Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

amin canim insallah cok sagol..

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacaklar moralin hep yüksek olsun bol bol dinlen tembellik güzeldir :)

Kizlar transferin ardindan ayni gun kanamasi olan olmadimi hic yani?

bulanti yokta kanama oldu canim yaa birde kasiklarim cok agriyor iki buklum yuruyorum dik duramiyorum...sen nasilsin?
Benim.hafif bas donmem ve mide bulantim var. Doktor yumurtan buyuk oldugundam ola ak biraz dedi. Senin transferin zor oldugu icin sanirim boyle oldu canim. Dinlen. Ayagimin altina yastik koydum uzaniyorum ben.

Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya
Soruna cevap veremiyorum ama inşallah güzel haberler Alman icin dua Edicem sen güçlü bir annesin inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek :)

Benim.hafif bas donmem ve mide bulantim var. Doktor yumurtan buyuk oldugundam ola ak biraz dedi. Senin transferin zor oldugu icin sanirim boyle oldu canim. Dinlen. Ayagimin altina yastik koydum uzaniyorum ben.
bende uzandim koltukta canim..

Slm canim tup bebegi yaptin mi insallah tutar soracaklarim sunlar bn yapmak istyrm tup bebegi ne gibi asamalardan geciyoruz kac tane igne vuruluyoruz bu igneler nicin anlatirmisiniz rica etsem 3 yildir bebek istyrm.

Slm canim tup bebegi yaptin mi insallah tutar soracaklarim sunlar bn yapmak istyrm tup bebegi ne gibi asamalardan geciyoruz kac tane igne vuruluyoruz bu igneler nicin anlatirmisiniz rica etsem 3 yildir bebek istyrm.
canim uzun protokolsa ignelerin daha cok olur..yumurta baskilayici ignelerle baslar sonra doktorun ultrason ve kan tahlilleri dogrultusunda yumurta gelistirici igneye baslatir..yumurtalar gelisince anesteziyle yumurtalar tpplanir dollenen yumurtalarin durumina gorede doktorun.kacinci gun transferi olacagina karar verip transferi gerceklestirir...ozetle anlattim canim..nette daha uzun yazar..

Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya [/QUOTE]
Canım transferin hayırlı olsun öncelikle biraz sıkıntılı geçmiş kanamanın sebebi odur bence bol bol dinlen inşallah herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…