Gozunaydin cnm ins dgr bebisinde birakmaz seni. bnce namazlarini oturark kilabilirsin. cunku bu haldeyken namazlarini kilmaya devam etmen senin icin cok daha iyi olur.rabbim saglikli bi gebelikgecirmeni ve kucagina almayi nasip etsin ins.Canlarım doktordan geldim az önce. 2 kesem de yerinde şimdilik. Biri çok iyi dedi doktor. Diğeri de dünkü doktorun dediği gibi şekli bozulmuş. Ama toparlayabilir dedi. Düşerse de diğerine zarar vermezmis, kendiliğinden kaybolurmus. Jele ek olarak günde 1 progestan iğne 5 güne bir de pruloton depot verdi. Haftaya perşembe belli olacak bebegimin akibeti. 10 gün de rapor verdi, zaten yapmiyordum da iş falan yasak. Sadece tuvalet ve banyo için kalkabilirsin dedi. Doktora sormadım ama namaz kılsam bişey olmaz demi? Zaten transferden beri oturarak kiliyordum gene oturarak devsm etsem olur mu?
canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...
süpersinn Allahım daim etsin ohhhArkadaşlar bugün 12. Gündü testi tekrar yaptırdım sonuç 602Rabbime sonsuz Şükürler olsun. Dualarım evlat bekleyenlere hepimize olsun insallah. Cok heyecanlıyım
Canlarım doktordan geldim az önce. 2 kesem de yerinde şimdilik. Biri çok iyi dedi doktor. Diğeri de dünkü doktorun dediği gibi şekli bozulmuş. Ama toparlayabilir dedi. Düşerse de diğerine zarar vermezmis, kendiliğinden kaybolurmus. Jele ek olarak günde 1 progestan iğne 5 güne bir de pruloton depot verdi. Haftaya perşembe belli olacak bebegimin akibeti. 10 gün de rapor verdi, zaten yapmiyordum da iş falan yasak. Sadece tuvalet ve banyo için kalkabilirsin dedi. Doktora sormadım ama namaz kılsam bişey olmaz demi? Zaten transferden beri oturarak kiliyordum gene oturarak devsm etsem olur mu?
Âmin canım insallah Sagol.saolasın canım. senin adına çok sevindim inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
Sagol canım bilmiyorumki sağ salim kucağımıza almak nasip olur insallahcanim seninde ikizlerin var galiba tekrar hayirli olsun canim :)
Sagol canım benim Rabbim seni de umduklarına ulaştırsıncandan öte çok sağol canım. hsg çekilecektim bu at. adetim bugün yarın gelir derken bir türlü gelmedi. her an gelecek gibi. her yerim ağrıyo artık. iyice sıkıntı verdi. havanın etkisi sanıyorum.
süpersinn Allahım daim etsin ohhhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımızaa
olur tabi niye olmasın. çok sıkmadan kendini rahat bir şekilde görevini yap gülüm. bizleri de duana katmayı unutma
Canım bana doktorum geçen sefer tarzları ki karsin onu da oturarak demişti, ben de öyle yaptım. Sonuçta allah biliyor niyetimizi. İns. İkisine de bir şey olmaz canım. DualarimdasinCanlarım doktordan geldim az önce. 2 kesem de yerinde şimdilik. Biri çok iyi dedi doktor. Diğeri de dünkü doktorun dediği gibi şekli bozulmuş. Ama toparlayabilir dedi. Düşerse de diğerine zarar vermezmis, kendiliğinden kaybolurmus. Jele ek olarak günde 1 progestan iğne 5 güne bir de pruloton depot verdi. Haftaya perşembe belli olacak bebegimin akibeti. 10 gün de rapor verdi, zaten yapmiyordum da iş falan yasak. Sadece tuvalet ve banyo için kalkabilirsin dedi. Doktora sormadım ama namaz kılsam bişey olmaz demi? Zaten transferden beri oturarak kiliyordum gene oturarak devsm etsem olur mu?
Farzlari oturarak kilarsin demiştiCanım bana doktorum geçen sefer tarzları ki karsin onu da oturarak demişti, ben de öyle yaptım. Sonuçta allah biliyor niyetimizi. İns. İkisine de bir şey olmaz canım. Dualarimdasin
Pozitif haberi alan Arkadaşlarım hepinizin gözü aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel heyecanlar bunlar tranferi bekleyen arkadaşlar hepiniz için bol bol dua ediyorum bu topik bol bebişli bir topik olacağa benziyor bende gün sayıyorum artık 11 Kasım'da istanbulda olucam bir aksilik çıkmazsa 14 Kasım'da tedavim başlayacak inşallah bu son tedavim olur yüce Rabbim bu yoldaki herkesin emeklerini boşa çıkarmasın
darkelf canım 10. Günde çıkar bence değerin. Benim ve tutan birçok arkadaşın çıkmıştı. İnş güzel haberler verirsin bize.
elifcakmak canım bi arkadasin önden büyüyen yumurtasını alıp diğerlerinin de buyumesini beklemislerdi. Kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. Belki sana da öyle bi işlem yapabilirler. Hiç moralini bozma bi tane de olsa belki senin kısmetin o olacak. İçini ferah tut canim
canim niye son sansin olsun maddi acidan gucun varsa yine yaptirirsin...ama yoksada Allah yardimcin olsun bakarsin ilerde kendiliginden olur...10 sene bircok tup bebege ragmen olmayipta kendiliginden evlat sahibi olan o.kadar cok insan varki..Rabbim sanada nasip eder bakarsin...ama icimden bir ses bu tek yumurtan sana evlat olacak diyor :)yok daha toplanmadı canım salı günü 2 taneydi 9 ml bu sabah 1 tanesi 15 ml olmuş arkadan gelen var ama çok yavaş gelişiyo dedi doktor doktorun bile morali bozuldu düşün yarın sabah yine gidicem bakalım inş. pazartesi toplarım der o zamana kadarda büyürler
ya öle tabi ama bu benim son şansım tüp bebek için ondan bu kadar üzülüyorum offffff
arkadaşlar embriyo transferinden sonra çok fazla ilaç kullanıyorum. bu biraz aklımı karıştırıyor açıkcası. progestan iğne+jel, climara bant,clexane iğne, estrofem günde 6 tane ve vitaminler. benim kadar ilaç kullanan varmı aranızda? kullananlar varsa kaç tanesi gebelikten sonra kullanılıyor acaba??
Gozun aydin canimmm. Boyle guzel haberler bize de guc veriyor.Arkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
canim niye son sansin olsun maddi acidan gucun varsa yine yaptirirsin...ama yoksada Allah yardimcin olsun bakarsin ilerde kendiliginden olur...10 sene bircok tup bebege ragmen olmayipta kendiliginden evlat sahibi olan o.kadar cok insan varki..Rabbim sanada nasip eder bakarsin...ama icimden bir ses bu tek yumurtan sana evlat olacak diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?