Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben cok heyecanlıyım kızlarrr. Heyecandan duramiyorum. Beklemek beni daha da heyecanlandiriyor.
ben daha embriyolarimin durumunu bilmedigim icin heyecanlanamiyorum fazla su an...cumartesi oglene kadar kalbim gum gum olucak..sabah yine telefon calarsa diye dusunup duruyorum...gecen seferde cok umutlu ve heyecanliydim ama sabah calan telefonla ruh dengem alt ust olmustu..simdi hep o korku var icimde yine...

hic bilmiyorum canim. Benim transfere aslinda persembe gozuyle bakiliyordu. Ayın 11ide test tarihiydi verdikleri cizelgede simdi de uc gun sonra olduguna gore 14'unde falan olacak sanirim. Ctesi sabahi konusacagız.
can
Canımm benim insallah bir sorun cikmayack. Senin gibi herkesin sorularina ictenlikle cevap veren, kimseden iyi dilekerini esirgemeyen bu guzel kadin guzel de bir anne olacak insallah. Dualrim seninle yol arkadasim. Iyi seyler duyacagina inan lutfen. Kalbini ferah tut.

[QUOyumurtadandaak, post: 37540690, member: 293080"]Allah ım bizede hayırlısıyla nasip et nolur.. kızlar benim gibi tek yumurtası çıkan varmııı[/QUOTE]
Tek yumurta danda hamile kaliniyor dr istersen tedaviyi yarim birakiyorlar ilk tupde benim basima geldii ben devam ettim hamilede kaldim ama kalp atislari yavasti kaybettim yavrumu.rabbim hayirlisini versin canim insallah olacak önemli olan yavrumuzu kucagimizda rabbim gostersin.olumlu düşün hep emi

Arkadaşlar bugün 12. Gündü testi tekrar yaptırdım sonuç 602 Rabbime sonsuz Şükürler olsun. Dualarım evlat bekleyenlere hepimize olsun insallah. Cok heyecanlıyım
maşallah bugun mükemmel bir gün:) kuzumö allah bir an önce kucağına almayı da nasip etsin

caniiimm su an ne kadar duygulandirdin beni bilemezsin ,gozlerim dolu dolu oldu..ne kadar guzel sozcukler bunlar boyle cok sagol..guzel bakan gozlerinin guzelliginden o ama..kalbi guzel insan seninde burda hamileyiiimm diye bagiracagin gunleri duymak icin Rabbime dua edicem..Butun burdaki yol arkadaslarimi hu ay guldursun Rabbim insallah ,kimsecikler uzulmesin gobisler bebis dolsun..tekmecikler atsinlar ben burdayim diye :)

hic bilmiyorum canim. Benim transfere aslinda persembe gozuyle bakiliyordu. Ayın 11ide test tarihiydi verdikleri cizelgede simdi de uc gun sonra olduguna gore 14'unde falan olacak sanirim. Ctesi sabahi konusacagız.
canim daha once sormusumdur kesin ama unuttum..senin kac yumurta toplanmisti ve kaci dollenmisti?

insallah canım. Bizi en iyi biz anlariz. Beraber sevinelim insallah burda.

Kızlar transferim bugün yapıldı..test tarihim 9 Kasım. .Ayy çok heyecanlıyım..ne olur dua edin:) :)
Hayırlısı olsun canım benim sıkı sıkı tutunsunlar annelerine allahın izniyle 9 kasımda müjdeli haberi verirsin bizede kasımda tedaviye başlayacak biri olarak ve tüm kasımda tedaviye başlayacak olan herkese umut olursun dualarım seninle rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

merhaba kızlar ben geldim şimdi sayfaları okuyacağım güzel haberler vardır inşallah C candanote inşallah yeterince yumurtan toplanmıştır heyecanlandım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…