Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım

günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
Canım doktorunu bi ara bence. En dogru bilgiyi o verir.

kızlar yine ben ve moralim 0 bu sabah gittim dr 1 tane yumurta 15 ml ve arkada küçükler varmış yarın tekrar gidicem duruma göre konuşcaz dedi cetrotide diye bi iğne verdi ek olarak inş. diğerleride büyür yaa tek yumurtayla nasıl olcak

canım ben de akıntı olmamıştı ama ilaçlarla ilgili olabilir ne kullanıyorsun bilmiyorum. ağrılara gelince illaki oluyor her an adet olacakmış gibi korkma derim bol bol dua edip 5 gün daha sabret hayırlı sonuçlarını bekliyoruz tatlım

canım benim vardır herşeyde bi hayır rabbim ol der 1 tane ile de olur. amh baktırmışmıydın sen?

Arkadaslardegerim 190 soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
ilk tebrik de benden gelsin canımmmm hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim vardır herşeyde bi hayır rabbim ol der 1 tane ile de olur. amh baktırmışmıydın sen?

ya ne bilim Rabbim bilir en iisini ama son şansım 1 yumurtam var geriden geleni beklicekmi yoksa bu 1 taneyi alıp işlem yapcakmı bişe demedi yarın tekrar gel dedi ruhum daraldı artık.. benim amh 1.13 canım

ilk tebrik de benden gelsin canımmmm hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canim aminnn hepimize nasip etsin insallah bekleyen tum arkadaslara dua ediyorum ,hala inanamiyorum soktayim gercek mi yalan mi:) cok tesekkur ederim ilk tebrik icin:)

Ever canim bugun ce aldim sonucumu olumlu 190 Allah im herkese nasip etsin insallah

Canım sağlıklı olsun da o da yeter sana. Moralini bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…