Sagol canim, 2. Denememizdi,ikisinide Amerikan hastanesinde yaptik,sorun cikolata kistim vardi bir de tupumun biri enfeksiyonluydu ici sivi doluydu,ilk denememi oldugu gibi mudahelesiz yaptik degerlerim yukseldi ve dustu,ikinci denemeden once kisti aldilar ve sivi dolu olan tupe klips attilar doktorum sivi akisi oluyor ve rahimdeji embiriyoyu olduruyor demisti,hatta ilk denemeden once onermisti ama ben istememistimGözün aydın canım. Kaçıncı denemeydi, sorun neydi bi de hangi merkezde yaptirmistin
Tebrikler tebriklerSagol canim, 2. Denememizdi,ikisinide Amerikan hastanesinde yaptik,sorun cikolata kistim vardi bir de tupumun biri enfeksiyonluydu ici sivi doluydu,ilk denememi oldugu gibi mudahelesiz yaptik degerlerim yukseldi ve dustu,ikinci denemeden once kisti aldilar ve sivi dolu olan tupe klips attilar doktorum sivi akisi oluyor ve rahimdeji embiriyoyu olduruyor demisti,hatta ilk denemeden once onermisti ama ben istememistim
CanimmmmTebrikler tebrikleriki kere tebrik etmek gerekir boyle guzel haber getirene
CanimmmCanimmmm
Hadi hayirlisi olsun ins. cumartesi boyle guzel seyler yazarsin canim bekleriz artikCanimmmm
Daha isimiz cok kese kalp atisi:) saglikli kicaginiza alana kadar bize tam rahatlama zor canim:)Hadi hayirlisi olsun ins. cumartesi boyle guzel seyler yazarsin canim bekleriz artik
Aynen oyle canim. hele onlarida gorelim tam inanacaz gebe oldugumuzaDaha isimiz cok kese kalp atisi:) saglikli kicaginiza alana kadar bize tam rahatlama zor canim:)
Canım hayırlı olsun gözün aydın bi umutla bekliyoruz ve böyle güzel haberlerle bizde umutlanıyoruz allah kucağına almayıda nasip etsin inşallh ve allah bekleyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuArkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
GuzelCanım hayırlı olsun gözün aydın bi umutla bekliyoruz ve böyle güzel haberlerle bizde umutlanıyoruz allah kucağına almayıda nasip etsin inşallh ve allah bekleyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
Arkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruzolcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
olcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
ims kuzum tsk ederimçokkkkk tebrik ediyorum canım. allahım bizlere de nasip eder inşallah. hadi güzel haberlerle gel inşallah.
hadi gözün aydın canım toplanır daha sıkıntı olmaz.sonrada guzul güzel dollenir inşallahmerhaba kızlar ben bu gün doktora gittim yumurtalarım gelişmiş ve cumartesi günü yumurtalarım toplanıyo artık inşallah bir sıkıntı olmaz heyecanla beliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?