Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

B
niye sancılanıyosun.transfer aşamasında çokmu sıktın kendini.sen yinede çok dolaşma.bak aynı şeyleri söylemişler demekki bir bildikleri var.
bilmiyorum ki canm ya bugün sancım dAha çok moralim çok bozuldu zaten iki tane embriyom vardı dondurulacaktı gelişmemeişler dondurulmucakmış çokmüzgünüm oldu oldu olmadı artık uUn bi süre tedaviyide unutucam

Kizlar transfer gunu transferden sonra kanamasi olan oldumu?
zor oldu benimki demistimya bugun ktateri geciremeyince baya zorlamisti ondanmi oldu bilmem canim sikildi su an baya
Canm benm transfer günü kanamam oldu pembe pembeydi ertesi sabah bitti ama hala sancım var kalktıkca sancılanıorum

canım önceliğimiz dondurulması değil transferimiz.çok şükür oda oldu.artık takdir Allahın.muhtemelen benimkilerde dondurulamayacak ama yapacak bişey yok.herşeye yeterince üzüldük zaten.bide bunu düşünüp uzulme

merhaba arkadaşlar bu gün opu oldum :) çok korkuyordum stresli girdim içeri ama hiç korkulacak bir şey değilmiş hafif ağrım var sadece 17 yumurta toplanmış ama önemli olan sayısı değil tabi inşallah güzelce döllenir ve transfer edilir Allah hayırlısıyla çabalarımızı boş çıkarmaz inşallah :))

Canm benm transfer günü kanamam oldu pembe pembeydi ertesi sabah bitti ama hala sancım var kalktıkca sancılanıorum
ayy canim benimde baya sancim var zaten transferde iskence gibi gecti..senin transferin nasil gecmisti?
birde senin kacinci gunun bugun? kac tane kacinci gun embryosu koydular sana?
cok soru sordum canim kusura bakma ...

hayirli olsun canim insallah cok sayida kaliteli embriyolarin olur...

Cok sukur bebegimi aldim geldim. Ama gercekten zorlandim. Heyecandan olsa gerek çok sık lavaboya çıktım. Sonrasinda 5. Gun embriyomu aldim rahatladim cok sukur. Bugün transfer olan diger guzel anne adaylari insaallah hersey guzel olur. Simdi minnosla vakit geçireceğim rahat rahat , bol bol dua edip kitap okuyup test gunumu bekleyecegim.

Gozun aydin. Simdi bekleme zamani.

Canım dondurulmaya hiç takılma insallah içindekilerden olumlu haber almak nasip olur . Hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım. Insallah Güzelce dollenirler:)

Kızlar C candanote K kds2309 sürekli yatmıyorsunuz degil mi? Ben yuruyup dolasiyorum arada.
yok canim evde 5 yasinda bir cocuk varken surekli yatmam mumkun degilki zaten...ama surekli yatmakta iyi degilmis zaten kan dolasimi olmasi gerekiyirmus embryonun tutunmas icin hafif hareketler sart yani...

hadi hayili olsun canim insallah hep beraber guzel sonuclar alir burada yazariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…