Allahim hepinize yardim etsin. Dualarimizdasiniz. Sira bana geliyor ctesiyi sabirsizlikla bekliyorum kizlar.@devrim7779 ,ozer3458 , @hayat masal naz , @nesteren85 ,@parlak_meltem80 ,@emotion10 arkadaşlarımız transferlerini oldular. Bol Bol dua bekliyorlar sonra da hayırlısıyla güzel haberlerini veriyorlar. Değil mi
Bir güzel haber de senden geliyor desene. Cok mutlu oldum. Insallah kanda da guzel degerler cikar canim benim.olcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
cumartesi seninde transferin var dimi canim?5. gun transferimi olacak ve kac tane koyacaklar?Allahim hepinize yardim etsin. Dualarimizdasiniz. Sira bana geliyor ctesiyi sabirsizlikla bekliyorum kizlar.
Ayni gun transferimiz canim. Insallah beraber alacagiz guzel haberlerimizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.Selam kizlar simdi hastaneden geldim opum yapildi...8 yumurta toplanmis ve 6 sina mikroenjeksiyon uygulanmis...cumartesi gunu insallah bir aksilik cikmazsa transferim olacak dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Hoşbuldum canım benim ben hem burdayım bir süredir hemde Ağustos Eylül topiğindeyim ara ara çünkü orda beni bekleyen Arkadaşlarım var çok şükür onlar hayırlısıyla bebişlerine Kavuştular ama bizi bekliyorlar ama bu topiktede çok güzel bir bağ oluştu bebişlerimizi kucağımıza alana kadar gitmek yok hepimiz burda olucaz :)Canim hosgeldin diğer topikte kimse kalmadı neredeyse. burasi zaten tedavi için bizim topigimiz oluyor burdada diğer agustos eylül topigindeki gibi çok cana yakın arkadaslar var hosgeldin tekrar okyanusuda bekliyoruz madam Butterfly de gelecekler inşallah
kuzummm imiz olamaz.cnku tek embrio transfer.etmislerditebrik ederim canim..sonucun cok bariz ortada pozitif :) bana 7. gun icin cok net geldi ikiz olabilir ,kandada kesin cikar idrarda boyle ciktiysa
isteme arkadaşım isteme :) transferden önce folik asit-elevit-coraspin-dekort-prednol-tetra-estrofem sürekli ilacım olmuştu. tranferden sonrada dekortu-prednolü-tetrayı kesti. yerlerine horman ilaçlarını verdi. walla ilaç saatlerini takip etmekten gına geldi. her yerim delik deşik olduyuhh bende istiyom o kadar ilaççç.. bana ilk denemede jel bant folik asit bide coraspin
Cok guzel bir haber canim. Cok sevindimm.Az once klinikten aradilar. 22 yumurtanin 14 u dollebilir durumdaymis. 12 si dollenmis. 3. Gunde tekrar bilgi vereceklermis. İnsllah 5 gune ulasirlar.
canım çok geçmiş olsun merak edip durdum öyle. inşallah ikinci de toparlar kendini kısa sürede namazını oturarak da olsa kılmaya devam et bence alnımız secdeye gitmeden rabbimden istemeye yüzümüz olmaz di mi:)Canlarım doktordan geldim az önce. 2 kesem de yerinde şimdilik. Biri çok iyi dedi doktor. Diğeri de dünkü doktorun dediği gibi şekli bozulmuş. Ama toparlayabilir dedi. Düşerse de diğerine zarar vermezmis, kendiliğinden kaybolurmus. Jele ek olarak günde 1 progestan iğne 5 güne bir de pruloton depot verdi. Haftaya perşembe belli olacak bebegimin akibeti. 10 gün de rapor verdi, zaten yapmiyordum da iş falan yasak. Sadece tuvalet ve banyo için kalkabilirsin dedi. Doktora sormadım ama namaz kılsam bişey olmaz demi? Zaten transferden beri oturarak kiliyordum gene oturarak devsm etsem olur mu?
Darisi butun arkadaslarimizin basina insallah saglikli bebeklerimizi kucaklariz hepimiz canim:)Gozun aydin canimmm. Boyle guzel haberler bize de guc veriyor.
bana sadece 2 ay biostreon verdiler faydası çokta olmadı sanki ..arkadaşlar merhaba tüp bebek denememin olumsuz sonuçlanmasından sona doktorum birkaç tane vitamin önerdi bunlar arginmax womens biesteron coenzym Q-10 verdi bunları kullananlar varmı aranızda acaba çünkü adet olmam gerekiyor kullananlarınız varsa ve bu durumla karşılaştılarsa bilgi verirmisiniz
isteme arkadaşım isteme :) transferden önce folik asit-elevit-coraspin-dekort-prednol-tetra-estrofem sürekli ilacım olmuştu. tranferden sonrada dekortu-prednolü-tetrayı kesti. yerlerine horman ilaçlarını verdi. walla ilaç saatlerini takip etmekten gına geldi. her yerim delik deşik oldu
Tatlım ben de cok ilac kullaniyorum. Vitaminler, progestan tablet, prednol, estoferm,cipro. Bendeki listede transferden sonra sadece aksam 8de fraxiparin igne ve progestan fitili gozukuyor.arkadaşlar embriyo transferinden sonra çok fazla ilaç kullanıyorum. bu biraz aklımı karıştırıyor açıkcası. progestan iğne+jel, climara bant,clexane iğne, estrofem günde 6 tane ve vitaminler. benim kadar ilaç kullanan varmı aranızda? kullananlar varsa kaç tanesi gebelikten sonra kullanılıyor acaba??
arkadaşım inşallah hakkmızda hayırlısı olur. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)bana sadece 2 ay biostreon verdiler faydası çokta olmadı sanki ..
aman bebiş sıkıca tutunsunda ben delik deşik olmaya razıyım aslında vermeleri lazım bana benim hormonlarda çok yüksek enteresan bi durum..
Kac tane koyacaklarini soylemediler canim. Doktorumla gorusecegiz transfer oncesi 5. Gun embriyosu konulacak bana. Kac tanesi dondurulacak duzeyde onu da bilmiyoruz.cumartesi seninde transferin var dimi canim?5. gun transferimi olacak ve kac tane koyacaklar?
canim tek embryolarda bazen kendi halinde bolunup tek yumurta ikizi olusturabiliyormus ama..tabi hakkinda hayirlisi olsun canim :)kuzummm imiz olamaz.cnku tek embrio transfer.etmislerdi)
arkadaşım senin sonucun belli oldumu?? yada ne zaman belli olacak??Tatlım ben de cok ilac kullaniyorum. Vitaminler, progestan tablet, prednol, estoferm,cipro. Bendeki listede transferden sonra sadece aksam 8de fraxiparin igne ve progestan fitili gozukuyor.
evet canim ayni gun ikimizinde ..sanirim cumartesi transferi olacak 3-4 kisi variz :)Ayni gun transferimiz canim. Insallah beraber alacagiz guzel haberlerimizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?