Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gözün aydın canım. Kaçıncı denemeydi, sorun neydi bi de hangi merkezde yaptirmistin
Sagol canim, 2. Denememizdi,ikisinide Amerikan hastanesinde yaptik,sorun cikolata kistim vardi bir de tupumun biri enfeksiyonluydu ici sivi doluydu,ilk denememi oldugu gibi mudahelesiz yaptik degerlerim yukseldi ve dustu,ikinci denemeden once kisti aldilar ve sivi dolu olan tupe klips attilar doktorum sivi akisi oluyor ve rahimdeji embiriyoyu olduruyor demisti,hatta ilk denemeden once onermisti ama ben istememistim

Tebrikler tebrikler iki kere tebrik etmek gerekir boyle guzel haber getirene

Arkadaslardegerim 190 soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
Canım hayırlı olsun gözün aydın bi umutla bekliyoruz ve böyle güzel haberlerle bizde umutlanıyoruz allah kucağına almayıda nasip etsin inşallh ve allah bekleyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

Canım hayırlı olsun gözün aydın bi umutla bekliyoruz ve böyle güzel haberlerle bizde umutlanıyoruz allah kucağına almayıda nasip etsin inşallh ve allah bekleyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
Guzel
Dileklerin icin cok tesekkur ederim canim,ben de boyle haberlerle mutlu olan ve umut dolan biriycok sukur yuksek degeri gordum
Simdi sira burada bekleyen herkeste dualarim hepimiz icin,mevlam hayirlisini nasip
Etsin

merhaba kızlar ben bu gün doktora gittim yumurtalarım gelişmiş ve cumartesi günü yumurtalarım toplanıyo artık inşallah bir sıkıntı olmaz heyecanla beliyorum...
hadi gözün aydın canım toplanır daha sıkıntı olmaz.sonrada guzul güzel dollenir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…