Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

merhaba arkadaşlar... ben bu ayın 21'inde 5 günlük embriyo transferi yaptırdım. bugün 10. gün ve ben çok heyecanlıyım. bugün çıkar mı ?? yoksa beklesem mi??... sabahtan beri formları okuyorum ve güzel sonuçlarınızı gördükce dahada heycanlanıp mutlu oluyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)

Selam kizlar simdi hastaneden geldim opum yapildi...8 yumurta toplanmis ve 6 sina mikroenjeksiyon uygulanmis...cumartesi gunu insallah bir aksilik cikmazsa transferim olacak dualarinizi esirgemeyin lutfen...

Son düzenleme:
Allah ım bizede hayırlısıyla nasip et nolur.. kızlar benim gibi tek yumurtası çıkan varmııı
canim 3 yumurta toplandi demistin birimi.olgun cikmis? yoksa birimi dollenmis embriyo olmus demek istedin?
ya arkadaşlar benim için dua edin de şu reglim gelsin. gelip bitecekti ki hsg çektirecektim. çok canım sıkkın tedavim uzayacak zaten değerlerim berbat
canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...

olcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif 7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim)
tebrik ederim canim..sonucun cok bariz ortada pozitif :) bana 7. gun icin cok net geldi ikiz olabilir ,kandada kesin cikar idrarda boyle ciktiysa

ya ne bilim Rabbim bilir en iisini ama son şansım 1 yumurtam var geriden geleni beklicekmi yoksa bu 1 taneyi alıp işlem yapcakmı bişe demedi yarın tekrar gel dedi ruhum daraldı artık.. benim amh 1.13 canım
canim benim sana dahaboncede demistim burda bir arkadasim her denemesinde tek yumurta olmasina ragmen o tek.yumurtalarla 2 kez hamile kalip 2 evlat getirdi dunyaya..sakin.umudunu kaybetme...

Insallah guzel olumlu sonuclar çıkar canim

Arkadaşlar bugün 12. Gündü testi tekrar yaptırdım sonuç 602 Rabbime sonsuz Şükürler olsun. Dualarım evlat bekleyenlere hepimize olsun insallah. Cok heyecanlıyım
canim seninde ikizlerin var galiba tekrar hayirli olsun canim :)

canim 3 yumurta toplandi demistin birimi.olgun cikmis? yoksa birimi dollenmis embriyo olmus demek istedin?
canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...

yok daha toplanmadı canım salı günü 2 taneydi 9 ml bu sabah 1 tanesi 15 ml olmuş arkadan gelen var ama çok yavaş gelişiyo dedi doktor doktorun bile morali bozuldu düşün yarın sabah yine gidicem bakalım inş. pazartesi toplarım der o zamana kadarda büyürler

canim benim sana dahaboncede demistim burda bir arkadasim her denemesinde tek yumurta olmasina ragmen o tek.yumurtalarla 2 kez hamile kalip 2 evlat getirdi dunyaya..sakin.umudunu kaybetme...

ya öle tabi ama bu benim son şansım tüp bebek için ondan bu kadar üzülüyorum offffff

Canlarım doktordan geldim az önce. 2 kesem de yerinde şimdilik. Biri çok iyi dedi doktor. Diğeri de dünkü doktorun dediği gibi şekli bozulmuş. Ama toparlayabilir dedi. Düşerse de diğerine zarar vermezmis, kendiliğinden kaybolurmus. Jele ek olarak günde 1 progestan iğne 5 güne bir de pruloton depot verdi. Haftaya perşembe belli olacak bebegimin akibeti. 10 gün de rapor verdi, zaten yapmiyordum da iş falan yasak. Sadece tuvalet ve banyo için kalkabilirsin dedi. Doktora sormadım ama namaz kılsam bişey olmaz demi? Zaten transferden beri oturarak kiliyordum gene oturarak devsm etsem olur mu?

yes3467 canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin güzel bi hamilelik geçirirsin inş. ozer3458 yaptın mi kan testini canim, idrar da bariz belli daha 7 . Günden. Şimdiden Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…