Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allahım güzel haberler almayı nasip etsin, dualarım seninle

İnşallahOTE="candanote, post: 37570947, member: 352677"]Kizlar egerki iptal oldu diye telefon falan gelmezse 3 saat sonra transferim gerceklesecek...Allahim elim ayagim titriyor kalbim gum gum korkudan kulagimhep telefonda ne olur dua edin sorun cikmasin cok ihtiyacim var...bana dua dden herkese bende duaciyim Rabbim tez zamanda bebekkerinize(bebegime) kavustursun...Amin...[/QUOTE]
Insallah arkadasim rabbim yar ve yardimcin olsun sakin ol unutma bunu uzun zamandir bekliyordun ve olacak rabbim ol desin ve olsun insallah bebislere iyi bak sen...

günaydın kızlar..bugun transferı olan arkadaşlarım ınanın bende sızler kadar heyecanlıyım.. Allah a emanet olun stres yapmayın sagsaglım gıdıp gelın bebeklerınıze kavuşmanıza az kaldı..Dualarım sızınle hayırlı haberlerle dönün inşallah..
(beni çok rahatlattığı için paylaşmak istedim)
Ayet-el Kürsi Okunuşu

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Kesinlikle öyle canım daha şimdiden neler yaşıyoruz bizim Çocuklarımız özel çocuklar oyyyy hele bir sağlıkla kucağımıza alalımda bu çektiklerimizi gülerek hatırlarız :)
İnşallah kuzum inşallah Allah bize de nasip eder o günleri :)

off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyice
Ben de canım ben de. Stresim beklerken azaldi ama cok sıkıştım. Baya zormuş. Transfeeden sonra ne kadar sure gitmeyecegiz tuvalete.

İnşallah hayırlısı olur bizler için canım evet hamiş hamiş gezeriz sahilde :)
Ben çok heyecanlıyım nedendir bilmiyorum bu aralarda farklı hissediyorum olumlu düşünüyorum stres yapmamaya çalışıyorum. Hastaneler doktorlar herşey bizler için vesile aslında Rabbim ol desin yeterki olacaktır.
Şu mübarek günlerde Allah bizide sevindirsin hayırlısıysa eğer bizlerede evlat nasip etsin inşallah.

off sorma bende uyuyamadim..4 ten bsri.donup duruyordum yqtakta en sonunda 8 de kalktim..ruyalarimda bile bu islerle ugrastim durdum..cok strese girdim iyice

Bende de dun basladi stres. Ucuk cikti sıkıntıdan. Sirket islerimi halletmeye valistim. Sonra utu temizlik yemek derken saat gecmiyordu. Sinemaya gittik. Ve gercekten kafam bosaldi. Huzurlu bir sekilde yattim. Sabah aradilar inşallah 4 gibi olacak transferim. Allah hepimizij yardimcisi olsun.

canım nerde yaptırdın.doktorum bana 3 gün yatak istirahati dedi.sadece tuvalete ve yemek için kalkabilirsin dedi.sendemi aynı şekildesin
Canm ben çamlıca medicana da yaptırdım bana da ilk 3 gün çok önemli dediler banada 3 gün istirahat verdi sonra normal hayatına dönebilrsin dediler ama ben ara ara dolaşıyorum şuan oturuyorum mesrla sürekli yatmıyorum kendimi hasta gibi hissediyorum o zaman zaten ayağa kalktığımda veya hareket ettiğimde hemen sancılanıyorum o sebebple ya yatıyom ya oturuyom bide dolaşıyoruum evin içinde sürekli yatmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…