Tesekkurler canim. Bu arada uyku da tutmadi beni. Uyudum uyudum uyandim.ben gitmeden 1 saat once 3-4 bardak su icicem yeterliymis...ve 1 saat kalada tuvalete gitmeyin yaziyor bana verdikleri kagitta...
inşallah canım.kabızlığa kayısı iyi gelir.ozellikle sabah aç karnına ve akşam yatarken ye su içAyy benimde test tarihim 11 kasım aynı gün öğrenicez inş ikimizinde pozitif olur bende 3. Gün embriyosu ama bi tane :)
canım nerde yaptırdın.doktorum bana 3 gün yatak istirahati dedi.sadece tuvalete ve yemek için kalkabilirsin dedi.sendemi aynı şekildesinAyy benimde test tarihim 11 kasım aynı gün öğrenicez inş ikimizinde pozitif olur bende 3. Gün embriyosu ama bi tane :)
teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olurCem beyi duymuştum yeditepeye COK yakınım bende Kasım ayı reglimi bekliyorum.inşallah hayırlı haberler ver bize.hosgeldin...
Tesekkurler canim. Cok heyecanliyim.Bugün transferi olan arkadaşlar Allah işlerinizi kolaylaştırsin.bebislerinizi alın gelin artık. İnşallah güzelce tutulunurlar size.
allah iyi sonuçlar almayı nasip etsin ilk 24 saat çok dikkat etKızlar gidiyorum transfere
Dua edin ne olur. Bugun transferi olan diger arkadaslarim hepiniz aklimdasiniz. Insallah cabucak gecer ve guzel sonuclar aliriz.
off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyiceTesekkurler canim. Bu arada uyku da tutmadi beni. Uyudum uyudum uyandim.
Ya öyle deme bak ben seni yazdım listeye ınş.bir şey olmayacak. Sadece dua dua dua...Kizlar egerki iptal oldu diye telefon falan gelmezse 3 saat sonra transferim gerceklesecek...Allahim elim ayagim titriyor kalbim gum gum korkudan kulagimhep telefondane olur dua edin sorun cikmasin cok ihtiyacim var...bana dua dden herkese bende duaciyim Rabbim tez zamanda bebekkerinize(bebegime) kavustursun...Amin...
birde @cocuksuzum var canim...devrim7779 hayat masal naz N nesteren85 . P parlak_meltem80 E emotion10 meneksemelifim I ismduy zeppp16 halgan C candanote cycas ve K kds2309 arkadaşlarımız bu akşam itibariyle transfer sonucunu bekleyen arkadaşların listesi
canim korkmamak elimde degil gecen sefer son anda gelmeyin embryo yok diye aramislardiYa öyle deme bak ben seni yazdım listeye ınş.bir şey olmayacak. Sadece dua dua dua...
Allah razi olsun canim Rabbim seninde ginlundekinibtez zamanda versin insallah...Yukarıdaki isimler dua listemizde olsun ınş. Birbirimizi tanımıyoruz ama imtihanimiz aynı.ınş. en yakın zamanda evlatlarimiza kavuşuruz. Birbirimize dua edelim bu mübarek muharrem ayında ınş.
Ben kaçırdım galiba onu da ekleyelim ozamanbirde @cocuksuzum var canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?