Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cnmm tskler.cvbin icin.bende bol bol dua ediorummm ins allahim benimde.anne olmami nasip eder.ilk gunler.kasiklarimda belimde agri vardi gecti bgn 6.gunum bitti ve dunden beri araliklarla.adet.agrisi yasiyorum hep tuvaletteyim korkudan; (
Canım bilmez miyim o korkuyu ama sabrının sonu selamet olsun inşallah. Ya nasıl bi adettir bu benim tam günümde kanamam bile oldu keç yıldır her ay misagir ediyoruz ne var acık ta uzak dursalar di mi:):):)

ya arkadaşlar transferi son anda iptal olanların embiriyoları geriden geldiği için mi iptal oluyor,bana embiriyoların durumunu yarın 11 de söyleyecekler,çok korkuyorum
canim bize hic embriyo olmadi dediler o yuzden iptal edilmis..ama olduda iyi gelismedimi yoksa hicmi dollenmedi onu bilmiyorum ...

Bu arada fluuu arkadaşım rabbim sabrını bol versin en azında buz bebişler varmış hayırlısı böyleymiş demek ki

Canım bilmez miyim o korkuyu ama sabrının sonu selamet olsun inşallah. Ya nasıl bi adettir bu benim tam günümde kanamam bile oldu keç yıldır her ay misagir ediyoruz ne var acık ta uzak dursalar di mi:):):)
ins oyledir kuzu sabrin sonu selamettir.allahim bizim icin en hayirli neyse nasip etsin.cuma gun kanda baktircam bakalim nasibimizde ne var??

Ben de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?
canım seni döllenme ve embiriyo gelişimi için aradılar mı,transfer günün net mi

Merhaba kizlar çok güzel haberler okudum bu topik te Allah kucaginiza almayi nasib eder inşallah. Darisi basimiza benim dun 6 embiriyom donduruldu 1 ay sonra transfer olacak.Rabbim yüzümüze güler insallah

Teselli edecek soz yok ama biz secilmis kadinlariz. En basindan bu ise kalktigimiz icin gucluyuz. Umarim cok daha fazla bekletmez Allahım seni. Tabiki uzeleceksin ama unutsuzluga kapilma lutfen. Bu kadar mu adelenin sonunda er gec gulecek yuzun.

canım Rabbim sana sabır ve güç versin inşallah hiç beklemediğin bir anda meleğine kavuşursun.

Canım çok üzüldüm ama ne guzel tevekkülle teslim olmuşsun. Rabbim bu teslimiyetin sonucunu insallah tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder...

Canlarim hepinize çok teşekür ediyorum.. Bu benim 3. Tedavim 2 yıl ara vermiştim ama anladım ki beklemek çokta iyi olmuyor.. Bu gün Dr uma gittim okadar çok üzüldü ki biliyorum hepimiz elimizden geleni yapiyoruz inş bir gün hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. . Benim ilk isim bir psikoloğa gitmek olacak çok ihtiyacım var.. hayırlıysa inş bi sonraki tedavimde nasip olur.. dualarım sizlerle...

Canım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin bende çok ağladım bugün Dr um sakinleştirici verdi.. en azından dondurulmuşlarin varmış.. keşke benimde olsaydı.. şimdi hersey yine en baştan başliycaksin benim için. .. inş sende dondurulmuş tedavinde güzel sonuçlar alırsın. .

Ayshn kardeşim şoktayım sayfaları geriye doğru okuyorum ama korkmak yok üzülmek hiç yok umut var dua var tamam mı canım seninle aynı gün aldık pozitifi aynı gün de doğum yapcaz ötesi yokkkk
İnşallah canım bişey olmamistir bebeklerime. Kendim de ediyorum ama sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yarın sabah erkenden gidicez doktora. İnşallah güzel haberler yazmak nasip olur burda. Sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimize

canım seni döllenme ve embiriyo gelişimi için aradılar mı,transfer günün net mi
Evet canim bugu konustuk embriuologla. Bolunmeler gayet iyi dedi. 5. Gun blastosist embriyo transferin yapilacak dedi. Ben de pazar yola cikaykm mi dedim. Bence uc gun dinlen tutunma ilk uc gunde dedi. Sali donecegim evime. Carsamba ise gidecegim insallah.

Cmm seninde mi olumsuz bugun bize ugurlu gelmedi uzuldum çok az mı yumurtan oluşmuştu herseyin hayırlısı cnm seni benden daha iyi kimse anlayamaz Allah bize guç sabır versin doktor okadar umutlandırdı kesin gibi konuşuyordu ki oyuzdende tam bir hayalkırıklığı oldu

Canim dualarımiz seninle. Durumu takip edemedim ama insallah bebegine.kavusturur Rabbim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…