Insallah canım gönlüne göre olurBende varim bugun opu yapildi cumartesi transfer dedi doktorum ama 24 folikulden sadece 2 yumurta toplanmis.insaallah dollenir kaliteli embeiyolar olurda transfer yapabiliriz.
Benimde doğum günüm 12 kasım :)
Insallah hakkında hayırlısi olur canım. Rabbim evladına uzun uzun ömürler versin size bagislasinGünaydın kızlar sizlerleyim hâlâ sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum allahım umutlarimizi sondurmesin hakkimizda hayirlisi ne ise onu gostersin insallah ben tüp bebek olayını kapattım şimdilik dondurulmus um da kalmadı dejenere oldular zamana bıraktım bakalım neler yaşayacağız
allah en yakın zamanda senıde sevındırsın inş.Günaydın kızlar sizlerleyim hâlâ sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum allahım umutlarimizi sondurmesin hakkimizda hayirlisi ne ise onu gostersin insallah ben tüp bebek olayını kapattım şimdilik dondurulmus um da kalmadı dejenere oldular zamana bıraktım bakalım neler yaşayacağız
Evet canım transfer de OPU yapılan yerde yapıldı. Cok kısa Sürüyor ağrısız sızınız geçiyor. Yani benimki öyleydi. Ilk 3 gun dinlendim ama sürekli yatmadım is de yapmadım. Hatta rapor Yüzünden doktora gitmek zorunda kaldım tabi cok dikkat ettim. Duayla bekledim yoksa oldu mu olmadimi diye düşünmek yıpratıyor insani. Hayırlısı olumlu olması dileğiyle canım...Evet inşaallah sabredebilirsem doğum günümde yapacağım . Çok heyecanlıyım yahu.
Transfer olan arkadaşlar transfer normal muayene masasında mı oluyor? nasıl oluyor?
Anlatabilir misiniz? Ve sonraki 3 gün neler yaptınız? Ben önümüzdeki hafta için rapor alacağım iş yerim 35 km mesafede ve servis haldır küldür götürüyor. Ayrıca 1 hafta stressiz sadece kitap okuyarak geçsin istiyorum :)
inşallah hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. transfer muayene masasında (çatalda) yapılıyor. rahat olmak önemli. kendini rahat bırakmalısın. ben embriyom yerleştirilirken gördüm. ultrasonda izlettirdiler ve aşamalarıyla anlattılar bana. insan nefes almayı unutuyo ama :) ister istemez heycanlanıyosun.Evet inşaallah sabredebilirsem doğum günümde yapacağım . Çok heyecanlıyım yahu.
Transfer olan arkadaşlar transfer normal muayene masasında mı oluyor? nasıl oluyor?
Anlatabilir misiniz? Ve sonraki 3 gün neler yaptınız? Ben önümüzdeki hafta için rapor alacağım iş yerim 35 km mesafede ve servis haldır küldür götürüyor. Ayrıca 1 hafta stressiz sadece kitap okuyarak geçsin istiyorum :)
Teşekkür ederim canım. Yarın olacak transferim aksilik olmaza . cok heyecanlıyım inşaallah burda bende benim gibi arkadaslarımda o müjdeli haberi veririz:)Evet canım transfer de OPU yapılan yerde yapıldı. Cok kısa Sürüyor ağrısız sızınız geçiyor. Yani benimki öyleydi. Ilk 3 gun dinlendim ama sürekli yatmadım is de yapmadım. Hatta rapor Yüzünden doktora gitmek zorunda kaldım tabi cok dikkat ettim. Duayla bekledim yoksa oldu mu olmadimi diye düşünmek yıpratıyor insani. Hayırlısı olumlu olması dileğiyle canım...
