Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

denizerya kac gün yatıp işe başladın?bu arada tbrkler:)

benim de 28 inde transfer oldu yarın başlıyorum işe yani sadece 1 gün yatmış olucam etkisi olmadığını söylüyolar yatmanın bilemiyorum hakkımızda hayırlısı
emotion be gece sana da cok dua edicem allah hepimizin yüzünü güldürsün inş. haberlerini bekliyorum

yok canim dondurulmusla daha az bi mebla oduyorsun opu islemi olmadigi icin ben merkezime 1600 lira odedim dondurulmus transferi icin.
Hangi merkez cnm normalde ne kadardı birde bir sonraki transfer için ara veriyolar mı yoksa hemen o ay yaptılar mı

ya hamis arkadaslar az iki bahsetsenize transfer.sonrasi donemdeki ruh halinizi agrinizi sizinizi hehh bizde de oluyo bu die sevinelimm)
Canım ben transferden sonraki ilk 3 günü hatırlamak bile istemiyorum mide bulantısı ağrı sancı derken heyecan bile yaşayamadım sonra geçti tabi 8. Gün adet sancısı pik yaptı ama ben hep olumlu düşündüm olumlu düşledim bol bol dua namaz tesbih bende de var tabi. Rabbim pozitifi gösterdi darısı kalp atışına darısı doğumu a darısı hepinize inşallahhh

neler okudun dua olarak?

Herkez e iyi akşamlar ben birsey sorucam bilgisi olan arkadaslarımdan yardım rica ediyorum.transfer olduktan sonra 1 saat yatiriyorlarmis operasyonun olduğu merkezde peki bebiskolar o ilk saattemi rahme tutunuyor yoksa salına salına yoluna devam edip bir kac gün sonramı tutunuyor?

Kizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
Ben transferin ertesi gün evdeydim sadece bi gün sonra başladım işe canım yolun açık olsun inşallahh

Kizlar slm.. Dondurulmus embriyolarim icin yola ciktim bende. 10 kasim transfer...bi sorum olacakti kac gun sonra ise basladiniz calisanlar?
Cnm merhaba hayırlı olsun öncelikle benim bu ay taze embriyo transferi oldu 8 tane donmuş var bişey sorcam donmuş transfer için ne kadar ucret odeyeceksin birde transferlerin arası kaç ay oluyor ara verdiler mi

denizerya kac gün yatıp işe başladın?bu arada tbrkler:)
Ben de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?

Hangi merkez cnm normalde ne kadardı birde bir sonraki transfer için ara veriyolar mı yoksa hemen o ay yaptılar mı
istanbul tup bebk merkezi canim.ilk yransferden.sonra 2 ay ara verdik ilkinde ilaclar haric sadece islem ucreti 2500 yada 2700 gibi biseydi gecmis hun simdi hatirlayamadim

Cnm ya o gun yada ertesi gunu tutunuyormuş nette oyle yazıyor ama yerleştirilen yerdende dusmuyormuş yani bir saat yeterliymiş yatmaya

Canım benim bildiğim ilk 3 gün içinde tutunuolarrr

Cnm merhaba hayırlı olsun öncelikle benim bu ay taze embriyo transferi oldu 8 tane donmuş var bişey sorcam donmuş transfer için ne kadar ucret odeyeceksin birde transferlerin arası kaç ay oluyor ara verdiler mi
kuzum ben ilk negatiften sonra cok üzüldüm biraz da maddi olarak beklemek zorunda kaldım. 1700 olacak.

cnmm tskler.cvbin icin.bende bol bol dua ediorummm ins allahim benimde.anne olmami nasip eder.ilk gunler.kasiklarimda belimde agri vardi gecti bgn 6.gunum bitti ve dunden beri araliklarla.adet.agrisi yasiyorum hep tuvaletteyim korkudan; (

ya arkadaşlar transferi son anda iptal olanların embiriyoları geriden geldiği için mi iptal oluyor,bana embiriyoların durumunu yarın 11 de söyleyecekler,çok korkuyorum

Ben de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?
canım bol bol dua edicez..sabırlı olucaz. bende 3 gün yatıp işe başlamak zorundayım allah yardımcımız olsun..en azından memeleketi erteleseydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…