektim bol bolneler okudun dua olarak?
Canım benim bildiğim ilk 3 gün içinde tutunuolarrrHerkez e iyi akşamlar ben birsey sorucam bilgisi olan arkadaslarımdan yardım rica ediyorum.transfer olduktan sonra 1 saat yatiriyorlarmis operasyonun olduğu merkezde peki bebiskolar o ilk saattemi rahme tutunuyor yoksa salına salına yoluna devam edip bir kac gün sonramı tutunuyor?
kuzum ben ilk negatiften sonra cok üzüldüm biraz da maddi olarak beklemek zorunda kaldım. 1700 olacak.Cnm merhaba hayırlı olsun öncelikle benim bu ay taze embriyo transferi oldu 8 tane donmuş var bişey sorcam donmuş transfer için ne kadar ucret odeyeceksin birde transferlerin arası kaç ay oluyor ara verdiler mi
cnmm tskler.cvbin icin.bende bol bol dua ediorummm ins allahim benimde.anne olmami nasip eder.ilk gunler.kasiklarimda belimde agri vardi gecti bgn 6.gunum bitti ve dunden beri araliklarla.adet.agrisi yasiyorum hep tuvaletteyim korkudan; (Canım ben transferden sonraki ilk 3 günü hatırlamak bile istemiyorum mide bulantısı ağrı sancı derken heyecan bile yaşayamadım sonra geçti tabi 8. Gün adet sancısı pik yaptı ama ben hep olumlu düşündüm olumlu düşledim bol bol dua namaz tesbih bende de var tabi. Rabbim pozitifi gösterdi darısı kalp atışına darısı doğumu a darısı hepinize inşallahhh
Bir arkadasım orda yaptırdı ve 2. Denemede tuttu cnm inş Allah bizede nasip ederistanbul tup bebk merkezi canim.ilk yransferden.sonra 2 ay ara verdik ilkinde ilaclar haric sadece islem ucreti 2500 yada 2700 gibi biseydi gecmis hun simdi hatirlayamadim
canım bol bol dua edicez..sabırlı olucaz. bende 3 gün yatıp işe başlamak zorundayımBen de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?