Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkaadaşlar bende muhtelem kasım 18 de tedavıye başlayacagım.kaçıncı gun embrıyosu transfer edılecegıne siz mi karar verıyorsunuz doktor mu okuduklarıma göre 5. gun embrıyosunun tutma olasılıgı cok yuksekmış bilgi olması açısından soruyorum birde calışıyorum transferden sonra ne kadar dinlenmek gerekıyor..

Canim hic oyle deme inan cok zor biliyorum ama yolun basinda bunu yasamis olmana ben pozitif bakiyorum cunku ben 2 yil once ikizlerimi 30 haftalik kaybettim.dayanilmaz aci....ama hicbisey bitmedi bak hala umidim var meleklerimden sonra 3. Den3m3m.uzuntunu yasa ama icini ferah tut elbet bigun kavusucaz sende sevinm3lisin dem3kki hamile kalabiliyosun bidahakine kucagina alirsin insaallah...

C candanote Canim benimde kasiklarim cok agriyo yumurtalarim baskı yapio oturamiyorum ayakta gezmem imkansiz iki dak dolasip yatiyorum hemen folikullerimix buyuk ve fazla olmasi sebebi ben bol bol su iciyorum ve surekli protein besleniyorum.tartilmayi ihmal etme canim kilo artisi cok onemli hakkimizda jayirlisi olsun.kanama icinde sıkma canini ilk pozitifi gordugumde transfer gunu benimde cok az kanam olmustu.onun problem olacagini sanmıyorum..

iyi geceler arkadaşlar.. bende bu ayın ortalarında 1.denememe başlayacağım kısmetse. rapor çıkartacağım, bunun için istenen evraklarda dahiliye raporu var bu raporu dahiliye doktoru hemen veriyor mu yoksa uzun mu sürüyor bilgi istiyorum teşekkürler

Yok canim bende yeni cikardin hic dahiliyeye gitmedim evrak icin hep kadin dogumla muhataap oldum en son anesteziden onay almak icin akciger filmi ve kalp grafigi cektirip anesteziye onaylattim bu kadar.dahiliyeyi ne icin istiyorlarmis bilgin varmi bide raporu nerde cikarttiyosun prosedurler degisiyomu acaba..

cok üzüldüm insallah Allah sabrini da verecek canım. Umudunu yitirme hem dondurulmuş embriyolarin da varmış. Insallah bir sonraki denemende bebegini kucagina almak nasip olur.

K kds2309 C candanote halgan cycas arladaslar transferleriniz hayirli olsun. Umarim pozitif sonuç alir ve saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız.

Tesekkurler canım. Hep güzel haberler duyalım.

cok sagol caniiim icimi rahatlattin..bu sabah kanama bitmisti kalktigimda cok sukur demekki zorlamadan olmus...sen ilk pozitifi aldiginda ilerlemedimi gebeligin?birde sana kac tane 2. gun embryosu koydular dun?
bu arada tartiliyorum dunden beri 1 kilo gitmis siskinlik iniyor galiba canim...

amin canim insallah hep beraber pozitifi gorum 1 gunde 5 guzel haber veririz sayfada :)

C candanote

Ben ilk pozitifi aldiimda 30 haaftaya ilerledi tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizlerime hamileydim dogumu beklemeye baslamisken tek yumurta olmalarindan kaynakli komplikasyonlar gelisti kalpleri durdu.nasipleri yokmus meleklerimin.b3nim iki yumurtam olmustu zat3n 1 i dollendi ikinci kalite onu verdiler.hic umidim yok benim

ahh canim benim yaa cok uzuldum bayada buyuklermis erken dogum falan olsa yasarlarmis demekki...nasip kismet tabi yinese buyuk aci yasamissin cok gecmis olsun..peki o zamanda 2. gun embryosumu koymuslardi sana?

Babyone11 sakin sakin 2. kalite deyip gecme hic ummadigin embryodan hamile kalip dogurursun bellimi olur? bak bana ilk tedavimde 2 cok iyi kalitede embriyo konmustu cok umitliydim ama biri bile tutmadi..ikincide tek dondurulmus ve digerleri kadar iyi degildi sanirim umudum yoktu ama o embryo bana evlat oldu simdi 5 yasinda...o yuzden hic bir zaman umudunu kesme bak birsuru insan 5. gun embryosu koyduruyor hatta iki blaktikist koyduranin bile hamile kalamadigini okudum forumda...nasibinde varsa tek kalitesizlede hamile kalip dogurursun yoksa cifter cifter hatta 3 tane kaliteliyle bile olmaz..Bol bol dua edelim rabbimgonlumuzden geceni nasibimize yazsin hayirlisiyla...

Kızlar bugün transfer günüyle birlikte 4. Günüm ama şunu sorucam yataktan kalkınca veya hareket edince hemen sancılanıorum hemde baya bi sancılanıyorum düne göre bugün daha fazla sizce bu neden olabilir iyi mi kötü mü kafamda deli sorular

canim sanci bendede var otururkende ayaktaykende var gecicek ama bir hafta sonra agri falan kalmamis olur...yalniz batma gibi bir his falan varsa bebek yerlesiyordur

canim sanci bendede var otururkende ayaktaykende var gecicek ama bir hafta sonra agri falan kalmamis olur...yalniz batma gibi bir his falan varsa bebek yerlesiyordur
Valla cnm batma henüz yokta olur inş farklı olarak bugün ağrım bacaklarımada vuruyo ansızın geçiyo sonra o kadar ya bide bana duş alma dediler deli olcam hiç rahat değilim sen duş aldın mı ya da ne zaman al dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…