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım. İnşaallah müjdeli haberini okuruz burdan :)inşallah hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. transfer muayene masasında (çatalda) yapılıyor. rahat olmak önemli. kendini rahat bırakmalısın. ben embriyom yerleştirilirken gördüm. ultrasonda izlettirdiler ve aşamalarıyla anlattılar bana. insan nefes almayı unutuyo ama :) ister istemez heycanlanıyosun.
bana istirahat etmene gerek yok dedi hemşireler. ama benimde içim rahat etmediği için yaklaşık 6 gün kadar annemin evinde istirahat ettim. çok hareketsiz kalma ama. embriyonun gelişimesine engel oluyormuş.
pazartesi günü tutup tutmadığnı öğrenicem arkadaşlar nolur bana dua edin :) isteyen herkeze nasip etsin rabbim.
Muayene gibi..ilk gittiğimizde transfer denemesi için birşey yerleştiriyorlar ya o kadar:) ya pıt pıt konulurken ekranda izledim:) harikaydıTatlım kolay oldu mu? Benimki de ctesi. Biraz korku ve heyecan var da. Bu arada hayirli olsun canim.
Günaydın, harika çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini.kızlar hepimize güzel cumalar. Ben de sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 17. gün değerim 8302. Henüz doktorumu aramadım ama olması gerektiği gibi 2ye katlayarak artıyor. İnşallah kese ya da keseleri görmek kalp atışlarını duymak nasip olur. Allah tüm isteyenlere de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah.
Eki Görüntüle 1287951
Maşallah canım . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı başımıza :)kızlar hepimize güzel cumalar. Ben de sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 17. gün değerim 8302. Henüz doktorumu aramadım ama olması gerektiği gibi 2ye katlayarak artıyor. İnşallah kese ya da keseleri görmek kalp atışlarını duymak nasip olur. Allah tüm isteyenlere de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah.
Eki Görüntüle 1287951
hosgeldin canim :) hayirli olsun tedavin 2 tane cok kaliteli embriyon olsun insallah... sanadami 2. gun embriyosu konacak benim gibi?Bende varim bugun opu yapildi cumartesi transfer dedi doktorum ama 24 folikulden sadece 2 yumurta toplanmis.insaallah dollenir kaliteli embeiyolar olurda transfer yapabiliriz.
Günaydın, harika çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini.
Maşallah canım . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı başımıza :) Bir de canım transfer günün belli olduktan sonra ne zaman iletişime geçtiler transfer saati için?
tekrar gozun aydin.canimcim..insallah benide yarindan itibaren listeye sonuc bekliyor olarak kayitlayabilirsin :)kızlar hepimize güzel cumalar. Ben de sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 17. gün değerim 8302. Henüz doktorumu aramadım ama olması gerektiği gibi 2ye katlayarak artıyor. İnşallah kese ya da keseleri görmek kalp atışlarını duymak nasip olur. Allah tüm isteyenlere de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah.
Eki Görüntüle 1287951
Teşekkür ederim canım. İnşallah senden de güzel haberler alırız yakında.Günaydın, harika çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini.
Transfer günü sabah haber vereceklerini söylemişlerdi. 11'e kadar bekledik arayan olmayınca biz aradık. biz sizi transfer saatinde 2-3 saat önce arayacağız dediler. Transfer öğleden sonra 4 gibi yapılıyormuş. Saat 1 gibi arayıp 3 de gelmemizi söylemişlerdi. 4 gibi de transferim yapılmıştı canım.Maşallah canım . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Darısı başımıza :)
Bir de canım transfer günün belli olduktan sonra ne zaman iletişime geçtiler transfer saati için?
Tamam canım teşekkürler.Transfere de Güvenç Bey geliyor değil mi? Bir de opu yapılan yerde mı gerçekleştiriliyor bu işlem?Teşekkür ederim canım. İnşallah senden de güzel haberler alırız yakında.
Transfer günü sabah haber vereceklerini söylemişlerdi. 11'e kadar bekledik arayan olmayınca biz aradık. biz sizi transfer saatinde 2-3 saat önce arayacağız dediler. Transfer öğleden sonra 4 gibi yapılıyormuş. Saat 1 gibi arayıp 3 de gelmemizi söylemişlerdi. 4 gibi de transferim yapılmıştı canım.
Benimde doğum günüm 12 kasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?