- 1 Haziran 2014
- 192
- 141
- 133
canım lütfen kendini topla ve dua et. ayrıca bugun doktora gittinmi ne dedi?normal testte cıkıo mu?Pazartesi ye kadar hersey belli olacak. bu iki gun kanamam olmassa pazartesi test yaptiracam. insalah suprizle karsilasirim allahim. bu testlerden cok sıkıldim artik
Kesinlikle öyle benim ilk tedavi zeynep kamildeydi tabi onlarda elinden geleni yapıyor ama imkanları kısıtlı. Gerçi olacak olanın o imkanlarda bile oldu bizimki de nasip. Şimdide eurofertil deyim huri hanım ile başlayacağım zaten ameliyat olmamı o istedi şişliği fark etti daha iyi olacağını düşündü, tatlı güler yüzlü biri hayırlısı haktan kuzucum.Seninle aynı galiba sorunlarımız benimde iki tüpüm alındı bakalım doktorum çok umutlu inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk önce o na sonra doktorlarımıza emanet tedavilerimiz
canim ben yurtdisindayim bizim hastanenin proseduru boyle yani her zaman herkese 2. gun transferi yapiliyor...dondurulmuslarida 3. gun donduruyorlar..
peki sen neden ic kanama gecirdinki opu sonrasi bir hata mi yapmislar? hic duymamistim simdiye kadar boyle bisey...birde daha onceki denelerinde kac yumurta toplaniyordu??
Canım Dualarımdasın bol bol dua et insallah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alırız.İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden
canım dualarımız seninlearkadaşlar bu gün transferim oldu.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.test tarihim 11 kasım.dua edin nolur
Canım Allah hayırlısını nasip etsin sana dilerim sağlıkla kucağına almakta nasip olur.arkadaşlar bu gün transferim oldu.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.test tarihim 11 kasım.dua edin nolur
Bagcilardaki medicine mi canım hangi doktora gidiyorsun
Canım ben orada yapıldığını bilmiyordum Kartal da oturuyorum aslında bana çok yakınmış. Bende eurofertile gidiyorum Huri hanım ile başlayacağız kısmetse.Yok canim pendikteki hatta simdi isim degistirdiler yuzyil die de biliniyo eski adida nene hatunmus:) doktorumda figen sungar daha once amerikan hastanesinde calismis 3 yildir burda calisiyo cok memnunum suan sen de ist dasın anladigim kadariyla hangi hastane
Canım ben orada yapıldığını bilmiyordum Kartal da oturuyorum aslında bana çok yakınmış. Bende eurofertile gidiyorum Huri hanım ile başlayacağız kısmetse.
Hayırlı haberlerini de alırız inşallah.
Pendikte oturuyorum ben. Umut ta başladık biz de.ilk aşılama deneyimim Bagcilardaki medicine olmuştu,çok kötü bir hatırayı benim için o hastane. Ama seninki farklıymış buna sevindim.Yok canim pendikteki hatta simdi isim degistirdiler yuzyil die de biliniyo eski adida nene hatunmus:) doktorumda figen sungar daha once amerikan hastanesinde calismis 3 yildir burda calisiyo cok memnunum suan sen de ist dasın anladigim kadariyla hangi hastane
Kesinlikle öyle canım daha şimdiden neler yaşıyoruz bizim Çocuklarımız özel çocuklar oyyyy hele bir sağlıkla kucağımıza alalımda bu çektiklerimizi gülerek hatırlarız :)Kesinlikle öyle benim ilk tedavi zeynep kamildeydi tabi onlarda elinden geleni yapıyor ama imkanları kısıtlı. Gerçi olacak olanın o imkanlarda bile oldu bizimki de nasip. Şimdide eurofertil deyim huri hanım ile başlayacağım zaten ameliyat olmamı o istedi şişliği fark etti daha iyi olacağını düşündü, tatlı güler yüzlü biri hayırlısı haktan kuzucum.
Allah bizim gibi uğraşan isteyen tüm kadınlara yardım etsin bizler nasıl güzel bakarız o meleklere nasıl biliriz kıymetlerini nasıl mücadelede edilir onlar için şimdiden öğreniyoruz gerçek annelik böyle zaten değil mi?
Hayırlısı olsun canım benim Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dualarımız seninle canım benimarkadaşlar bu gün transferim oldu.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.test tarihim 11 kasım.dua edin nolur
arkadaşlar bu gün transferim oldu.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.test tarihim 11 kasım.dua edin nolur
devrim7779 nasılsın canım dinleniyor musun
Ya az kalmis o zaman. Ben de Adetimi bekliyorum hala. Balon gibi Sistim olsam da rahatlasam. Biliyorsun Dondurulmuslarla deneyeceğiz onun için daha kolay olacak ınş.Canin bugun 5. gunundu o yuzden mersine dondum.yatiyorum.bir bakayim dedim guzel haberler var mi diye.az kaldi teste gun sayiyorum.4 kasimda insallah mutluluktan havalarda olurum.sen ne yaptin?
Ya az kalmis o zaman. Ben de Adetimi bekliyorum hala. Balon gibi Sistim olsam da rahatlasam. Biliyorsun Dondurulmuslarla deneyeceğiz onun için daha kolay olacak ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?