valla canim transferden bir gun once dus almistim birde transfer gunu ben eve gelince belden asagimi komple yikadim gece uyku uyuyamazdim cunku kendimi cok pis hissediyordum rahatsiz oldum...dusla ilgili bisey demediler ama ben 4. gune kadar komple dus almam sonra cabucak dus alip cikarim oturmadan sonrada zaten normal dus alabilirim diye dusunuyorum ...Valla cnm batma henüz yokta olur inş farklı olarak bugün ağrım bacaklarımada vuruyo ansızın geçiyo sonra o kadar ya bide bana duş alma dediler deli olcam hiç rahat değilim sen duş aldın mı ya da ne zaman al dediler
Canım banada ilk 3 gün kesinlikle almıcaksın dediler bende almadım hatta koordinatör istersen durabilirsen teste kadar alma sadece saçını yıka dedi ama duramıyorum deli olcamvalla canim transferden bir gun once dus almistim birde transfer gunu ben eve gelince belden asagimi komple yikadim gece uyku uyuyamazdim cunku kendimi cok pis hissediyordum rahatsiz oldum...dusla ilgili bisey demediler ama ben 4. gune kadar komple dus almam sonra cabucak dus alip cikarim oturmadan sonrada zaten normal dus alabilirim diye dusunuyorum ...
Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.Kızlar bugün transfer günüyle birlikte 4. Günüm ama şunu sorucam yataktan kalkınca veya hareket edince hemen sancılanıorum hemde baya bi sancılanıyorum düne göre bugün daha fazla sizce bu neden olabilir iyi mi kötü mü kafamda deli sorular
CANIM çok geçmiş olsun..transferde zorlanmışsın ya ağrılar ondandır. Çabuk geçer ve sonucunda hayırlısı ile pozitif olup maddi manevi güzelliklerle donatılmış hayırlı evlatları kucağına alırsın inşallah.kasiklarimda asiri bir baski hissediyorum birde sanki siskinlik ve tabi agrimda var..kanama azaldi gibi yarina bisey kalmaz sanirim ama bu transferimde zorlandigim kadar zorlanip aci cekmemistim hic...insallah yarina gecmis olur...sonuc pozitif olsun yeterki agri sizi gecer gider...bu arada benimde test gunum 13 kasim :)
duramiyorsan belden asagini yika sende canim yarinda sacini yikar 3-4 gun sonra dus alirsin...Canım banada ilk 3 gün kesinlikle almıcaksın dediler bende almadım hatta koordinatör istersen durabilirsen teste kadar alma sadece saçını yıka dedi ama duramıyorum deli olcam
Sabahları kayısı kurusu yesen ve su içsen iyi geliyo canım.Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.
valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.
amiiiinnn bu guzel duan icin cok tesekkur ederim canimcim..ayni guzel dua sen ve diger tum arkadaslarim icinde gecerli Allahim kabul etsin insallah...CANIM çok geçmiş olsun..transferde zorlanmışsın ya ağrılar ondandır. Çabuk geçer ve sonucunda hayırlısı ile pozitif olup maddi manevi güzelliklerle donatılmış hayırlı evlatları kucağına alırsın inşallah.
Canım inan çok üzüldüm..biz aynı hastanede tedavi gördük.o nedenle seni özellikle takip ediyordum.pozitif haberine çok sevinmiştim. Biz hepimiz hayırlı olan için bu yola çıktık..vardır bunda da bir hayır.senin için dua odur ki en kısa zamanda hayırlı bir şekilde evlatları nı kucağına alasın. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo ..ne olur üzülmeCanlarım iyi ki varsınız. Şu an teselli mesajlarını okurken bile o kadar ağladım ki çok zormuş rabbim hiç birinize yaşatmasın. Sabah yine dr a gidecem bu sefer de beta hcg düşüyor mu ona bakacaz. Sıfırlaması lazımmış ama brnim kanama hala bsşlamadı neler oluyor içimde bilmiyorum. 3 tane dondurulmuşum var yeni tedaviye ne zaman başlayabiliriz onu da bilmiyorum. Daha kaç kez bunları yaşayacağım onu da bilmiyorum.Allahım sabır
Al bendende o kadar canm bebiilerimiz bizimle olsunda herşeye razıyız sabah uyandım bi mide bulantısı zaten hassasımdır mide konusunda :) geçti çok şülür çok korktum tekrar kusucam bebişime bişey olcak diye hoşaf bana biraz iyi geldi tatlım kayısı hoşafıBenim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.
Bende yaptım aynısını canm dayanamıcam dedim valla saçımada biraz daha dayanırım eğilmek istemiyorum Allah ım dualarımızı kabul etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşşduramiyorsan belden asagini yika sende canim yarinda sacini yikar 3-4 gun sonra dus alirsin...
iyi yapmissin canim baya rahatlamussindir..zaten en cik rahatsiz eden o bolge...Bende yaptım aynısını canm dayanamıcam dedim valla saçımada biraz daha dayanırım eğilmek istemiyorum Allah ım dualarımızı kabul etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşş
cumartesi yaptir sende canimYa arkadaşlar..benim test günüm 9 Kasım ve pazara denk geliyo..pazar günü de test yaptırılabilir mi
Çok sevindim canım.senin için de herşey Güzel olur inşallah:)Acilden her hastane yapiyor canim. Sen test yapacaksin ertesi gun ben transfer olacagim. Allahim hepimize hayirli haberlerle sevindirir ins.
Hepimiz icin ins canim benim. Hepimiz icin dua ediyorum.Çok sevindim canım.senin için de herşey Güzel olur inşallah:)
hayir tutunacak embryo tutunuyor her halukarda..mesela bana ilkinde 2 taze cok iyi kalite kondu olmadi.ikincide tek bir (3. gun) embryoyla hamile kalmistim...Kizlar dondurulmus embriyo taze embriyo transferine gore fark oluyormu?
Canım ben opudan sonra da kabiz gibiydim. Doktor surup verdi aslinda var ama az bir sey bile ikinmaya korkuyorum. Ne bileyim, Allah korusun tutmayacaksa da benim hatamdan olmasın diye.valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?