kendi arabanizla gidip gelecekseniz olmaz canim ..koltugu arkaya yatir guzelce uzanarak gel ama esin kasislere falan dikkat etsin ziplatip sarsmadan surdun arabayikızlar ben birşey soracağım benim gittiğim merkez yaşadığım şehirde değil. 150 km mesafe var cumartesi transfer olacak o gün geri dönmemizde sıkıntı olurmu ? sizleriniz aranızda böyle bir durumda olan varmı?
amin canim insallah o guzel hediyeyi kan testinde pozitifi gostererek ve davamini getirerekte verir Rabbim...dualarimdasin canim burdaki butun arkadaslarim dualarimdasiniz surekli...Allah guzel kalbinin hediyesini vermis canim. Yanilmadim gordun mu :) ctesi transferlerimiz cok iyi gecer insallah. Dularinda bana da yer ver lutfen.
canimcim hicbisey olmamistir merak etme arkadasimdada oldu iyle ara ara kanamalar simdi 7 aylik hamile...kanama asiri olmadiktan sonra Rabbimden umut kesmemek lazim...Uff ya annemde yemekteydik acayip karnım ağrıyordu geldim hafif kanamam olmuş cumartesi gidecektim doktora yarın sabah gideyim bari ALlahım keseyi gördüm hala hamile topiğine geçip ben geldimmm yazamıyorum rabbim ne olur umudumuzu söndürme bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım aminnnnnnnn
hadi hayirli olsun canim insallah pozitiflede taclanir bu mutluluk :) sen devam et arkandan geliyorum bende 2 gun sonra :)Kızlar transferim bugün yapıldı..test tarihim 9 Kasım. .Ayy çok heyecanlıyım..ne olur dua edin:) :)
Insallah önemli birşey değildir canimUff ya annemde yemekteydik acayip karnım ağrıyordu geldim hafif kanamam olmuş cumartesi gidecektim doktora yarın sabah gideyim bari ALlahım keseyi gördüm hala hamile topiğine geçip ben geldimmm yazamıyorum rabbim ne olur umudumuzu söndürme bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım aminnnnnnnn
Canim bisi hissetmismiydin?Evet canım tembrik etmiştin yine teşekkür ederim
Gunaydinnnn.âmin insallahhhhhhh :)Gunaydiin..allah herkesin dualarini kabul etsin. Hayirli cumalar...
Günaydın canım. Bazı durumlar oldu ama ben onları belirti olarak düşünemedim. Adetimle aynıydı yaşadıklarım. Birde yemek yedikten hemen sonra açlık hissi oluşuyordu onu da psikolojıktır diye düşünüyordum çünkü o kadar erken belirti olmazdı. Ama değilmiş herAlde ayni açlık hissi devam yani :)Canim bisi hissetmismiydin?
Benimde doğum günüm 12 kasım :)ben 12 kasımda yapmayı planlıyorum canım eşimin doğum günü @kds2309 de 12 kasımda yapacak onunda kendi doğum günüymüş
bilmiyorum tebrik etmiş miydim ama çoookkk tebrik ederim7 gun sonuc 31.25)))))))
canım sen nerede tedavi görüyosun?kızlar ben birşey soracağım benim gittiğim merkez yaşadığım şehirde değil. 150 km mesafe var cumartesi transfer olacak o gün geri dönmemizde sıkıntı olurmu ? sizleriniz aranızda böyle bir durumda olan varmı?
iyi güzel düşün canım. kafandaki olumsuzları lütfen at. farklı bişeyler yap bugün düşünmemeye çalış.ben daha embriyolarimin durumunu bilmedigim icin heyecanlanamiyorum fazla su an...cumartesi oglene kadar kalbim gum gum olucak..sabah yine telefon calarsa diye dusunup duruyorum...gecen seferde cok umutlu ve heyecanliydim ama sabah calan telefonla ruh dengem alt ust olmustu..simdi hep o korku var icimde yine...
Hoşbulduk tatlım nasılsın?Hoş geldin canım benim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?