Ya hoşaf yaptı annem kayısı hoşafı yiyorumda ama yok olmuyo :) ama zeytinyağı süper fikir beni hemen hallediyodu o Allah razı olsun canm ya :) dua edin benm için pozitif çıksın Allah ım çok heycanlı ya sancım var bu iyiye mi işaret acabaCnm hayırlı olsun kayısı ye aç karnına ve su iç ustune zeytin yağı ağırlı beslen ve sulu gıdalar al. Sebze ağırlıklı beslen
İnsallah canim. Rabbim duysun seniCnm benim değerim 9. Gun 13 11. Gun 8 e dustu buna ramen benim doktor yrn tekrar test istedi ilaçları bıraktırmadı oyuzden kafanı tskma cnm yukselir 70 lere kadar çıkmış cunku
Adetim başladı sonundaİnsallah bu seferki tutar canim.bir an once umarim adetin baslarda transferini olursun canim.
sağol canım Allah razı olsun inşallah bizdem pozitif sonuç alanlar kervanına katılırız.
Yarin arayip ogrenicez bakalim cnm.insallah guzel sonuclar aliriz.Benimde15 toplandı cnm 11 i dollendi 8 tanesi en kalitelileriydi donduruldu biride teansfer edildi hayırlı olsun yrn ararlar belli olur
Benimde 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım'da da tedaviye başlayacağız nasipse arka arkaya alıcaz güzel haberlerimizi inşallah :)Kızlar ben de kasımın 10 gibi adet olur ve başlarim insallah cok heyecanliyim ya
İnsalllah canim,Yüce Rabbim kucagimizi bos bırakmasınBenimde 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım'da da tedaviye başlayacağız nasipse arka arkaya alıcaz güzel haberlerimizi inşallah :)
amin canım allah tüm isteyenleri sevindirsin inşArkadaşlar ne kadar çok transfer sonucu bekleyen var. Onlardan güzel haberler bekliyoruz. Bir de tabi transfer olacaklar var. Allah yar ve yardımcınız olsun şu mübarek günlerde dualarimizi kabul eylesin. Hayırlısıyla evlatlarimiza kavustursun
Âmin canım benimİnsalllah canim,Yüce Rabbim kucagimizi bos bırakmasın
Amin canim Allah razi olsun..insallah bizede pozitif gorup neselenmeyi ve devamini getirip kucagimiza almayi nasip eder Allahim...
Tesekkurler canimm. Bu arada idrara sıkısık olnak lazim ya ne kadar sure tuvakete gitmemem lazim benim?
ben gitmeden 1 saat once 3-4 bardak su icicem yeterliymis...ve 1 saat kalada tuvalete gitmeyin yaziyor bana verdikleri kagitta...Tesekkurler canimm. Bu arada idrara sıkısık olnak lazim ya ne kadar sure tuvakete gitmemem lazim benim?
merhaba bende kasim adetimle tup bebege baslayacagim simdiden hazirlik igneleri ve hormon bantlarina basladik uyeligim yeni herkes icin hayirlisini diliyorum dualar kabul olsun insallahkasım 2014 ayında tüp bebek ya da aşılama yaptıracak arkadaşları topiğimize bekliyoruz. aşama aşama gün gün birbirimizi takip edip süreçlerimizi detaylarıyla paylaşıyoruz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.763630/
Cem beyi duymuştum yeditepeye COK yakınım bende Kasım ayı reglimi bekliyorum.inşallah hayırlı haberler ver bize.hosgeldin...kızlar selam benimde sebepsiz infertilite 40 yaşındayım 2 yıl önce 2 kez tüp bebek tedavisi denedim, şimdi adet olmayı bekliyorum histereskopi yaptırdım sorun yok yumurta rezervimde azalma var vakit kaybetmeden başlayalım dedi doktorum. İstanbul da yaşıyorum Yeditepe üniversitesin' de DR. CEM FIÇICIOĞLU ' na gidiyorum. Allahım inşalla benim ve sizlerin yüzünü güldürsün.
Hayırlı olsun Zeynep COK güzel olacak inşallah.bende başlasam artık ama daha COK var...Adetim başladı sonundaBen de başlıyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?