- 22 Ekim 2014
- 86
- 200
- 33
- 50
COK teşekkür ederim inşallah Kasım 14 regl olup tedavi sürecine basliycam bu arada en yaşlınız benim galiba COK utanıyorum :)Cnm ya o gun yada ertesi gunu tutunuyormuş nette oyle yazıyor ama yerleştirilen yerdende dusmuyormuş yani bir saat yeterliymiş yatmaya
Canım bilmez miyim o korkuyu ama sabrının sonu selamet olsun inşallah. Ya nasıl bi adettir bu benim tam günümde kanamam bile oldu keç yıldır her ay misagir ediyoruz ne var acık ta uzak dursalar di mi:):):)cnmm tskler.cvbin icin.bende bol bol dua ediorummm ins allahim benimde.anne olmami nasip eder.ilk gunler.kasiklarimda belimde agri vardi gecti bgn 6.gunum bitti ve dunden beri araliklarla.adet.agrisi yasiyorum hep tuvaletteyim korkudan; (
canim bize hic embriyo olmadi dediler o yuzden iptal edilmis..ama olduda iyi gelismedimi yoksa hicmi dollenmedi onu bilmiyorum ...ya arkadaşlar transferi son anda iptal olanların embiriyoları geriden geldiği için mi iptal oluyor,bana embiriyoların durumunu yarın 11 de söyleyecekler,çok korkuyorum
Teşekkür ederim cevap icin sanırım bu isin hakkı 4-5 gün tembellik :)Canım benim bildiğim ilk 3 gün içinde tutunuolarrr
Insallah canım guzel sonucum olur yazarım hemen . 9. Gun 187 ydi . Yok canım dondurulmuş değildi. Doldurulacak embriyo da kalmamıştı zaten?
inş. yarın müjdeli haberini bekliyoruz hepimiz.. hemen yaz lütfen.. ilk değerin kaç? dondurulmuş muydu?
ins oyledir kuzu sabrin sonu selamettir.allahim bizim icin en hayirli neyse nasip etsin.cuma gun kanda baktircam bakalim nasibimizde ne var??Canım bilmez miyim o korkuyu ama sabrının sonu selamet olsun inşallah. Ya nasıl bi adettir bu benim tam günümde kanamam bile oldu keç yıldır her ay misagir ediyoruz ne var acık ta uzak dursalar di mi:):):)
Aaaa utanmak da nesi hiç duymamış olalım güzel güzel motive olup tedavine devam et canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhCOK teşekkür ederim inşallah Kasım 14 regl olup tedavi sürecine basliycam bu arada en yaşlınız benim galiba COK utanıyorum :)
canım seni döllenme ve embiriyo gelişimi için aradılar mı,transfer günün net miBen de ctesi transfer olucam. Carsamba ise gidicem hatta salida memleketime 3 saatlik yola. Korkuyorum ama ise de baslamak zorundayim. Bizim gibi olanlar bir cevap verirse cok sevinecegim ben de.. Kac gun dinlendiler?
Hepimiz icin inşallah hayırlı olsun hersey allahım hayirsiz olan seyleri hayırlı eyleyip bize nasip etsin.Aaaa utanmak da nesi hiç duymamış olalım güzel güzel motive olup tedavine devam et canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh
suan sana ne desem boş olduğunu biliyorum.kimsenin seni anlamadigini düşünüyorsun. Çünkü birinci negatif denememden sonra öyle olmuştum. Insanlar a açıklama yapmak beni o kadar yormustuki ikincide kimseye söylemedim tedaviye gittiğimi.rabbim öyle bir dayanma gücü veriyorki iki hafta sonra normal yaşamına dönüyorsun. Sende öyle olacaksın Rabbim sabrini veriyor çünkü. Ama pes etme çünkü ben burda okudum 10 denemesi ni yapanlar var.
Teselli edecek soz yok ama biz secilmis kadinlariz. En basindan bu ise kalktigimiz icin gucluyuz. Umarim cok daha fazla bekletmez Allahım seni. Tabiki uzeleceksin ama unutsuzluga kapilma lutfen. Bu kadar mu adelenin sonunda er gec gulecek yuzun.
Canim abimlerin 11. denemeleri de negatif oldu.sonra yengemle abimin genetik uyumsuzluklari oldu soylendi.ikisi de farkli insanlardan yapabilirler biyolojik olarak ama birbirlerinden olmaz dendi.simdi guc ve sabir toplamayi bekliyorlar.kibrista yumurta donorunu dusunuyorlar.yillar once sorsalar belki de asla yapmam derlerdi.insanlar herseye alisiyor ve her zaman beterin beteri var canim.insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin.
Canım ya. Çok iyi anlıyorum seni. Ne diyeyim ümidimizi kaybetmemeliyiz. Dinlenip tekrar başlarsınız ve başka bir topikte güzel haberlerini alırız ınş. Dua etmeyi ihmal etme sakin. Ben hep dua edicem sana. Yalnız değilsin bak ne kadar kalabaligiz burada
canım Rabbim sana sabır ve güç versin inşallah hiç beklemediğin bir anda meleğine kavuşursun.
Canım çok üzüldüm ama ne guzel tevekkülle teslim olmuşsun. Rabbim bu teslimiyetin sonucunu insallah tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder...
Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Kızlar çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı olsun ağlamak içimden geliyor o kadar emek ama olmadı dondurulmuş 8 embriyo var onlardan denicez artık
İnşallah canım bişey olmamistir bebeklerime. Kendim de ediyorum ama sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yarın sabah erkenden gidicez doktora. İnşallah güzel haberler yazmak nasip olur burda. Sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimizeAyshn kardeşim şoktayım sayfaları geriye doğru okuyorum ama korkmak yok üzülmek hiç yok umut var dua var tamam mı canım seninle aynı gün aldık pozitifi aynı gün de doğum yapcaz ötesi yokkkk
Evet canim bugu konustuk embriuologla. Bolunmeler gayet iyi dedi. 5. Gun blastosist embriyo transferin yapilacak dedi. Ben de pazar yola cikaykm mi dedim. Bence uc gun dinlen tutunma ilk uc gunde dedi. Sali donecegim evime. Carsamba ise gidecegim insallah.canım seni döllenme ve embiriyo gelişimi için aradılar mı,transfer günün net mi
Cmm seninde mi olumsuz bugun bize ugurlu gelmedi uzuldum çok az mı yumurtan oluşmuştu herseyin hayırlısı cnm seni benden daha iyi kimse anlayamaz Allah bize guç sabır versin doktor okadar umutlandırdı kesin gibi konuşuyordu ki oyuzdende tam bir hayalkırıklığı olduCanım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin bende çok ağladım bugün Dr um sakinleştirici verdi.. en azından dondurulmuşlarin varmış.. keşke benimde olsaydı.. şimdi hersey yine en baştan başliycaksin benim için. .. inş sende dondurulmuş tedavinde güzel sonuçlar alırsın. .
Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmmCanım ben dayanamadım. Transfer dahil bugün 9. Günüm. Biraz önce kan verdim. 00.30 da çıkacak sonuç...........
Gozun aydın canımmmm... cok sevindim.Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Canim dualarımiz seninle. Durumu takip edemedim ama insallah bebegine.kavusturur Rabbim seni.İnşallah canım bişey olmamistir bebeklerime. Kendim de ediyorum ama sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yarın sabah erkenden gidicez doktora. İnşallah güzel haberler yazmak nasip olur burda. Sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?