Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

valla aslında canım benimde aklımdan geçti o ama yaparmıki doktor ben çapa tıp fakültesinde yaptırıyorum kabul ederlermi ki ben hiç yapmazlar diye içime içime atıyorum yarın söylim belki olur öyle
Bence canini sikma benimde sag da bir tane vardi solda iki tane gelismiyolar dedi doktor senin dedigin gibi bir tek sagdaki gelisiyodu doktorunda moralinbozulmustu ben de uzuldum ama hayirlisi dedim dusunmemeye calistim iki gun daha vericem dedi, ben de o iki gun dinlendim sicak tuttum kendimi bal sut vs yaptim iki gun sonra nihayet buyumusler dedi, hatta uc yumurta topladigini soyledi ama dort yumurtam olmus yani demekmistedigim bir tane bile yeter kismetinde varsa ve rahat ol, rahat olman senin lehine canim lutfen

arkadaşım inşallah hakkmızda hayırlısı olur. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

amin canım tüm isteyenlere tez vakkitte Rabbim nasip etsin ..

elifcakmak canım sende adet düzensizliği yaptımı peki o ilaç ?

yok yapmadı canım

sanırım benimde önümde haftasonum var inş. gelişirlerde onlarlada şansım olur bakalım takdir Alla ın ..

İnşallah cnm Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Haklısın canim ben de zaten en çok ihtiyacim olan bu dönemde bırakmayı dusunmuyodum sadece sizlerden de fikir almak istedim. Bebeklerim için de hayırlısı olur inşallah Rabbim bizim için neyi uygun gorurse ona razi olmalıyız.

Şahane haberler okudum COK COK mutlu oldum. sonuc alanlarin bebisleri hayırlı olsun , Allah bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin . sonuc bekleyenlerin günleri çabucak geçsin bol bol pozitif olsun. surece başlayanlarında Allah yardımcısı olsun. benim gibi hazırlık yapanlarda YAZILANLARI OKUYUP moral depolasın. Haaa birde keseyi görenler bebisleriniz rahat durmasın minnak ayakları ile bol bol tekmelesin :))

günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
canım ilkinde hiç öyle bir şey yasamadım. yasayan da duymadım. aradın mı doktorunu?

günaydın canlar ;afedersiniz birşey soracam akıntım yeşil transfer olduktan birgün sonra basladı devam ediyor..buarada bugun beşinci günüm göğsumde agrı var ara ara kasıkta okadar korkmaya başladım
canım jel kullanıyormusun. hemşirem bana jelin akıntı yapabileceğini söylemişti. doktoruna bir danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…