Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

valla canim transferden bir gun once dus almistim birde transfer gunu ben eve gelince belden asagimi komple yikadim gece uyku uyuyamazdim cunku kendimi cok pis hissediyordum rahatsiz oldum...dusla ilgili bisey demediler ama ben 4. gune kadar komple dus almam sonra cabucak dus alip cikarim oturmadan sonrada zaten normal dus alabilirim diye dusunuyorum ...

Canım banada ilk 3 gün kesinlikle almıcaksın dediler bende almadım hatta koordinatör istersen durabilirsen teste kadar alma sadece saçını yıka dedi ama duramıyorum deli olcam

Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.

CANIM çok geçmiş olsun..transferde zorlanmışsın ya ağrılar ondandır. Çabuk geçer ve sonucunda hayırlısı ile pozitif olup maddi manevi güzelliklerle donatılmış hayırlı evlatları kucağına alırsın inşallah.

Canım banada ilk 3 gün kesinlikle almıcaksın dediler bende almadım hatta koordinatör istersen durabilirsen teste kadar alma sadece saçını yıka dedi ama duramıyorum deli olcam
duramiyorsan belden asagini yika sende canim yarinda sacini yikar 3-4 gun sonra dus alirsin...

Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.
valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?

amiiiinnn bu guzel duan icin cok tesekkur ederim canimcim..ayni guzel dua sen ve diger tum arkadaslarim icinde gecerli Allahim kabul etsin insallah...

Canım inan çok üzüldüm..biz aynı hastanede tedavi gördük.o nedenle seni özellikle takip ediyordum.pozitif haberine çok sevinmiştim. Biz hepimiz hayırlı olan için bu yola çıktık..vardır bunda da bir hayır.senin için dua odur ki en kısa zamanda hayırlı bir şekilde evlatları nı kucağına alasın. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo ..ne olur üzülme

Al bendende o kadar canm bebiilerimiz bizimle olsunda herşeye razıyız sabah uyandım bi mide bulantısı zaten hassasımdır mide konusunda :) geçti çok şülür çok korktum tekrar kusucam bebişime bişey olcak diye hoşaf bana biraz iyi geldi tatlım kayısı hoşafı

duramiyorsan belden asagini yika sende canim yarinda sacini yikar 3-4 gun sonra dus alirsin...
Bende yaptım aynısını canm dayanamıcam dedim valla saçımada biraz daha dayanırım eğilmek istemiyorum Allah ım dualarımızı kabul etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşş

Bende yaptım aynısını canm dayanamıcam dedim valla saçımada biraz daha dayanırım eğilmek istemiyorum Allah ım dualarımızı kabul etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşş
iyi yapmissin canim baya rahatlamussindir..zaten en cik rahatsiz eden o bolge...
sen kan testini ne zaman yapacaksin canm??

Ya arkadaşlar..benim test günüm 9 Kasım ve pazara denk geliyo..pazar günü de test yaptırılabilir mi

Acilden her hastane yapiyor canim. Sen test yapacaksin ertesi gun ben transfer olacagim. Allahim hepimize hayirli haberlerle sevindirir ins.

Kizlar dondurulmus embriyo taze embriyo transferine gore fark oluyormu?
hayir tutunacak embryo tutunuyor her halukarda..mesela bana ilkinde 2 taze cok iyi kalite kondu olmadi.ikincide tek bir (3. gun) embryoyla hamile kalmistim...
hatta son zamanlarda dondurulmuslarla pozitifi goren daha cok kisi oldugunu okudum...aslinda mantiklida dondurulup cozdurulmus bir isleme maruz kaldigi halde bozulmamis embryo cok saglikli bir embryodur bencede...

valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?
Canım ben opudan sonra da kabiz gibiydim. Doktor surup verdi aslinda var ama az bir sey bile ikinmaya korkuyorum. Ne bileyim, Allah korusun tutmayacaksa da benim hatamdan olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…