Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden
Hayırlısıyla git gel arkadaşım bizide habersiz bırakma Allahı ın izniyle hiç birşey olmaz bebeğine.

Bende bende kasimi bekleyenlerdenim hemde doğum günümde :) Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah gonlumuzdeki muratlari versin
Hepimiz kasımı bekliyoruz inşallah hayırlı olur bu ay bizede kocaman kocaman yazarız biz hamileyiz diye arkadaşım.
Sağlıkla sıhatle inşallah doğurmayı da nasip eder yaradanım. Eşimin doğum günü ocakta bende ona diyorum Allah nasip ederse sana doğum günü hediyesi olacak inşallah :)

Hosbuldum canim ben tedavimi istanbul medicine hospitalde yatiriyorum bu 4. Denemem normalde cok sayida yumurtam olurdu ama daha onceki denememde opu sonrasi ciddi ickanama gecirdim ve suan yumurtam olusmuyo 2 tane cikmisti 1i dollenmis oyizden riske atmak istemedi doktorum.avntajli bi durummudur bilmiyorum ama artik cok yoruldum.hakkimizda hayirlisi olsun sana neden 2. Gun transfer dediler.

Ayy canım benim amin amin yuzbinkere amin :)

canim ben yurtdisindayim bizim hastanenin proseduru boyle yani her zaman herkese 2. gun transferi yapiliyor...dondurulmuslarida 3. gun donduruyorlar..
peki sen neden ic kanama gecirdinki opu sonrasi bir hata mi yapmislar? hic duymamistim simdiye kadar boyle bisey...birde daha onceki denelerinde kac yumurta toplaniyordu??

Bagcilardaki medicine mi canım hangi doktora gidiyorsun

kızlar selam benimde sebepsiz infertilite 40 yaşındayım 2 yıl önce 2 kez tüp bebek tedavisi denedim, şimdi adet olmayı bekliyorum histereskopi yaptırdım sorun yok yumurta rezervimde azalma var vakit kaybetmeden başlayalım dedi doktorum. İstanbul da yaşıyorum Yeditepe üniversitesin' de DR. CEM FIÇICIOĞLU ' na gidiyorum. Allahım inşalla benim ve sizlerin yüzünü güldürsün.

Slm arkadaslar, bugun transfer oncesi son kontrolume gittim. 7 kasimda uyuyan guzellerimle transferim olacak insallah. Bu arada rahim kalinligimi 7.5 olctu dr. Gerci iyi gidiyor haftaya kadar artar dedi ama merak ettim yinede ozellikle hamile kalanlar transfere girdiginizde sizlerin kacti ve ozel birsey yaptiniz mi?

Iyiyim canım benim gün sayıyorum az kaldı çok heyecanlıyım :)
Ya sorma o heyacan bizi bitiriyor zaten bende öyleyim bu sefer farklı hissediyorum bakalım kasımdada benim tedavi başlayacak ilaçları falan da değiştirdiler kısmet bakalım neler olacak :)

Ya sorma o heyacan bizi bitiriyor zaten bende öyleyim bu sefer farklı hissediyorum bakalım kasımdada benim tedavi başlayacak ilaçları falan da değiştirdiler kısmet bakalım neler olacak :)
Aynen canım bende Öyleyim diğer 2 tedavimde hiç böyle olmamıştım belkide düşük nedenlerim bulunduğu ve sorun ortadan kalktığı için bu kadar rahat ve umutluyum Rabbimin izniyle inşallah bu son tedavimiz olacak hep birlikte yaşayıp göreceğiz :)sanırım aynı zamanlarda başlayacak tedavimiz

Galiba canım benimde ilk düşükten sonra tüp ameliyatı oldum ikisinide aldılar sıkıntılıydılar çünkü. Bu defa inşallah olur diyorum maddi manevi çok yıpranıyor insan çünkü.
Doktoruma da güvenmek istiyorum oda önemli bir konu şimdilik tatlı bir bayan inşallah eli uğurlu gelir.

Seninle aynı galiba sorunlarımız benimde iki tüpüm alındı bakalım doktorum çok umutlu inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk önce o na sonra doktorlarımıza emanet tedavilerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…