Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasib etsjnArkadaslardegerim 190soktayim inanamiyorum, Allah im yuce mevlam sukurler olsun sana, nerde bekleyen varsa kat be kat degerler gorsunler insallah:)
Hayirli haberler insallaholcemmm heyecandan 2kere idrarla baktim ikisideee poxitif7.gun bgm gidip kanda baltircam cok heycanlandim )
canım mesajını okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam bak öncelikle yumurtalarına maşallah diyorum.. daha sonrada ben sana demedim mi tatil falan dinlemezler diyeSelam kizlar simdi hastaneden geldim opum yapildi...8 yumurta toplanmis ve 6 sina mikroenjeksiyon uygulanmis...cumartesi gunu insallah bir aksilik cikmazsa transferim olacak dualarinizi esirgemeyin lutfen...
daha transferim olmadı ama bende o kadar ilaç kullanıyorum ve transfer sonrasıda devam edeceğim.arkadaşlar embriyo transferinden sonra çok fazla ilaç kullanıyorum. bu biraz aklımı karıştırıyor açıkcası. progestan iğne+jel, climara bant,clexane iğne, estrofem günde 6 tane ve vitaminler. benim kadar ilaç kullanan varmı aranızda? kullananlar varsa kaç tanesi gebelikten sonra kullanılıyor acaba??
İste geldim burdayimmm.
Merhabalar kizlar
evet bebigim dondurulmuslaSüperrrrr. Çok sevindim Dondurulmuslarla seninki değil mi
Tatlım kolay oldu mu? Benimki de ctesi. Biraz korku ve heyecan var da. Bu arada hayirli olsun canim.Kızlar transferim bugün yapıldı..test tarihim 9 Kasım. .Ayy çok heyecanlıyım..ne olur dua edin:) :)
Ben de gogsen beyin hastasiyim canim. Ctesi transferim var. Hayirli olsun tedavin.herkese iyi akşamlar kızlar ,maşaallah bu gün çok güzel haberler var topikte .ben de bugün ilk iğnemi yaptım kızlar Ankara başkent hastanesi göğşen bey doktorum
cok sagol canim benim Allah razi olsun...ayy canim sorma iki gundur moralim sifirdi neyseki bugun durum netlesti..boyle mecburi durumlarda calisiyorlarmis... :) zatrn bugun opuda 3 kisiydik c.teaide en fazla 3 kisi olucaz tabi yine bir aksilik cikmazsa Allah nasip ederde gidebilirsem... :/canım mesajını okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam bak öncelikle yumurtalarına maşallah diyorum.. daha sonrada ben sana demedim mi tatil falan dinlemezler diye
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canımKızlar transferim bugün yapıldı..test tarihim 9 Kasım. .Ayy çok heyecanlıyım..ne olur dua edin:) :)
Sagol canim benim İnşallah Allah size de hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerinizi boşa cikarmasinbugün harika birgünmüş pozitif sonuç alan tüm arkadaşları tebrik ediyorumayshn canım seninde bebişlerinin durumunun iyi olmasına sevindim umarım bebin yol arkadaşını bırakmaz ve sana hayırlı evlat olur ikiside
Allah guzel kalbinin hediyesini vermis canim. Yanilmadim gordun mu :) ctesi transferlerimiz cok iyi gecer insallah. Dularinda bana da yer ver lutfen.cok sagol canim benim Allah razi olsun...ayy canim sorma iki gundur moralim sifirdi neyseki bugun durum netlesti..boyle mecburi durumlarda calisiyorlarmis... :) zatrn bugun opuda 3 kisiydik c.teaide en fazla 3 kisi olucaz tabi yine bir aksilik cikmazsa Allah nasip ederde gidebilirsem... :/
aman canım dikkat et çok ayakta kalma ilaçlarını aksatma yarında muhakkak git doktora ben eğer testte pozitif sonuç alırsam 2 ayı doldurana kadar gitmeyi düşünmüyorum işe. malum ilk 3 ay çok önemli ve riskli elimden gelse 3 ay gitmem. yarın haberdar et dualarım seninle inşallah miniğin sağlıklı bir şekilde gösterir kendini.Uff ya annemde yemekteydik acayip karnım ağrıyordu geldim hafif kanamam olmuş cumartesi gidecektim doktora yarın sabah gideyim bari ALlahım keseyi gördüm hala hamile topiğine geçip ben geldimmm yazamıyorum rabbim ne olur umudumuzu söndürme bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım aminnnnnnnn
ohh ne güzel o gün yalnızda olmayacaksın sonrasında da hepberaber bekleceğiz Allah ın izni ile sonuçlarımızıcok sagol canim benim Allah razi olsun...ayy canim sorma iki gundur moralim sifirdi neyseki bugun durum netlesti..boyle mecburi durumlarda calisiyorlarmis... :) zatrn bugun opuda 3 kisiydik c.teaide en fazla 3 kisi olucaz tabi yine bir aksilik cikmazsa Allah nasip ederde gidebilirsem... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?