Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Listeye beni de buz bebeklerle transfer günü bekliyor olarak yazabilirsin.

Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
transfrn 11. Gunu ; 14.72
14.gunu; 38
16.gunu;71
ve bugun yani 18.gunum; 70 cikti bu nedemek oluyor.
Yikildi mi hayalaerim

canım benim transferim amelyathanede oldu opuyla aynı yerdeydi yani. zaten toplamda 3 dk bile sürmüyor. doktor hemşire ve embriyolog vardı besmeleyi çekti doktorum hooopp attı içeri. şurası çok güzel bırakıyorum kızlar bebişleri dedi ben de kafayı kaldırıp bakıyorum haha neresi güzelmiş diye:) sonra sedyeyle yukarı çıkıp yatağına geçiyorsun 1-2 saat dinlenip eve. ama neden bilmem benim aşırı bulantım oldu ayağa kalkamadım neredeyse. sadec ertesi gün dinlenip sonra işe gittim. stres yapma canım bol bol dua ve tabi ki yavaş hareketlerle normal hayatına devam et. hayırlı haberlerini alacağız inşallahhh

Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
canim yaaa bastan asagi okurken korktum inan.ama hic korkma degerin yukselmesede dusmemis sonucta..birde forumda cok okudum birkac gun sonra aniden yukseleni..sakin moralini bozma canim...bebisin seninle hala Allahin izniyle...

Son düzenleme:
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
uf açelya nasıl yıprattı seni bu süreç inşallah yıkılmamıştır hayallerin canım yaa inşallah gelişimi yavaş olduğu için öyledir sonucun bütün testleri aynı yerde yaptırıyorsun di mi? farklı makineler farklı sonuç verebiliyormuş..
ben de saat 4 e aldım randevu akşam hafif bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi dua edilim birbirimize...

14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
belki yanlıştır açelya bi yerde daha yaptur...

kızlar doktorum artık her tüpte neredeyse mikroenj. yapılıo cok ekstrem bi durumum kalmadı dio. yanlış mı biliorum kiii

14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
Dur bakalım kuzum daha herşey bitmedi öyle hemen pes etmek yok sen güçlüsün unutma.

Allah hepimize yardım etsin canım zaman en iyi ilaçtır. Moralini bozma belki kendiliğinden olur kim bilir :)

canım Allah tamamına erdirsin inş.benide listeye eklermisin yaş 29 sebepsiz infertilite 3..deneme Ankara başkent hastanesi dün ilk iğnemi yaptım.

Kızlar merhaba
Tedaviye başlamak için kasım adetimi bekliyorum hayırlısıyla. Bu süreçte yapmam gereken şeyler var mı. İkinci transferim olacak bu yani ben bunu yaptım çok yararlı diyen biri varsa bizimle paylaşırsa çok mutlu olurum.
Kafam çok karışık ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Hepinize hayırlı cumalar canlarım. Rabbim bu mubarek günde kimsenin dualarını geri çevirmesin inş. dnzderya canım hafif kanamalar normalmis canını sıkma ama ihmal de etme, doktordan dönünce hemen yaz bize de. Bişey olmamistir kuzuna korkma canım. acelyacicegi hemen umutsuzluga kapilma canım ben başka topiklerde de gördüm böyle olanları ve hamileliği devam edenleri. İnş senin de değerin artar canım. Lütfen üzme kendini.

İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…