Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

C candanote inşallah yumurtaların güzelce dollenirler çok sağlıklı embriyolarin olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Gozunaydin cnm ins dgr bebisinde birakmaz seni. bnce namazlarini oturark kilabilirsin. cunku bu haldeyken namazlarini kilmaya devam etmen senin icin cok daha iyi olur.rabbim saglikli bi gebelikgecirmeni ve kucagina almayi nasip etsin ins.

canim hep aklimdasin..dunde yazacaktim sana nerelerdesin diye dualarim seninle...

candan öte çok sağol canım. hsg çekilecektim bu at. adetim bugün yarın gelir derken bir türlü gelmedi. her an gelecek gibi. her yerim ağrıyo artık. iyice sıkıntı verdi. havanın etkisi sanıyorum.

Arkadaşlar bugün 12. Gündü testi tekrar yaptırdım sonuç 602 Rabbime sonsuz Şükürler olsun. Dualarım evlat bekleyenlere hepimize olsun insallah. Cok heyecanlıyım
süpersinn Allahım daim etsin ohhh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımızaa

olur tabi niye olmasın. çok sıkmadan kendini rahat bir şekilde görevini yap gülüm. bizleri de duana katmayı unutma

darkelf canım 10. Günde çıkar bence değerin. Benim ve tutan birçok arkadaşın çıkmıştı. İnş güzel haberler verirsin bize.
elifcakmak canım bi arkadasin önden büyüyen yumurtasını alıp diğerlerinin de buyumesini beklemislerdi. Kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. Belki sana da öyle bi işlem yapabilirler. Hiç moralini bozma bi tane de olsa belki senin kısmetin o olacak. İçini ferah tut canim

Sagol canım benim Rabbim seni de umduklarına ulaştırsın

Canım bana doktorum geçen sefer tarzları ki karsin onu da oturarak demişti, ben de öyle yaptım. Sonuçta allah biliyor niyetimizi. İns. İkisine de bir şey olmaz canım. Dualarimdasin

Pozitif haberi alan Arkadaşlarım hepinizin gözü aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel heyecanlar bunlar tranferi bekleyen arkadaşlar hepiniz için bol bol dua ediyorum bu topik bol bebişli bir topik olacağa benziyor bende gün sayıyorum artık 11 Kasım'da istanbulda olucam bir aksilik çıkmazsa 14 Kasım'da tedavim başlayacak inşallah bu son tedavim olur yüce Rabbim bu yoldaki herkesin emeklerini boşa çıkarmasın

arkadaşlar embriyo transferinden sonra çok fazla ilaç kullanıyorum. bu biraz aklımı karıştırıyor açıkcası. progestan iğne+jel, climara bant,clexane iğne, estrofem günde 6 tane ve vitaminler. benim kadar ilaç kullanan varmı aranızda? kullananlar varsa kaç tanesi gebelikten sonra kullanılıyor acaba??

Canim hosgeldin diğer topikte kimse kalmadı neredeyse. burasi zaten tedavi için bizim topigimiz oluyor burdada diğer agustos eylül topigindeki gibi çok cana yakın arkadaslar var hosgeldin tekrar okyanusuda bekliyoruz madam Butterfly de gelecekler inşallah

valla aslında canım benimde aklımdan geçti o ama yaparmıki doktor ben çapa tıp fakültesinde yaptırıyorum kabul ederlermi ki ben hiç yapmazlar diye içime içime atıyorum yarın söylim belki olur öyle

canim niye son sansin olsun maddi acidan gucun varsa yine yaptirirsin...ama yoksada Allah yardimcin olsun bakarsin ilerde kendiliginden olur...10 sene bircok tup bebege ragmen olmayipta kendiliginden evlat sahibi olan o.kadar cok insan varki..Rabbim sanada nasip eder bakarsin...ama icimden bir ses bu tek yumurtan sana evlat olacak diyor :)

yuhh bende istiyom o kadar ilaççç.. bana ilk denemede jel bant folik asit bide coraspin

maddi açıdan karşılayamam canım o kadar durumum yok malesef ama belki devlet 3. yü onaylarsa bi hakkım daha olur ... içindeki ses inş. hayırlısıyla yanılmıyodur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…