Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benim de canım uyandigimda baya bulant vardi. Simdi sukur iyiyim. Ne olacak o ladar ilac iste yapack bulanti.

.... ŞÛRA GÜNÜ Bugün pazar ikindiden sonra başlayıp yarın 3 kasım pazartesi akşama kadar YAPILACAK AMELLER....

1~ Her kim  şûrâ Gününde: Eiyle bir yetimin başını okşarsa; Allah-u Teala bu yaptigi iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık O kişiye cennette bir derece verir....
2~ Â şûrâ günü 70 kere "Hasbiyellahu ve nigmel vekil, nigmel mevla ve nigmennasiyr." Duasini okuyani Allahu Teala magfiret eder..

3 ~RAHMAN suresi okuyana;Cennet vacip olur..

4 ~VÂKİA suresi okuyan;fakirlik görmez ..

5 ~YÂSÎN suresi okuyanın;kalbi her türlü kötülükten temizlenir ...

6 ~ALAK suresi okuyanın;şanı şerefi artar...

7 ~TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez...

8 ~786 Besmele çekenin ; ne muradı varsa olur..

9 ~1000 İHLÂS suresi okuyana ;Allah'u Teala Rahmet nazarı ile bakar...

10 ~Bol bol istiğfar çekilir ..

11 ~303 YA RAZZAK çekilir ...

12 ~10 Müslümana selâm veren; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur...

13 ~Sadaka veren ;Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır...

14~Bir saat ilim meclisinde bulunana;Cennet vacip olur...

15~Akraba ziyareti yapanlar ;Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur ...

16~Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur ...

17~ Eve erzak alınırsa;bütün sene bereket olur..

17~Gusul abdesti alınırsa;bedene şifa olur.. İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı cekmez...

18~Göze sürme çekilir ....

19~313 LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN duası okunur ....

20~ BİR SENE BOYUNCA HASTA OLMAMAK İÇİN YAPILACAK BİR AMEL...
Bir miktar gül suyuna ,her birinin başında besmele çekerek ve suya bakılarak, 7 Fatiha okunup. O gül suyu başa ve yüze sürülürse o kisi bir dahaki seneye kadar illet ve dert görmez. Bu husus tecrübeyle sabit olmuştur...

RABBİM CUMLEMİZE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH

kızlar merhaba. benimde hafif bir ağrım var oda hareket edince oluyor. sizler şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben tranfser öncesindeki tüm ilaçalra devam ediyorum.

kızlar merhaba. benimde hafif bir ağrım var oda hareket edince oluyor. sizler şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben tranfser öncesindeki tüm ilaçalra devam ediyorum.
ben sadece progesteron fitil ve folik asit kullaniyorum canim...

valla bende dun gitmistim tuvalete en son transferden once sonra dahada gidemedim..ama 3 gunu gecerse kabizlik deniliyormus..senin 3 gunu gectimi?
Canim bende en son transferden once gittim ya korkuyorum gitmeye. Kayisi yiyorum surekli . Bir de birsey sorucam sizde gaz sıkıntısı var mi benim karnim patlayacak gibi .

Kızlar yarın keseyi görmeye gidiyoruz duaedin bana yarın transferin 21 günü oluyor.en son geçen pazartesi transferin 14 ggünü beta 367 çıktı bir daha yaptirmadim.sizce keseyi gorebilirmiyiz
büyük ihtimal yarına değerin 5000 i geçmiş olacakve 5000 üzerinde rahat görürsün canım. hadi hayırlısı

Canim bende en son transferden once gittim ya korkuyorum gitmeye. Kayisi yiyorum surekli . Bir de birsey sorucam sizde gaz sıkıntısı var mi benim karnim patlayacak gibi .
gaz sikintisi yokda bagirsaklarimda surekli bir hareketlilik var ve kasiklarim hep sis gerginlik hissediyorum hep...

aranizda FOLİO diye bi vitamın ilacı kullanan var mı arkadaslar. yan etki falan yasayan oldu mu bu ilacla

insallah göreceksin arkadasım tekrar tebrik ederim seni
Rabbim sanada ssizede göstersin. Ama çok stresli buna inan.normal yolla hamile kalanlar bol bol şükür etmeli aslında. Yumurta olacak mı döllenme olacakmi tutumu kese kalp atışı derken yasadiklarimiz allah sabrini veriyor ama...

gaz sikintisi yokda bagirsaklarimda surekli bir hareketlilik var ve kasiklarim hep sis gerginlik hissediyorum hep...
Bende de hem gaz sıkıntısı hem de şişkinlik var. Bugun yaptım ama ikinmaya korkuyorum. Of ya cok zor.

Bende de hem gaz sıkıntısı hem de şişkinlik var. Bugun yaptım ama ikinmaya korkuyorum. Of ya cok zor.
benide iki gundur bir hapsirik aldi tutuyorum hep son anda ama tehlikeliymis beyin damarlarinin catlamasina sebep olurmus Allah yardim etsin isimiz zor...

kizlar iki gundur evi supurmuyorum yarin transferden sonraki 2. gun transferim dun yapildi acaba evi supursem zarari olurmuki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…