Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

akgUvercin fluuu canlarım sizi cok iyi anlıyorum ama lütfen çok üzmeyin kendinizi. İnş bi daha ki sefere melekleriniz bırakmaz sizi. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Eet cnm malesef yumurtalarım beni hayal kırıklığına uğrattı muane de 10 gözüktü 5 toplandı 2 döllenme oldu çok da kaliteli değillerdi, ama Dr tutunmuycak kadar kötü değildi dedi..nasip değilmiş diyoruz artık. ..inş bidahakine güzel sonuçlar alırız.. sen nerde yaptirdin cnm...

Beylikduzu medicana da cnm sen

Canım dualarımızdasın merak etme . İnşaallah güzel haberler vericeksin bize.Bekliyoruz

canım hayırlı sonuçlarını bekliyorum dualarım seninle Rabbim korktuğuna uğratmasın

dnzderya sana bii sorcam tranfere kadar hangi ilaçları kullandın
cleax iğne kullandın mı?
canım ben transfere kadar prednol diye bi ilaç kullandım kortizonluydu. yumurtam çok sayıda olduğu için dostinex kullandım. monodoks diye bi tablet vardı bi de jel kullandım. clexan iğne transferden sonra başladı

Kızlar 11. Gun 8. 44 9. Gun 13 tü sanırım kimyasal çok moralim bozuk
canım ona takılıp lütfen yıpratma kendini. Bak analar koca koca evlatlarını yitirdi göçük altında. Rabbim beteriyle sınamasın.
Allahın izni ile olacak inşallah.

Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yarin sabah test yaptiriyorum canim, o yuzden heyecanim dorukta dua edin lutfenn
yarın dediğin gün bugün yani de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…