Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kendi arabanizla gidip gelecekseniz olmaz canim ..koltugu arkaya yatir guzelce uzanarak gel ama esin kasislere falan dikkat etsin ziplatip sarsmadan surdun arabayi
tamam canım öyle yapacağız büyük ihtimal çünkü ertesi gün eşim işe gidecek orada kalmamız çok iyi olmaz. zaten yol otoban dümdüz yol Allah ın izni ile birsıkıntı olmaz inşallah.

Simdiden hayırlı olsun canim. Benim trsnsferden 4 gün önceki rahim kalınlığım 11 mm di. Gayet iyi dedi. 4 günde de ne kadar kalinlas ti bilmiyorum. Özel bişey yapmadım. Merak Etme senin de istenilen kalınlığa gelir o güne kadar.

arkadaşlar bu gün transferim oldu.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.test tarihim 11 kasım.dua edin nolur
Hayırlı olsun canım transferin. Bebeklerin sımsıkı tutunurlar inş. Güzel haberlerini duyarız burdan

insallah cnm. tesekkur ederim cvp icin.

Kizlar bugun ku testim ikiye katlanmamis.cok uzuldum doktor pazartesi bi daha yaptir ona gore durumun belli olacak ddi.
transfrn 11. Gunu ; 14.72
14.gunu; 38
16.gunu;71
ve bugun yani 18.gunum; 70 cikti bu nedemek oluyor.
Yikildi mi hayalaerim

Cnm benim değerim 9. Gun 13 11. Gun 8 e dustu buna ramen benim doktor yrn tekrar test istedi ilaçları bıraktırmadı oyuzden kafanı tskma cnm yukselir 70 lere kadar çıkmış cunku

fluu kaçıncı denemen?

İlk denemem cnm 2 yıllık evliyim 1 bucuk yıldır istiyoruz olmadı sebepsiz infertiliteymiş... aşılama için doktora gittik sans daha yuksek diye tup e karar verdik ama ilk deneme suan tekrar test istesede doktor kimyasal gebelik buyuk iht dedi . 27 yasındayım 15 yumurta topladılar suan 8 donmuş var. Doktorlar çok umutlandırdılar ama olmadı çok umutlandığımız içinde hayal kırıklığına uğradık çok ağladık eşimle ama bundada vardır bir hayır Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inş. Senin cnm kaçıncı deneme

Kızlar selam herkese kaç gündür giremiyorum sonucu pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş :) bende transferimi oldum dün 3. Gün embriyosu bi tane koymuş doktorum dışarda bekleyen 2 tane daha var onları 5. Güne bekletiyolar yarın eğer sağlıklı olurlarsa hala dondurcaklar inş dün biraz kanamam oldu akşamda kustum baya kanamam bitti çok şükür ama adet sancısı gibi sancım var ya bide kabız oldum bana yardım edin ne yapayım nasıl geçer bu ya test günümde 11 i inş 1 gün bitmek üzere :)

Cnm hayırlı olsun kayısı ye aç karnına ve su iç ustune zeytin yağı ağırlı beslen ve sulu gıdalar al. Sebze ağırlıklı beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…