merhaba bende kasim adetimle tup bebege baslayacagim simdiden hazirlik igneleri ve hormon bantlarina basladik uyeligim yeni herkes icin hayirlisini diliyorum dualar kabul olsun insallah
Allahım güzel haberler almayı nasip etsin, dualarım seninleKizlar egerki iptal oldu diye telefon falan gelmezse 3 saat sonra transferim gerceklesecek...Allahim elim ayagim titriyor kalbim gum gum korkudan kulagimhep telefondane olur dua edin sorun cikmasin cok ihtiyacim var...bana dua dden herkese bende duaciyim Rabbim tez zamanda bebekkerinize(bebegime) kavustursun...Amin...
devrim7779 @hayat masal naz @nesteren85. @parlak_meltem80 @emotion10 @meneksemelifim @ismduy zeppp16 halgan C candanote @cycas ve K kds2309 arkadaşlarımız bu akşam itibariyle transfer sonucunu bekleyen arkadaşların listesi
İnşallah kuzum inşallah Allah bize de nasip eder o günleri :)Kesinlikle öyle canım daha şimdiden neler yaşıyoruz bizim Çocuklarımız özel çocuklar oyyyy hele bir sağlıkla kucağımıza alalımda bu çektiklerimizi gülerek hatırlarız :)
Ben de canım ben de. Stresim beklerken azaldi ama cok sıkıştım. Baya zormuş. Transfeeden sonra ne kadar sure gitmeyecegiz tuvalete.off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyice
Tedavimiz aynı döneme denk geliyor seninle inşallah hayırlı haberlerimizide paylaşırız :)Kızlar ben de kasımın 10 gibi adet olur ve başlarim insallah cok heyecanliyim ya
Hayırlı olsun Allah yardımcın olsun arkadaşım :)Kızlar 11de transferim. Idrara sıkısık olmak ne kadar zormus ya
İnşallah hayırlısı olur bizler için canım evet hamiş hamiş gezeriz sahilde :)Ins
Insaallah canim hepjmiz mujdeli haberler veririz hayirlisiyla..brnde yakın oldugu icin tercih etmistim bundan 3 yil once ilk kez.hala ordayim bu kez gatada baslamistin aslinda maddiyat acisindan kader yine beni figen hanima surukledi .ben figen hanimin anlatimlarini cok seviyorum aklimda bugune hic soru isareti birakmadi tek tek anlatiyo.seninlede yakinmisiz bende pendikte oturuyorum.insallah olsunda hamis gezmeleri yapali.:)
Hadi hayırlısi olsunTedavimiz aynı döneme denk geliyor seninle inşallah hayırlı haberlerimizide paylaşırız :)
off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyice
kızlar transferiniz hayırlı olsun ,dualarım sizlerle inş.hepinize hamileyim yazmak nasip olur bu topiğe.Allah yardımcınız olsun.devrim7779 @hayat masal naz @nesteren85. @parlak_meltem80 @emotion10 @meneksemelifim @ismduy zeppp16 halgan C candanote @cycas ve K kds2309 arkadaşlarımız bu akşam itibariyle transfer sonucunu bekleyen arkadaşların listesi
Canm ben çamlıca medicana da yaptırdım bana da ilk 3 gün çok önemli dediler banada 3 gün istirahat verdi sonra normal hayatına dönebilrsin dediler ama ben ara ara dolaşıyorum şuan oturuyorum mesrla sürekli yatmıyorum kendimi hasta gibi hissediyorum o zaman zaten ayağa kalktığımda veya hareket ettiğimde hemen sancılanıyorum o sebebple ya yatıyom ya oturuyom bide dolaşıyoruum evin içinde sürekli yatmıyorumcanım nerde yaptırdın.doktorum bana 3 gün yatak istirahati dedi.sadece tuvalete ve yemek için kalkabilirsin dedi.sendemi aynı şekildesin
Canım benim Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş :)kızlar transferiniz hayırlı olsun ,dualarım sizlerle inş.hepinize hamileyim yazmak nasip olur bu topiğe.Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?