İnşallah canım guzel dollenir ve bebiş olurlarmerhaba kızlar ben bu gün doktora gittim yumurtalarım gelişmiş ve cumartesi günü yumurtalarım toplanıyo artık inşallah bir sıkıntı olmaz heyecanla beliyorum...
vayyy hadi yine iyisin 7. günde ha süpersin canım gözün aydınolcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
COK teşekkür ederim inşallah Kasım 14 regl olup tedavi sürecine basliycam bu arada en yaşlınız benim galiba COK utanıyorum :)
canim 3 yumurta toplandi demistin birimi.olgun cikmis? yoksa birimi dollenmis embriyo olmus demek istedin?Allah ım bizede hayırlısıyla nasip et nolur.. kızlar benim gibi tek yumurtası çıkan varmııı
canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...ya arkadaşlar benim için dua edin de şu reglim gelsin. gelip bitecekti ki hsg çektirecektim. çok canım sıkkıntedavim uzayacak zaten değerlerim berbat
tebrik ederim canim..sonucun cok bariz ortada pozitif :) bana 7. gun icin cok net geldi ikiz olabilir ,kandada kesin cikar idrarda boyle ciktiysaolcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
canim benim sana dahaboncede demistim burda bir arkadasim her denemesinde tek yumurta olmasina ragmen o tek.yumurtalarla 2 kez hamile kalip 2 evlat getirdi dunyaya..sakin.umudunu kaybetme...ya ne bilim Rabbim bilir en iisini ama son şansım 1 yumurtam var geriden geleni beklicekmi yoksa bu 1 taneyi alıp işlem yapcakmı bişe demedi yarın tekrar gel dedi ruhum daraldı artık.. benim amh 1.13 canım
Hayırlı olsun canım insallah gönlüne göre olurlarSelam kizlar simdi hastaneden geldim opum yapildi...8 yumurta toplanmis ve 6 sina mikroenjeksiyon uygulanmis...cumartesi gunu insallah bir aksilik cikmazsa transferim olacak dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Insallah guzel olumlu sonuclar çıkar canimmerhaba arkadaşlar... ben bu ayın 21'inde 5 günlük embriyo transferi yaptırdım. bugün 10. gün ve ben çok heyecanlıyım. bugün çıkar mı ?? yoksa beklesem mi??... sabahtan beri formları okuyorum ve güzel sonuçlarınızı gördükce dahada heycanlanıp mutlu oluyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)
Allah razi olsun canim insallah kaliteli embriyolarim olur..keske hepsi dollenebilse...gecen seferden dolayi fazlasiyla korkular var icimde...Hayırlı olsun canım insallah gönlüne göre olurlar
saolasın canım. senin adına çok sevindim inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinInsallah guzel olumlu sonuclar çıkar canim
canim seninde ikizlerin var galiba tekrar hayirli olsun canim :)Arkadaşlar bugün 12. Gündü testi tekrar yaptırdım sonuç 602Rabbime sonsuz Şükürler olsun. Dualarım evlat bekleyenlere hepimize olsun insallah. Cok heyecanlıyım
canim 3 yumurta toplandi demistin birimi.olgun cikmis? yoksa birimi dollenmis embriyo olmus demek istedin?
canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...
canim benim sana dahaboncede demistim burda bir arkadasim her denemesinde tek yumurta olmasina ragmen o tek.yumurtalarla 2 kez hamile kalip 2 evlat getirdi dunyaya..sakin.umudunu kaybetme...
Hayirli olsun cnmSelam kizlar simdi hastaneden geldim opum yapildi...8 yumurta toplanmis ve 6 sina mikroenjeksiyon uygulanmis...cumartesi gunu insallah bir aksilik cikmazsa transferim olacak dualarinizi esirgemeyin lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?