Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hastaneyi aradik.10 yumurtam ayni sekilde guzel dewam ediyormus.normalde yarin transferim vardi.ama benim embriyolar 5. Gun embriyosu olma yolunda ilerliyormus.allahim insallah bi sorun cikmadan saq salim atlatirim bu isi.
10 tane kaliteli embriyonmu varmia ne guzel :) kac yumurtan toplanmistiki??
hayirli olsun bu arada Rabbim pozitifi gorecek guzel embryolar elde etmeni saglasin insallah...

10 tane kaliteli embriyonmu varmia ne guzel :) kac yumurtan toplanmistiki??
hayirli olsun bu arada Rabbim pozitifi gorecek guzel embryolar elde etmeni saglasin insallah...
Benim de 11di canim. 5. Gune kalinca 3 tane kaldi. 2si tranafer edildi. Biri sabaha ancak dayandı. Dondurulnadi o yuzden. Insallah senin dondurulur.

Benim dun transfer icin cozunenler arasinda 1 tanesi bugune kalmis. Yani 6 . Gun ve onu da dondurmuslar. Digerleri de 5. Gune gelmis. Yani 4tane 5.. gun 1 tane 6 gun var ve donduruldular.
evet blast. evresine gelen embryo dondurulmazmi hic ?cok kaliteli iyi gelismis embriyo onlar cunku...

5.gun en basarili olabilecek embriyo deniyor. Benimkiler 3.gun 10 kasim transfer onlar cozdurdukten sonra 5. Gune bekleyebiliyormuyum.aklimda hic bisi kalnasin istiyorum

5.gun en basarili olabilecek embriyo deniyor. Benimkiler 3.gun 10 kasim transfer onlar cozdurdukten sonra 5. Gune bekleyebiliyormuyum.aklimda hic bisi kalnasin istiyorum
bekletebilirsin ama gelisimleri iyi olmazsa transfer olmadan embriyolarini kaybedebilirsinde..doktorunu dinle bence risk almis olursun ...

canım merhaba.. ben şifa hastanesinde tanı amaçlı laparoskopi oldum iki tüpümde tıkalı. bu ameliyat raporuyla başka devletle anlaşmalı özel hastanede tedavi görmeye başladım üç aydır lucrin vuruluyorum çikolata kisstleri için geçici menapoz tedavisi, işte bu ay başlayacak tüp denemem benden rapor için:evlilik cüzdanı fotokopisi,kimlik fot.,3 fotoraf,nüfus kayıt örneği hormon profili, spermiyogram, dahiliye konsültasyonu yani raporu dedi ve dilekçe istediler başka söylemedi sekreter. sen nereden aldın raporu. çıkarması ne kadar sürdü.

benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
ilk denemenizmiydi?tbrk ederim bu arada. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…