gozun aydin cnmmmmKızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Canım darısı isteyen bekleyen herkesin başınaaagozun aydin cnmmmm)) darisi basimizaaa
bgn 8.gununmuydu? transfer 21inde mi olmustu.hayirli ugurlu olsun insallh.kucagina almak nasip olsun.Canım darısı isteyen bekleyen herkesin başınaaa
Hayırlı olsun canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsinCanım darısı isteyen bekleyen herkesin başınaaa
Yarin sabah test yaptiriyorum canim, o yuzden heyecanim dorukta dua edin lutfennsonuca gitmedin mi 2 hafta olmuş kuzu=?
Gözün Aydın olsun canım. Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsinKızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Cmm seninde mi olumsuz bugun bize ugurlu gelmedi uzuldum çok az mı yumurtan oluşmuştu herseyin hayırlısı cnm seni benden daha iyi kimse anlayamaz Allah bize guç sabır versin doktor okadar umutlandırdı kesin gibi konuşuyordu ki oyuzdende tam bir hayalkırıklığı oldu
Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Beylikduzu medicana da cnm senEet cnm malesef yumurtalarım beni hayal kırıklığına uğrattı muane de 10 gözüktü 5 toplandı 2 döllenme oldu çok da kaliteli değillerdi, ama Dr tutunmuycak kadar kötü değildi dedi..nasip değilmiş diyoruz artık. ..inş bidahakine güzel sonuçlar alırız.. sen nerde yaptirdin cnm...
Beylikduzu medicana da cnm sen
131009 canim allah saglikla kucagina alnayi nasip etsin...Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin ..
İnşallah canım bişey olmamistir bebeklerime. Kendim de ediyorum ama sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yarın sabah erkenden gidicez doktora. İnşallah güzel haberler yazmak nasip olur burda. Sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimize
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin?Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Guzel haberlerini bekliyoruz insYarin sabah test yaptiriyorum canim, o yuzden heyecanim dorukta dua edin lutfenn
canım hayırlı sonuçlarını bekliyorum dualarım seninle Rabbim korktuğuna uğratmasınİnşallah canım bişey olmamistir bebeklerime. Kendim de ediyorum ama sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yarın sabah erkenden gidicez doktora. İnşallah güzel haberler yazmak nasip olur burda. Sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimize
hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin inşallah çok sevindim sabah açınca güzel haberler aldım valla:):)Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
canım ben transfere kadar prednol diye bi ilaç kullandım kortizonluydu. yumurtam çok sayıda olduğu için dostinex kullandım. monodoks diye bi tablet vardı bi de jel kullandım. clexan iğne transferden sonra başladıdnzderya sana bii sorcam tranfere kadar hangi ilaçları kullandın
cleax iğne kullandın mı?
canım ona takılıp lütfen yıpratma kendini. Bak analar koca koca evlatlarını yitirdi göçük altında. Rabbim beteriyle sınamasın.Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
yarın dediğin gün bugün yani de miYarin sabah test yaptiriyorum canim, o yuzden heyecanim dorukta dua edin lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?