Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Pazartesi ye kadar hersey belli olacak. bu iki gun kanamam olmassa pazartesi test yaptiracam. insalah suprizle karsilasirim allahim. bu testlerden cok sıkıldim artik
canım lütfen kendini topla ve dua et. ayrıca bugun doktora gittinmi ne dedi?normal testte cıkıo mu?

Seninle aynı galiba sorunlarımız benimde iki tüpüm alındı bakalım doktorum çok umutlu inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk önce o na sonra doktorlarımıza emanet tedavilerimiz
Kesinlikle öyle benim ilk tedavi zeynep kamildeydi tabi onlarda elinden geleni yapıyor ama imkanları kısıtlı. Gerçi olacak olanın o imkanlarda bile oldu bizimki de nasip. Şimdide eurofertil deyim huri hanım ile başlayacağım zaten ameliyat olmamı o istedi şişliği fark etti daha iyi olacağını düşündü, tatlı güler yüzlü biri hayırlısı haktan kuzucum.
Allah bizim gibi uğraşan isteyen tüm kadınlara yardım etsin bizler nasıl güzel bakarız o meleklere nasıl biliriz kıymetlerini nasıl mücadelede edilir onlar için şimdiden öğreniyoruz gerçek annelik böyle zaten değil mi?

Anladim canim bana umit oldun cok canim sıkılmısti daha oncekilerde hep 3. Gundu cunku .opuda ic kanama gecirmemde daha once 2 acik ameliyatim vardi zaten benim kist patladigi icin onlarda ic kanamaydi ee yumurtaliklar zaten yarali olunca opuda yumurta toplamak icin girdikleri igneden sonra kanama kendiliginden duruyo ama bende durmamis karin boslugunu doldurmustu.daha oncekilerde tek yumurtamdan 13 14 toplanmisti ama bukez 2 tanecik olgun yumurta toplandi.napalim nasip rabbim ol deyince gerekli olan 1 tane zaten hakkimizda hayirlisi olsun yarindan sonra birlikte gerisayimlara baslicaz insaaallah..

İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden
Canım Dualarımdasın bol bol dua et insallah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alırız.

Bagcilardaki medicine mi canım hangi doktora gidiyorsun

Yok canim pendikteki hatta simdi isim degistirdiler yuzyil die de biliniyo eski adida nene hatunmus:) doktorumda figen sungar daha once amerikan hastanesinde calismis 3 yildir burda calisiyo cok memnunum suan sen de ist dasın anladigim kadariyla hangi hastane

Canım ben orada yapıldığını bilmiyordum Kartal da oturuyorum aslında bana çok yakınmış. Bende eurofertile gidiyorum Huri hanım ile başlayacağız kısmetse.
Hayırlı haberlerini de alırız inşallah.

Ins

Insaallah canim hepjmiz mujdeli haberler veririz hayirlisiyla..brnde yakın oldugu icin tercih etmistim bundan 3 yil once ilk kez.hala ordayim bu kez gatada baslamistin aslinda maddiyat acisindan kader yine beni figen hanima surukledi .ben figen hanimin anlatimlarini cok seviyorum aklimda bugune hic soru isareti birakmadi tek tek anlatiyo.seninlede yakinmisiz bende pendikte oturuyorum.insallah olsunda hamis gezmeleri yapali.:)

Pendikte oturuyorum ben. Umut ta başladık biz de.ilk aşılama deneyimim Bagcilardaki medicine olmuştu,çok kötü bir hatırayı benim için o hastane. Ama seninki farklıymış buna sevindim.

Kesinlikle öyle canım daha şimdiden neler yaşıyoruz bizim Çocuklarımız özel çocuklar oyyyy hele bir sağlıkla kucağımıza alalımda bu çektiklerimizi gülerek hatırlarız :)

Canin bugun 5. gunundu o yuzden mersine dondum.yatiyorum.bir bakayim dedim guzel haberler var mi diye.az kaldi teste gun sayiyorum.4 kasimda insallah mutluluktan havalarda olurum.sen ne yaptin?
Ya az kalmis o zaman. Ben de Adetimi bekliyorum hala. Balon gibi Sistim olsam da rahatlasam. Biliyorsun Dondurulmuslarla deneyeceğiz onun için daha kolay olacak ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…