Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ayy benimde test tarihim 11 kasım aynı gün öğrenicez inş ikimizinde pozitif olur bende 3. Gün embriyosu ama bi tane :)
canım nerde yaptırdın.doktorum bana 3 gün yatak istirahati dedi.sadece tuvalete ve yemek için kalkabilirsin dedi.sendemi aynı şekildesin

Kizlar egerki iptal oldu diye telefon falan gelmezse 3 saat sonra transferim gerceklesecek...Allahim elim ayagim titriyor kalbim gum gum korkudan kulagimhep telefonda ne olur dua edin sorun cikmasin cok ihtiyacim var...bana dua dden herkese bende duaciyim Rabbim tez zamanda bebekkerinize(bebegime) kavustursun...Amin...

Tesekkurler canim. Bu arada uyku da tutmadi beni. Uyudum uyudum uyandim.
off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyice

Ya öyle deme bak ben seni yazdım listeye ınş.bir şey olmayacak. Sadece dua dua dua...

Yukarıdaki isimler dua listemizde olsun ınş. Birbirimizi tanımıyoruz ama imtihanimiz aynı.ınş. en yakın zamanda evlatlarimiza kavuşuruz. Birbirimize dua edelim bu mübarek muharrem ayında ınş.
Allah razi olsun canim Rabbim seninde ginlundekinibtez zamanda versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…