canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.darısı başımıza inşallahKızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Kızlar sonucum 78,19.... Sanırım hamileyimmm
Canım doktorunu bi ara bence. En dogru bilgiyi o verir.günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
canım ben de akıntı olmamıştı ama ilaçlarla ilgili olabilir ne kullanıyorsun bilmiyorum. ağrılara gelince illaki oluyor her an adet olacakmış gibi korkma derim bol bol dua edip 5 gün daha sabret hayırlı sonuçlarını bekliyoruz tatlımgünaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
canım benim vardır herşeyde bi hayır rabbim ol der 1 tane ile de olur. amh baktırmışmıydın sen?kızlar yine ben ve moralim 0 bu sabah gittim dr 1 tane yumurta 15 ml ve arkada küçükler varmış yarın tekrar gidicem duruma göre konuşcaz dedi cetrotide diye bi iğne verdi ek olarak inş. diğerleride büyür yaa tek yumurtayla nasıl olcak
ilk tebrik de benden gelsin canımmmm hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
hayırlı olsun canım .darısı tüm isteyenlere tez zamanda inşaallahArkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
canım benim vardır herşeyde bi hayır rabbim ol der 1 tane ile de olur. amh baktırmışmıydın sen?
Amin canim aminnn hepimize nasip etsin insallah bekleyen tum arkadaslara dua ediyorum ,hala inanamiyorum soktayim gercek mi yalan mi:) cok tesekkur ederim ilk tebrik icin:)ilk tebrik de benden gelsin canımmmm hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim tez zamda hepimizin yuzu gulsun insallahhayırlı olsun canım .darısı tüm isteyenlere tez zamanda inşaallah
Ever canim bugun ce aldim sonucumu olumlu 190 Allah im herkese nasip etsin insallahcanım ona takılıp lütfen yıpratma kendini. Bak analar koca koca evlatlarını yitirdi göçük altında. Rabbim beteriyle sınamasın.
Allahın izni ile olacak inşallah.
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yarın dediğin gün bugün yani de mi
Canım hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahArkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
Canım sağlıklı olsun da o da yeter sana. Moralini bozma lütfenkızlar yine ben ve moralim 0 bu sabah gittim dr 1 tane yumurta 15 ml ve arkada küçükler varmış yarın tekrar gidicem duruma göre konuşcaz dedi cetrotide diye bi iğne verdi ek olarak inş. diğerleride büyür yaa tek yumurtayla nasıl olcak
Amin canim o kadar umutsuzdum ki inanamiyorum,mevlam ol dryince oluyorCanım hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Gözün aydın canım. Kaçıncı denemeydi, sorun neydi bi de hangi merkezde yaptirmistinEver canim bugun ce aldim sonucumu olumlu 190 Allah im herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?