Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Doğru diyosun canm ama ne bileyim üzüldüm biraz hayırlısı bakalım

ayy canim benimde baya sancim var zaten transferde iskence gibi gecti..senin transferin nasil gecmisti?
birde senin kacinci gunun bugun? kac tane kacinci gun embryosu koydular sana?
cok soru sordum canim kusura bakma ...
Yok canm estağfirullah benimki 3. Gün embriyosı bitane koydu doktorum yani öle yapmış hiç konulmamıştık bu konuyu keşke konuşsaydık benim transferim iyiyydi canm hiç bişey hissetmemiştim sonrasında kanamam oldu işte akşam kusmuştum eve gelince transfer gününü de sayarsak bugün 3. Gün 11 kasım test günüm sen iyi msiin

kasiklarimda asiri bir baski hissediyorum birde sanki siskinlik ve tabi agrimda var..kanama azaldi gibi yarina bisey kalmaz sanirim ama bu transferimde zorlandigim kadar zorlanip aci cekmemistim hic...insallah yarina gecmis olur...sonuc pozitif olsun yeterki agri sizi gecer gider...bu arada benimde test gunum 13 kasim :)

transfer boyunca odada sürekli ayetel kürsi okudum heyecandan aklıma başka bir dua gelmedi zaten :)
Kızlar 11de transferim. Idrara sıkısık olmak ne kadar zormus ya
sorma canım yaa ben iki kere azcık boşaltım mesaneyi yoksa çatlıcaktım

Transfere giden arkadaşlarımıza Rabbim kolaylık versin. Olumlu sonuclar nasip etsin insallah
çok sağol canım Allah razı olsun senden ve dua eden diğer arkadaşlarımdan
canımne denir ne söylenir hiç bilmiyorum Rabbim sana sabır versin inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür..

hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin bebeklerimizbizlere sıkı sıkı tutunur.
canım kanamanın nedeni kateter bende bugün olmadı ama daha önceki aşılamalarda olmuştu rahim ağzından kateter girince zedelenir o yüzden oluyor ki seninki epey zorlanmış ayrıca daha önce burada kanaması olanı okumuştum sanki.
canım bugün eşim telefonu elime almamı yasakldı hatta bilgisayarıda ama şuan zorla 1 saatcik bakıyorum.
canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah hep beraber veririz pozitif haberlerimizi.
@halgan K kds2309 cycas C candanote hayırlı olsun bebisleriniz. İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine. Zor ve heyecanlı bi süreç başladı sizin icin, sonu güzel olsun inşallah
sağol canım Allah razı olsun inşallah

Canım benim hepsi geçicek inş önce ben sonrada sen ve tabi diğer kızlar hepimiz pozitif sonuçları alıcaz inş

Canlarım iyi ki varsınız. Şu an teselli mesajlarını okurken bile o kadar ağladım ki çok zormuş rabbim hiç birinize yaşatmasın. Sabah yine dr a gidecem bu sefer de beta hcg düşüyor mu ona bakacaz. Sıfırlaması lazımmış ama brnim kanama hala bsşlamadı neler oluyor içimde bilmiyorum. 3 tane dondurulmuşum var yeni tedaviye ne zaman başlayabiliriz onu da bilmiyorum. Daha kaç kez bunları yaşayacağım onu da bilmiyorum. Allahım sabır

Tesekkur ederim canim siz yaptiniz mi?

[QUOTEinnep086, post: 37450564, member: 630666"]Canım ne güzel bir haber bu. Darısı bizim başımıza.sizde sorun neydi hangi hastanede tedavi oldun yaş kaç acaba
eekek infertilitesi yasim 30 izmirdeki tum ozelleri gezdikten sonra isyan edip tepecik kadin dogumda yaptim cok memnun kaldim ekip doktor ve hemsireler cok iyi tavsiye ederim[/QUOTE]

benımde yaşım 30 eşimde varikosel var izmirdeyim kaça mal oldu tepecikte bilgi verirmisin birde doktorun kim şartları neler acaba

arkadaslaarr iii gwceler bisi sormak istiyorum.bgn transferden sonraki 9.gunum aslinda ben merakima yenik dusup test yaptim allahtan bi mani olmazsa pozitif ama bgn inanilmaz derecede bacaklarim agriyo kasiklarim ve belimde dayanilmical kadar cok; ((bunu yasayan oldu mu acaba hic; ((

Canımmm gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sabrını verir ve tekrar başlarsın. Çok şükür ki dondurulmuşların varmış insallah daha kolay geçer bu süreç ve olumlu biter.

Tam olarak gittinde doktora, sana ne dendi. dusuk mu yapiyorsun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…