Doğru diyosun canm ama ne bileyim üzüldüm biraz hayırlısı bakalımcanım önceliğimiz dondurulması değil transferimiz.çok şükür oda oldu.artık takdir Allahın.muhtemelen benimkilerde dondurulamayacak ama yapacak bişey yok.herşeye yeterince üzüldük zaten.bide bunu düşünüp uzulme
Yok canm estağfirullah benimki 3. Gün embriyosı bitane koydu doktorum yani öle yapmış hiç konulmamıştık bu konuyu keşke konuşsaydık benim transferim iyiyydi canm hiç bişey hissetmemiştim sonrasında kanamam oldu işte akşam kusmuştum eve gelince transfer gününü de sayarsak bugün 3. Gün 11 kasım test günüm sen iyi msiinayy canim benimde baya sancim var zaten transferde iskence gibi gecti..senin transferin nasil gecmisti?
birde senin kacinci gunun bugun? kac tane kacinci gun embryosu koydular sana?
cok soru sordum canim kusura bakma ...
kasiklarimda asiri bir baski hissediyorum birde sanki siskinlik ve tabi agrimda var..kanama azaldi gibi yarina bisey kalmaz sanirim ama bu transferimde zorlandigim kadar zorlanip aci cekmemistim hic...insallah yarina gecmis olur...sonuc pozitif olsun yeterki agri sizi gecer gider...bu arada benimde test gunum 13 kasim :)Yok canm estağfirullah benimki 3. Gün embriyosı bitane koydu doktorum yani öle yapmış hiç konulmamıştık bu konuyu keşke konuşsaydık benim transferim iyiyydi canm hiç bişey hissetmemiştim sonrasında kanamam oldu işte akşam kusmuştum eve gelince transfer gününü de sayarsak bugün 3. Gün 11 kasım test günüm sen iyi msiin
transfer boyunca odada sürekli ayetel kürsi okudum heyecandan aklıma başka bir dua gelmedi zaten :)günaydın kızlar..bugun transferı olan arkadaşlarım ınanın bende sızler kadar heyecanlıyım.. Allah a emanet olun stres yapmayın sagsaglım gıdıp gelın bebeklerınıze kavuşmanıza az kaldı..Dualarım sızınle hayırlı haberlerle dönün inşallah..
(beni çok rahatlattığı için paylaşmak istedim)
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
sorma canım yaa ben iki kere azcık boşaltım mesaneyi yoksa çatlıcaktımKızlar 11de transferim. Idrara sıkısık olmak ne kadar zormus ya
çok sağol canım Allah razı olsun senden ve dua eden diğer arkadaşlarımdanTransfere giden arkadaşlarımıza Rabbim kolaylık versin. Olumlu sonuclar nasip etsin insallah
canımne denir ne söylenir hiç bilmiyorum Rabbim sana sabır versin inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür..Kime ne diyim kimin umudunu söndüreyim kim bana umut olsun bilmiyorum bildiğim tek şey var çok ama çokkkk üzgünüm. Gitti bebişim beni terketti... Rabbimden geldi ama gerçekten sabretmek çok zor keşke hiç haykırmasaydım hiç pozitifi görmeseydim ALlahım zaten kimse bilmiyordu bi tek siz varsınız herseyi paylaştığım inşallahhh sizlerin yüzü güler...
hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin bebeklerimizbizlere sıkı sıkı tutunur.Kızlar cok sukur. Bekleme zamani. 2 tane kaliteli 4m gun embriyosu. Ama ne yazik ki donudurulacak kalmadi. Umudum buyuk. Keyfim yerinde. Doktor yumurtam buyuk oldugu icin bulantim ve bas donmelerimin olacagini soyledi. Bebeklerim tutunsun da hic onemli degil. 25 dk sonra tuvaletimi yaptim. 1 saat de hastanede yattim. Simdi evdeyim. Test gunum pazartesi.
canım kanamanın nedeni kateter bende bugün olmadı ama daha önceki aşılamalarda olmuştu rahim ağzından kateter girince zedelenir o yüzden oluyor ki seninki epey zorlanmış ayrıca daha önce burada kanaması olanı okumuştum sanki.Selam kizlar Allahima bin sukur transferim gerceklesri ama cok zor bir transfer oldu bu seferki..cok tuvaletim vardi.karnima bastirinca feci agri hissettim birde benim sezeryandan dolayi rahim agzinda yapisiklik olusmus onu acmaya calisirken cok canimi yakti doktor kendimi tutamayip bagirdim acidanama cok sukur acildi ve ktateri rahime gecirebildi ebriyolari transfer etti Allahin izniyle...2 tane 2. gun embryosu transfer edildi ve 3 tanede dondurulacak guzel ilerlerse 5. gune beletecekler gitmezse bugun dondurulacakmis...insallah giderler...eveett simdi vakit gun sayma vakti :)
canım bugün eşim telefonu elime almamı yasakldı hatta bilgisayarıda ama şuan zorla 1 saatcik bakıyorum.dnzderya çok zor biliyorum ama metanetli ol lütfen hersey Allah tan hersey bızler ıcın hakkımızda hayırlısı olsun.. @halgan C candanote kızlarrr trnsferı atlattınız simdi bekleme zamanı ınsallah 12 gün sonra hayırlı haberlerınızı alırız..bebeklerınız annelerını bırakmazlar.. cycas kuzumm sende haber ver bize..
canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah hep beraber veririz pozitif haberlerimizi.Cok sukur bebegimi aldim geldim. Ama gercekten zorlandim. Heyecandan olsa gerek çok sık lavaboya çıktım. Sonrasinda 5. Gun embriyomu aldim rahatladim cok sukur. Bugün transfer olan diger guzel anne adaylari insaallah hersey guzel olur. Simdi minnosla vakit geçireceğim rahat rahat , bol bol dua edip kitap okuyup test gunumu bekleyecegim.
sağol canım Allah razı olsun inşallah
Aminnn canım
Canım benim hepsi geçicek inş önce ben sonrada sen ve tabi diğer kızlar hepimiz pozitif sonuçları alıcaz inşkasiklarimda asiri bir baski hissediyorum birde sanki siskinlik ve tabi agrimda var..kanama azaldi gibi yarina bisey kalmaz sanirim ama bu transferimde zorlandigim kadar zorlanip aci cekmemistim hic...insallah yarina gecmis olur...sonuc pozitif olsun yeterki agri sizi gecer gider...bu arada benimde test gunum 13 kasim :)
Tesekkur ederim canim siz yaptiniz mi?canim uzun protokolsa ignelerin daha cok olur..yumurta baskilayici ignelerle baslar sonra doktorun ultrason ve kan tahlilleri dogrultusunda yumurta gelistirici igneye baslatir..yumurtalar gelisince anesteziyle yumurtalar tpplanir dollenen yumurtalarin durumina gorede doktorun.kacinci gun transferi olacagina karar verip transferi gerceklestirir...ozetle anlattim canim..nette daha uzun yazar..
evet bugun transferim oldu canimTesekkur ederim canim siz yaptiniz mi?
hosgeldin canim 6. denemenimi yapiyorsun?hic hamile kalamadinmi?6 deneme
Hayirli sonuclarini bekliyoruz insevet bugun transferim oldu canim
eekek infertilitesi yasim 30 izmirdeki tum ozelleri gezdikten sonra isyan edip tepecik kadin dogumda yaptim cok memnun kaldim ekip doktor ve hemsireler cok iyi tavsiye ederim[/QUOTE][QUOTEinnep086, post: 37450564, member: 630666"]Canım ne güzel bir haber bu. Darısı bizim başımıza.sizde sorun neydi hangi hastanede tedavi oldun yaş kaç acaba
insallah canim...Hayirli sonuclarini bekliyoruz ins
Ayyy insallah tutar umut olursun bna ..evet bugun transferim oldu canim
Canımmm gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sabrını verir ve tekrar başlarsın. Çok şükür ki dondurulmuşların varmış insallah daha kolay geçer bu süreç ve olumlu biter.Canlarım iyi ki varsınız. Şu an teselli mesajlarını okurken bile o kadar ağladım ki çok zormuş rabbim hiç birinize yaşatmasın. Sabah yine dr a gidecem bu sefer de beta hcg düşüyor mu ona bakacaz. Sıfırlaması lazımmış ama brnim kanama hala bsşlamadı neler oluyor içimde bilmiyorum. 3 tane dondurulmuşum var yeni tedaviye ne zaman başlayabiliriz onu da bilmiyorum. Daha kaç kez bunları yaşayacağım onu da bilmiyorum.Allahım sabır
Tam olarak gittinde doktora, sana ne dendi. dusuk mu yapiyorsun yoksaCanlarım iyi ki varsınız. Şu an teselli mesajlarını okurken bile o kadar ağladım ki çok zormuş rabbim hiç birinize yaşatmasın. Sabah yine dr a gidecem bu sefer de beta hcg düşüyor mu ona bakacaz. Sıfırlaması lazımmış ama brnim kanama hala bsşlamadı neler oluyor içimde bilmiyorum. 3 tane dondurulmuşum var yeni tedaviye ne zaman başlayabiliriz onu da bilmiyorum. Daha kaç kez bunları yaşayacağım onu da bilmiyorum.Allahım sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?