Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bugun transfer olacak arkadaslarima allah kolaylik versin ins hayirli haberler alacaksiniz. Dualarimiz sizinle ..

Ben de canım ben de. Stresim beklerken azaldi ama cok sıkıştım. Baya zormuş. Transfeeden sonra ne kadar sure gitmeyecegiz tuvalete.
Canm valla beni zaten kesinlikle kaldırmadılar yataktan başım düz bi şekilde saatlerce yatırdılar sürgü getirdiler afedersiniz yapamadım dedim hayatta olmaz sonda taktılar sonra o şekilde hallettik :)

Bugün rransferi olacak anne adayları mıralleri yüksek tutuyoruz yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz doktora hemşirelere hep gülücükle saçıp pozitif enerji yayıyoruz ve dilimizdende duaları eksik etmiyoruz inş rabbimin izniyle herşey çok güEl olacak kocaman öpüyorum hepinizi rabbim yar ve yardımcımız olsun )

niye sancılanıyosun.transfer aşamasında çokmu sıktın kendini.sen yinede çok dolaşma.bak aynı şeyleri söylemişler demekki bir bildikleri var.

Kime ne diyim kimin umudunu söndüreyim kim bana umut olsun bilmiyorum bildiğim tek şey var çok ama çokkkk üzgünüm. Gitti bebişim beni terketti... Rabbimden geldi ama gerçekten sabretmek çok zor keşke hiç haykırmasaydım hiç pozitifi görmeseydim ALlahım zaten kimse bilmiyordu bi tek siz varsınız herseyi paylaştığım inşallahhh sizlerin yüzü güler...

İnsallah kizlar dediginiz gibi olur. ben birazdan doktora gorunmeye gidiyorum. kendi doktorum sehirdisinda merkezi o yuzden baska bi doktora goruncem. bakalim o ne diyecek. uzulmemk elde degil ama... dua nizi esirgemeyin bu cuma gunu benden
Benim umudum söndü açelyam inşallah senin yüzün güler dualarım seninle,hepinizle...

Benim umudum söndü açelyam inşallah senin yüzün güler dualarım seninle,hepinizle...
Canim ne diyecegimi bilemiyorum cunku bende seninle ayni haldeyim bilinmezlik icinde. dunden beri seni merak ediyordum. Sevinmek ve sevinci kirilmasi kadr berbat bisey yok. rabbim bize sabrinida versin. insallah bi daha ki seferde yuzumuz guler. allahim guzel yureginin yanginini sondursun ve kucagina ikizlerini versin ins tez vakitte. hasbunallah ve ni'mel vekil. allah vekildir o en guzel vekildir demek duser bize.

Canım seni çok iyi anlıyorum ilk transferimde bende aynı şeyleri yaşadım zor olduğunu biliyorum ama hayat devam ediyor üzme kendini yıpratma sakın.Geçecek bu günlerde geride kalacak Allahın adaletine sığın bizimde kucağımız dolacak olacak bu burdaki herkez için olacak ben çok inanıyorum buna sende inan vazgeçme canım arkadaşım.

Rabbim sabır versin canım benim çok zor bir durum Allah yardımcın olsun Tekrarını göstermesin birdaha biliyorum şuan sana ne söylesek boş inşallah bir dahaki tedavin son tedavin olur

ne yazılır bilemedim ki COK COK üzüldüm

Kızlar cok sukur. Bekleme zamani. 2 tane kaliteli 4m gun embriyosu. Ama ne yazik ki donudurulacak kalmadi. Umudum buyuk. Keyfim yerinde. Doktor yumurtam buyuk oldugu icin bulantim ve bas donmelerimin olacagini soyledi. Bebeklerim tutunsun da hic onemli degil. 25 dk sonra tuvaletimi yaptim. 1 saat de hastanede yattim. Simdi evdeyim. Test gunum pazartesi.

Selam kizlar Allahima bin sukur transferim gerceklesri ama cok zor bir transfer oldu bu seferki..cok tuvaletim vardi.karnima bastirinca feci agri hissettim birde benim sezeryandan dolayi rahim agzinda yapisiklik olusmus onu acmaya calisirken cok canimi yakti doktor kendimi tutamayip bagirdim acidan ama cok sukur acildi ve ktateri rahime gecirebildi ebriyolari transfer etti Allahin izniyle...2 tane 2. gun embryosu transfer edildi ve 3 tanede dondurulacak guzel ilerlerse 5. gune beletecekler gitmezse bugun dondurulacakmis...insallah giderler...eveett simdi vakit gun sayma vakti :)

Canım haberi okudum içime bişey oturdu sanki. Cok üzüldüm . Sendin bize teselli veren olumsuz bir durum olunca. Lütfen Sıkma canını. Rabbim sabrını mükâfatını en kısa zamanda versin insallah. Dualarımız seninle

5. Gun olacakti. Fptograflari bile var elimde. Allahım kucagimda gormeyi de nasip etsin.

Hayırlı olsun yol arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…