Hayırlısıyla git gel arkadaşım bizide habersiz bırakma Allahı ın izniyle hiç birşey olmaz bebeğine.İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden
Hepimiz kasımı bekliyoruz inşallah hayırlı olur bu ay bizede kocaman kocaman yazarız biz hamileyiz diye arkadaşım.Bende bende kasimi bekleyenlerdenim hemde doğum günümde :) Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah gonlumuzdeki muratlari versin
Tamam canım teşekkürler.Transfere de Güvenç Bey geliyor değil mi? Bir de opu yapılan yerde mı gerçekleştiriliyor bu işlem?
Aminnnnnn...Bende bende kasimi bekleyenlerdenim hemde doğum günümde :) Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah gonlumuzdeki muratlari versin
hosgeldin canim :) hayirli olsun tedavin 2 tane cok kaliteli embriyon olsun insallah... sanadami 2. gun embriyosu konacak benim gibi?
benimde opum dundu yarinda transfer bir aksilik cikmazsa yarin...sen nerde yaptiriyorsun tedavini?ben yurtdisindayim bizim hastanede hep 2. gun transferi oluyor..sana neden 3. gun degilde 2. gun
dendi?
birde mikro enjeksiyon yapildi dimi klasik tup bebek degil?
Hepimiz kasımı bekliyoruz inşallah hayırlı olur bu ay bizede kocaman kocaman yazarız biz hamileyiz diye arkadaşım.
Sağlıkla sıhatle inşallah doğurmayı da nasip eder yaradanım. Eşimin doğum günü ocakta bende ona diyorum Allah nasip ederse sana doğum günü hediyesi olacak inşallah :)
canim ben yurtdisindayim bizim hastanenin proseduru boyle yani her zaman herkese 2. gun transferi yapiliyor...dondurulmuslarida 3. gun donduruyorlar..Hosbuldum canim ben tedavimi istanbul medicine hospitalde yatiriyorum bu 4. Denemem normalde cok sayida yumurtam olurdu ama daha onceki denememde opu sonrasi ciddi ickanama gecirdim ve suan yumurtam olusmuyo 2 tane cikmisti 1i dollenmis oyizden riske atmak istemedi doktorum.avntajli bi durummudur bilmiyorum ama artik cok yoruldum.hakkimizda hayirlisi olsun sana neden 2. Gun transfer dediler.
Iyiyim canım benim gün sayıyorum az kaldı çok heyecanlıyım :)Hoşbulduk tatlım nasılsın?
Canim biliyorum.zor ama stresten uzak dur ne olur. Guzel haberlerini bekliyoruz.Pazartesi ye kadar hersey belli olacak. bu iki gun kanamam olmassa pazartesi test yaptiracam. insalah suprizle karsilasirim allahim. bu testlerden cok sıkıldim artik
Bagcilardaki medicine mi canım hangi doktora gidiyorsunHosbuldum canim ben tedavimi istanbul medicine hospitalde yatiriyorum bu 4. Denemem normalde cok sayida yumurtam olurdu ama daha onceki denememde opu sonrasi ciddi ickanama gecirdim ve suan yumurtam olusmuyo 2 tane cikmisti 1i dollenmis oyizden riske atmak istemedi doktorum.avntajli bi durummudur bilmiyorum ama artik cok yoruldum.hakkimizda hayirlisi olsun sana neden 2. Gun transfer dediler.
Pazartesi ye kadar hersey belli olacak. bu iki gun kanamam olmassa pazartesi test yaptiracam. insalah suprizle karsilasirim allahim. bu testlerden cok sıkıldim artik
Hayırlı haber alırsın inşallah
Ya sorma o heyacan bizi bitiriyor zaten bende öyleyim bu sefer farklı hissediyorum bakalım kasımdada benim tedavi başlayacak ilaçları falan da değiştirdiler kısmet bakalım neler olacak :)Iyiyim canım benim gün sayıyorum az kaldı çok heyecanlıyım :)
Aynen canım bende Öyleyim diğer 2 tedavimde hiç böyle olmamıştım belkide düşük nedenlerim bulunduğu ve sorun ortadan kalktığı için bu kadar rahat ve umutluyum Rabbimin izniyle inşallah bu son tedavimiz olacak hep birlikte yaşayıp göreceğiz :)sanırım aynı zamanlarda başlayacak tedavimizYa sorma o heyacan bizi bitiriyor zaten bende öyleyim bu sefer farklı hissediyorum bakalım kasımdada benim tedavi başlayacak ilaçları falan da değiştirdiler kısmet bakalım neler olacak :)
Hadi gozun aydin canim.kızlarrrrrrr 1 yumurtam olmuş 4 yumurtaaa pazartesi toplanıcak
Galiba canım benimde ilk düşükten sonra tüp ameliyatı oldum ikisinide aldılar sıkıntılıydılar çünkü. Bu defa inşallah olur diyorum maddi manevi çok yıpranıyor insan çünkü.Aynen canım bende Öyleyim diğer 2 tedavimde hiç böyle olmamıştım belkide düşük nedenlerim bulunduğu ve sorun ortadan kalktığı için bu kadar rahat ve umutluyum Rabbimin izniyle inşallah bu son tedavimiz olacak hep birlikte yaşayıp göreceğiz :)sanırım aynı zamanlarda başlayacak tedavimiz
Seninle aynı galiba sorunlarımız benimde iki tüpüm alındı bakalım doktorum çok umutlu inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk önce o na sonra doktorlarımıza emanet tedavilerimizGaliba canım benimde ilk düşükten sonra tüp ameliyatı oldum ikisinide aldılar sıkıntılıydılar çünkü. Bu defa inşallah olur diyorum maddi manevi çok yıpranıyor insan çünkü.
Doktoruma da güvenmek istiyorum oda önemli bir konu şimdilik tatlı bir bayan inşallah eli uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?