Listeye beni de buz bebeklerle transfer günü bekliyor olarak yazabilirsin.Teşekkür ederim canım. İnşallah senden de güzel haberler alırız yakında.
Transfer günü sabah haber vereceklerini söylemişlerdi. 11'e kadar bekledik arayan olmayınca biz aradık. biz sizi transfer saatinde 2-3 saat önce arayacağız dediler. Transfer öğleden sonra 4 gibi yapılıyormuş. Saat 1 gibi arayıp 3 de gelmemizi söylemişlerdi. 4 gibi de transferim yapılmıştı canım.
bilmiyorum tebrik etmiş miydim ama çoookkk tebrik ederim
canim cokkkk cokkkk tskler.allah herleze.nasip etsin insallh)
canım benim transferim amelyathanede oldu opuyla aynı yerdeydi yani. zaten toplamda 3 dk bile sürmüyor. doktor hemşire ve embriyolog vardı besmeleyi çekti doktorum hooopp attı içeri. şurası çok güzel bırakıyorum kızlar bebişleri dedi ben de kafayı kaldırıp bakıyorum haha neresi güzelmiş diye:) sonra sedyeyle yukarı çıkıp yatağına geçiyorsun 1-2 saat dinlenip eve. ama neden bilmem benim aşırı bulantım oldu ayağa kalkamadım neredeyse. sadec ertesi gün dinlenip sonra işe gittim. stres yapma canım bol bol dua ve tabi ki yavaş hareketlerle normal hayatına devam et. hayırlı haberlerini alacağız inşallahhhEvet inşaallah sabredebilirsem doğum günümde yapacağım . Çok heyecanlıyım yahu.
Transfer olan arkadaşlar transfer normal muayene masasında mı oluyor? nasıl oluyor?
Anlatabilir misiniz? Ve sonraki 3 gün neler yaptınız? Ben önümüzdeki hafta için rapor alacağım iş yerim 35 km mesafede ve servis haldır küldür götürüyor. Ayrıca 1 hafta stressiz sadece kitap okuyarak geçsin istiyorum :)
canim yaaa bastan asagi okurken korktum inan.ama hic korkma degerin yukselmesede dusmemis sonucta..birde forumda cok okudum birkac gun sonra aniden yukseleni..sakin moralini bozma canim...bebisin seninle hala Allahin izniyle...Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
transfrn 11. Gunu ; 14.72
14.gunu; 38
16.gunu;71
ve bugun yani 18.gunum; 70 cikti bu nedemek oluyor.
Yikildi mi hayalaerim
uf açelya nasıl yıprattı seni bu süreç inşallah yıkılmamıştır hayallerin canım yaa inşallah gelişimi yavaş olduğu için öyledir sonucun bütün testleri aynı yerde yaptırıyorsun di mi? farklı makineler farklı sonuç verebiliyormuş..Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
moralini yüksek tut arkadaşım. ilaçlarını aksatmadan kullanmaya devam et. inşallah güzel haberler alırsın
Evet sevgili akrebim ayyy ne hoş olduk beee burçtaşş.Canim benimde 10 Kasım o yüzden kanım sana bukadar kaynamis olmali burçdasim :)
belki yanlıştır açelya bi yerde daha yaptur...Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
Dur bakalım kuzum daha herşey bitmedi öyle hemen pes etmek yok sen güçlüsün unutma.Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
14.gunu; 38
16.gunu;71
Yikildi mi hayalaerim
Allah hepimize yardım etsin canım zaman en iyi ilaçtır. Moralini bozma belki kendiliğinden olur kim bilir :)Günaydın kızlar sizlerleyim hâlâ sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum allahım umutlarimizi sondurmesin hakkimizda hayirlisi ne ise onu gostersin insallah ben tüp bebek olayını kapattım şimdilik dondurulmus um da kalmadı dejenere oldular zamana bıraktım bakalım neler yaşayacağız
canım Allah tamamına erdirsin inş.benide listeye eklermisin yaş 29 sebepsiz infertilite 3..deneme Ankara başkent hastanesi dün ilk iğnemi yaptım.kızlar hepimize güzel cumalar. Ben de sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 17. gün değerim 8302. Henüz doktorumu aramadım ama olması gerektiği gibi 2ye katlayarak artıyor. İnşallah kese ya da keseleri görmek kalp atışlarını duymak nasip olur. Allah tüm isteyenlere de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah.
Eki Görüntüle 1287951
Bende kasımdaki adetimi bekliyorum benimde 2. deneme hayırlı olur inşallah.
Sagol canim okudum. rabbim en guzelini bilir. ben ona havale ediyorum artik. bizede ol desin insallahcanım şu linki bi okur musun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebek-hikayemiz-umutsuzlara-umut-olsun.763810/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?