Kime ne diyim kimin umudunu söndüreyim kim bana umut olsun bilmiyorum bildiğim tek şey var çok ama çokkkk üzgünüm. Gitti bebişim beni terketti... Rabbimden geldi ama gerçekten sabretmek çok zor keşke hiç haykırmasaydım hiç pozitifi görmeseydim ALlahım zaten kimse bilmiyordu bi tek siz varsınız herseyi paylaştığım inşallahhh sizlerin yüzü güler...
evet bugun transferim oldu canim
EVET CANIM BEKLEMEK ZOR AMA İNŞ SONUNDA IYI HABERLER ALIRSINKızlar daha ikinci gün ama zormus beklemek :)
cok üzüldümKime ne diyim kimin umudunu söndüreyim kim bana umut olsun bilmiyorum bildiğim tek şey var çok ama çokkkk üzgünüm. Gitti bebişim beni terketti... Rabbimden geldi ama gerçekten sabretmek çok zor keşke hiç haykırmasaydım hiç pozitifi görmeseydim ALlahım zaten kimse bilmiyordu bi tek siz varsınız herseyi paylaştığım inşallahhh sizlerin yüzü güler...
Tesekkurler canım. Hep güzel haberler duyalım.cok üzüldüminsallah Allah sabrini da verecek canım. Umudunu yitirme hem dondurulmuş embriyolarin da varmış. Insallah bir sonraki denemende bebegini kucagina almak nasip olur.
K kds2309 C candanotehalgan cycas arladaslar transferleriniz hayirli olsun. Umarim pozitif sonuç alir ve saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız.
cok sagol caniiim icimi rahatlattin..bu sabah kanama bitmisti kalktigimda cok sukur demekki zorlamadan olmus...sen ilk pozitifi aldiginda ilerlemedimi gebeligin?birde sana kac tane 2. gun embryosu koydular dun?C candanote Canim benimde kasiklarim cok agriyo yumurtalarim baskı yapio oturamiyorum ayakta gezmem imkansiz iki dak dolasip yatiyorum hemen folikullerimix buyuk ve fazla olmasi sebebi ben bol bol su iciyorum ve surekli protein besleniyorum.tartilmayi ihmal etme canim kilo artisi cok onemli hakkimizda jayirlisi olsun.kanama icinde sıkma canini ilk pozitifi gordugumde transfer gunu benimde cok az kanam olmustu.onun problem olacagini sanmıyorum..
amin canim insallah hep beraber pozitifi gorum 1 gunde 5 guzel haber veririz sayfada :)cok üzüldüminsallah Allah sabrini da verecek canım. Umudunu yitirme hem dondurulmuş embriyolarin da varmış. Insallah bir sonraki denemende bebegini kucagina almak nasip olur.
K kds2309 C candanotehalgan cycas arladaslar transferleriniz hayirli olsun. Umarim pozitif sonuç alir ve saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız.
ahh canim benim yaa cok uzuldumC candanote
Ben ilk pozitifi aldiimda 30 haaftaya ilerledi tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizlerime hamileydim dogumu beklemeye baslamisken tek yumurta olmalarindan kaynakli komplikasyonlar gelisti kalpleri durdu.nasipleri yokmus meleklerimin.b3nim iki yumurtam olmustu zat3n 1 i dollendi ikinci kalite onu verdiler.hic umidim yok benim
canim sanci bendede var otururkende ayaktaykende var gecicek ama bir hafta sonra agri falan kalmamis olur...yalniz batma gibi bir his falan varsa bebek yerlesiyordurKızlar bugün transfer günüyle birlikte 4. Günüm ama şunu sorucam yataktan kalkınca veya hareket edince hemen sancılanıorum hemde baya bi sancılanıyorum düne göre bugün daha fazla sizce bu neden olabilir iyi mi kötü mü kafamda deli sorular
Valla cnm batma henüz yokta olur inş farklı olarak bugün ağrım bacaklarımada vuruyo ansızın geçiyo sonra o kadar ya bide bana duş alma dediler deli olcam hiç rahat değilim sen duş aldın mı ya da ne zaman al dedilercanim sanci bendede var otururkende ayaktaykende var gecicek ama bir hafta sonra agri falan kalmamis olur...yalniz batma gibi bir his falan varsa bebek yerlesiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?