Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım benim böyle durumlarda dilim tutulur ne denir bilmem zor evet ama hakkımızda her zaman hayirlisini dilemekten başka yapabileceyi mız bir şey yok umudunu kaybetmek yok biz neler yaşıyoruz ve çok daha guzel günlerin basamağı bu yasadiklarimiz. Hiç bir soz teselli edemez suan seni çok iyi anlıyorum bende yasadim bunlari ama güçlü ol biran önce toparlanmaya çalış ve daha enerjik bir sekilde yeni tedavin hayırlısıyla başlasın insallah

Dnzderya ne soylecegimi bilmiorum. Biliyirum geceler pimizin yuzu birgun gulecek. Nolur buna inanalim. Baska da sansimiz yokki. Dua edelim. Birbirimiz icin. Kuzum olacak bizimde nolur inan

Canım, canım Allah dayanma gücü versin sana. Ne soylesek bos. Sozun bittigi yer burasi. Ama bizler cok gucluyuz. Duser kalkar yeniden devam ederiz. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.

5. Gun olacakti. Fptograflari bile var elimde. Allahım kucagimda gormeyi de nasip etsin.
Canım senınle aynı sekilde oldu transferim . Aynı duygular içindeydim. Dondurulacak kalmamıştı ama hiç uzulmemiştim . Bende de fotoları vardı bakıyordum. . Insallah Rabbim olumlu haberler vermeyi de nasip etsin

Canım gerçekten çok üzüldüm. Rabbim veriyor o alıyor. Ondan gelene amenna.tevekkül etmemiz gerekiyor. Biliyorum şu durumda insan böyle düşünemiyor. Allah hepimizi muhafaza etsin isyan etmekten. İns. Canım kendiliğinden kalirsin bir dahakine. Böyle durumlarda hep kendimizden daha kötü durumları düşünürsek sukrederiz yoksa zor sabretmek... dua edeceğim sana bol bol arkadaşım. Ümidini kaybetme sakin...

canım benimde ilk tüp bebeğim tutmuştu ama onu bikere ultrasyonda bile görmeden düştü çok ağladım tarifi olmayan bir acıydı seni onun için çok iyi anlıyorum çok zor Allah yardımcın olsun .ama en azından hamile kalabiliyoruz bunada şükür deyip toparlandıktan sonra yola devam etmelisin .inş. Bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız birgün.

halgan C candanote hayırlısı olsun bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size benim tedaviye başlayacağım tarihlerde siz sonuçlarınızı öğreneceksiniz Rabbimin izniyle pozitif haberi vereceksiniz bizlere ben inanıyorum dualarım sizinle canlarım Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Canım senınle aynı sekilde oldu transferim . Aynı duygular içindeydim. Dondurulacak kalmamıştı ama hiç uzulmemiştim . Bende de fotoları vardı bakıyordum. . Insallah Rabbim olumlu haberler vermeyi de nasip etsin
Insallah canım. Tek korkum sali yola cikip carsamba ise baslicam o. Insallah Rabbim korur bebeklerimi.

Tesekkurler canım. Insallah guzel haberler veririz de umut olur sana da. Allahım.evlat isteyen herkesin yuzunu guldursun.

Senin sonuc pozitifti canim degil mi? Oyle hatirliyorum. Peki ikiz mi?

Amin canim cok sagol ..Allahim bu yolda emek veren herkesin yuzunu guldursun insallah...

halgan sen kan testini 10 kasimdami yaptiracaksin canim?benim testim 13 kasimda persembe gunune denk geliyor sonucuda ertesi gun alirim buyuk ihtimalle...

dnzderya çok zor biliyorum ama metanetli ol lütfen hersey Allah tan hersey bızler ıcın hakkımızda hayırlısı olsun.. halgan C candanote kızlarrr trnsferı atlattınız simdi bekleme zamanı ınsallah 12 gün sonra hayırlı haberlerınızı alırız..bebeklerınız annelerını bırakmazlar.. cycas kuzumm sende haber ver bize..

Senin sonuc pozitifti canim degil mi? Oyle hatirliyorum. Peki ikiz mi?
Evet canım pozitif. O belli değil henüz hayırlısı olur ınsallah. Benımde transferim Cumartesi olmuştu. Dediğim gibi anlattıkların benim yaşadıklarıma cok benziyor. Ben Cumartesi yaptırdım bir dahaki pazartesi işe başladım zaten sonuçta o gun belli olmuştu . Gerçi test günüme daha 3 gun vardı .
Amin canim cok sagol ..Allahim bu yolda emek veren herkesin yuzunu guldursun insallah...
Canım hayırlı olsun transferin guzel sonuçlar alman dileğiyle.

Ben suan şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum inanılmaz Üzgünüm yol Arkadaşım benim kötü zamanımda en büyük umudu sen vermiştin bana ama ben senin için hiçbişey yapamıyorum. Sadece dua edebilirim Allah tez zamanda Acini uzuntunu hafifletsin ve hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…