Benim de canım uyandigimda baya bulant vardi. Simdi sukur iyiyim. Ne olacak o ladar ilac iste yapack bulanti.Al bendende o kadar canm bebiilerimiz bizimle olsunda herşeye razıyız sabah uyandım bi mide bulantısı zaten hassasımdır mide konusunda :) geçti çok şülür çok korktum tekrar kusucam bebişime bişey olcak diye hoşaf bana biraz iyi geldi tatlım kayısı hoşafı
ben sadece progesteron fitil ve folik asit kullaniyorum canim...kızlar merhaba. benimde hafif bir ağrım var oda hareket edince oluyor. sizler şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben tranfser öncesindeki tüm ilaçalra devam ediyorum.
ben östrojen progesteron ecopirin ve bir sürü vitamin kullanıyorum.ben sadece progesteron fitil ve folik asit kullaniyorum canim...
Canim bende en son transferden once gittim ya korkuyorum gitmeye. Kayisi yiyorum surekli . Bir de birsey sorucam sizde gaz sıkıntısı var mi benim karnim patlayacak gibi .valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?
büyük ihtimal yarına değerin 5000 i geçmiş olacakve 5000 üzerinde rahat görürsün canım. hadi hayırlısıKızlar yarın keseyi görmeye gidiyoruz duaedin bana yarın transferin 21 günü oluyor.en son geçen pazartesi transferin 14 ggünü beta 367 çıktı bir daha yaptirmadim.sizce keseyi gorebilirmiyiz
gaz sikintisi yokda bagirsaklarimda surekli bir hareketlilik var ve kasiklarim hep sis gerginlik hissediyorum hep...Canim bende en son transferden once gittim ya korkuyorum gitmeye. Kayisi yiyorum surekli . Bir de birsey sorucam sizde gaz sıkıntısı var mi benim karnim patlayacak gibi .
iinşallah bir sorun çıkmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bakalım iki embriyo kondu inşallah Rabbim görmeyi nasip ederbüyük ihtimal yarına değerin 5000 i geçmiş olacakve 5000 üzerinde rahat görürsün canım. hadi hayırlısı
insallah göreceksin arkadasım tekrar tebrik ederim seniKızlar yarın keseyi görmeye gidiyoruz duaedin bana yarın transferin 21 günü oluyor.en son geçen pazartesi transferin 14 ggünü beta 367 çıktı bir daha yaptirmadim.sizce keseyi gorebilirmiyiz
Rabbim sanada ssizede göstersin. Ama çok stresli buna inan.normal yolla hamile kalanlar bol bol şükür etmeli aslında. Yumurta olacak mı döllenme olacakmi tutumu kese kalp atışı derken yasadiklarimiz allah sabrini veriyor ama...insallah göreceksin arkadasım tekrar tebrik ederim seni
Canim bende en son transferden once gittim ya korkuyorum gitmeye. Kayisi yiyorum surekli . Bir de birsey sorucam sizde gaz sıkıntısı var mi benim karnim patlayacak gibi .
Bende de hem gaz sıkıntısı hem de şişkinlik var. Bugun yaptım ama ikinmaya korkuyorum. Of ya cok zor.gaz sikintisi yokda bagirsaklarimda surekli bir hareketlilik var ve kasiklarim hep sis gerginlik hissediyorum hep...
benide iki gundur bir hapsirik aldi tutuyorum hep son anda ama tehlikeliymisBende de hem gaz sıkıntısı hem de şişkinlik var. Bugun yaptım ama ikinmaya korkuyorum. Of ya cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?