Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar ben birşey soracağım benim gittiğim merkez yaşadığım şehirde değil. 150 km mesafe var cumartesi transfer olacak o gün geri dönmemizde sıkıntı olurmu ? sizleriniz aranızda böyle bir durumda olan varmı?

kendi arabanizla gidip gelecekseniz olmaz canim ..koltugu arkaya yatir guzelce uzanarak gel ama esin kasislere falan dikkat etsin ziplatip sarsmadan surdun arabayi

Allah guzel kalbinin hediyesini vermis canim. Yanilmadim gordun mu :) ctesi transferlerimiz cok iyi gecer insallah. Dularinda bana da yer ver lutfen.
amin canim insallah o guzel hediyeyi kan testinde pozitifi gostererek ve davamini getirerekte verir Rabbim...dualarimdasin canim burdaki butun arkadaslarim dualarimdasiniz surekli...

canimcim hicbisey olmamistir merak etme arkadasimdada oldu iyle ara ara kanamalar simdi 7 aylik hamile...kanama asiri olmadiktan sonra Rabbimden umut kesmemek lazim...

Insallah önemli birşey değildir canim

Z Zebra0415 ben seni tebrik etmismiydim tatlim? :) cok hamisimiz oldugu icin karistirmaya basladim artik..hayirli olsun bebisim tebrikleeeerrr

Canim bisi hissetmismiydin?
Günaydın canım. Bazı durumlar oldu ama ben onları belirti olarak düşünemedim. Adetimle aynıydı yaşadıklarım. Birde yemek yedikten hemen sonra açlık hissi oluşuyordu onu da psikolojıktır diye düşünüyordum çünkü o kadar erken belirti olmazdı. Ama değilmiş herAlde ayni açlık hissi devam yani :)

7 gun sonuc 31.25 )))))))
bilmiyorum tebrik etmiş miydim ama çoookkk tebrik ederim

canım sen nerede tedavi görüyosun?

iyi güzel düşün canım. kafandaki olumsuzları lütfen at. farklı bişeyler yap bugün düşünmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…