bulanti yokta kanama oldu canim yaa11 kasim canım. Bu arada nasilsin? Bulantin falan var mi?
amin canim insallah cok sagol..@dnzderya çok zor biliyorum ama metanetli ol lütfen hersey Allah tan hersey bızler ıcın hakkımızda hayırlısı olsun..halgan C candanote kızlarrr trnsferı atlattınız simdi bekleme zamanı ınsallah 12 gün sonra hayırlı haberlerınızı alırız..bebeklerınız annelerını bırakmazlar.. cycas kuzumm sende haber ver bize..
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacaklar moralin hep yüksek olsun bol bol dinlen tembellik güzeldir :)Kızlar cok sukur. Bekleme zamani. 2 tane kaliteli 4m gun embriyosu. Ama ne yazik ki donudurulacak kalmadi. Umudum buyuk. Keyfim yerinde. Doktor yumurtam buyuk oldugu icin bulantim ve bas donmelerimin olacagini soyledi. Bebeklerim tutunsun da hic onemli degil. 25 dk sonra tuvaletimi yaptim. 1 saat de hastanede yattim. Simdi evdeyim. Test gunum pazartesi.
Benim.hafif bas donmem ve mide bulantim var. Doktor yumurtan buyuk oldugundam ola ak biraz dedi. Senin transferin zor oldugu icin sanirim boyle oldu canim. Dinlen. Ayagimin altina yastik koydum uzaniyorum ben.bulanti yokta kanama oldu canim yaabirde kasiklarim cok agriyor iki buklum yuruyorum dik duramiyorum...sen nasilsin?
Tesekkurler canım. Moralim yüksek cok sukur. Insallah guzel haberler alirim.Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacaklar moralin hep yüksek olsun bol bol dinlen tembellik güzeldir :)
Soruna cevap veremiyorum ama inşallah güzel haberler Alman icin dua Edicem sen güçlü bir annesin inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek :)Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya
sagol canim Allah razi olsun insallah dedigin gibi olur...Soruna cevap veremiyorum ama inşallah güzel haberler Alman icin dua Edicem sen güçlü bir annesin inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek :)
bende uzandim koltukta canim..Benim.hafif bas donmem ve mide bulantim var. Doktor yumurtan buyuk oldugundam ola ak biraz dedi. Senin transferin zor oldugu icin sanirim boyle oldu canim. Dinlen. Ayagimin altina yastik koydum uzaniyorum ben.
Kuzum doktorunu aradinmi?Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya
aramadim ben yurtdisindayim zaten bugun ve yarin tatil normalde transferleri yapip gittiler...Kuzum doktorunu aradinmi?
Zorlama old.ugu icindir sanirim. Bebislerin iyidir ins sen dua et kalbini ferah tut.dinlenmene bak ananas yearamadim ben yurtdisindayim zaten bugun ve yarin tatil normalde transferleri yapip gittiler...
sagol canim rahatlattin biraz beni..insallah ondan kaynaklanmistir ve hemen gecer...Zorlama old.ugu icindir sanirim. Bebislerin iyidir ins sen dua et kalbini ferah tut.dinlenmene bak ananas ye
Slm canim tup bebegi yaptin mi insallah tutar soracaklarim sunlar bn yapmak istyrm tup bebegi ne gibi asamalardan geciyoruz kac tane igne vuruluyoruz bu igneler nicin anlatirmisiniz rica etsem 3 yildir bebek istyrm.korkma canim inan.ilk igneni yaptiktan sonra yavas yavas alisicaksin...ben alistim ignelere kimbilir kac igne yaptim bunca zaman artik igneler sinek.isirigi gibi geliyor benim korkularim yumurta sayii kalitesi sperm kalitesi ebryo olacakmi olmayacakmi bebek tutunacakmi diye devam ediyor artik.. gerci bunlar sonraki asama ama inan igneler en az korkulacak sey bu tedavide...yeterki hersey yolunda gitsinde igne nedirki? :)
canim uzun protokolsa ignelerin daha cok olur..yumurta baskilayici ignelerle baslar sonra doktorun ultrason ve kan tahlilleri dogrultusunda yumurta gelistirici igneye baslatir..yumurtalar gelisince anesteziyle yumurtalar tpplanir dollenen yumurtalarin durumina gorede doktorun.kacinci gun transferi olacagina karar verip transferi gerceklestirir...ozetle anlattim canim..nette daha uzun yazar..Slm canim tup bebegi yaptin mi insallah tutar soracaklarim sunlar bn yapmak istyrm tup bebegi ne gibi asamalardan geciyoruz kac tane igne vuruluyoruz bu igneler nicin anlatirmisiniz rica etsem 3 yildir bebek istyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?