Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
ayyyy ne güzel.gozun aydın hayırlı olsun.kucağına aldığın gunleride görürsün inşallah.pozitif görünce mutlu oluyorum.inşallah bizede nasip olur

merhabalar...
yeni uye oldum. dun esim tese ameliyatı gecirdi. cok sukurki sperm buldular. tabi oncesinde ben hemen kontrellerimi yaptırcam sonrasında da sanırım regl donemimde baslıcaz tup bebek calışmalarına. şimdilik dondurdular spermleri. normalde hemen transfer yapılıyormuş. o kadar hızlı gelişti ki hersey daha yeni araştırma fırsatı buluyorum. asamaları da buradan takip etmeye calışıyorum işte. buyuk ihtimal ilk rahim filmi ve kan tahlilleri istenicek benden. sperm bulununca bir an tupbebek falan unuttum sanki o an hamile kalmıştım...hepimize allah yardım etsin... hepimizin kucağına tez zamanda bebelerimizi almayı nasio etsin rabbim.

benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)

Tebrik ederim Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına inşallah

khayirli olsun canim Allah kucagina almayida almayi nasip etsin...kac tane konulmustu ve kacinci gun embryosuydu?

Tam olarak gittinde doktora, sana ne dendi. dusuk mu yapiyorsun yoksa
Evet düşük yapıyorum canım cuma gittiğimde dr keseyi göremedi beta hcg baktırdı hemen sonuç hüsran 189 sadece. Yapacak biley yok dedi iğne falan kurtarmaz bütün ilsçlarını bırak kanaman başlayacak dedi. Pazar tekrar tahlil dedi. Bugün baktırdık daha da düşmüş beta hcg. Öyle işte canım mubarek gün rabbimden sadece sabır diliyorum sabır

Benim de 11di canim. 5. Gune kalinca 3 tane kaldi. 2si tranafer edildi. Biri sabaha ancak dayandı. Dondurulnadi o yuzden. Insallah senin dondurulur.
insallah canim yaa su an onlari dusunuyorum insallah 5. gun kaliteli olurda dondururlar..yoksa cok uzun suruyor tedavi karnima vurdugum ignelerin yerleri hala aciyor dusunsene tam 30 gun gobekten igne uzun protokol oldugu icin

Canim benim transferle birlikte 8 gunum.3-4 gundur bende de ara ara sancilanma ve sol tarafa batma oluyor.umarim tutunmayla ilgili birseydir.

canım benim nolur sabır de. biliyorum tam yakaladım demişken bunu yaşaman seni üzüyor ama hangimiz bu yola üzülmeyeceğiz diyerek girebiliyoruz ki...en azından vücut fonksiyonların seni gebeliğe taşıyabiliyor. ben eminim bi dahakinde bebişlerin gelecek...sen nerde yaptırmıştın ?

Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.

Hic sorma canim kabizliktan mahvoldum.incir kayisi erik hosafinin icine zeytinyagi dokuyorum sabah ac karnina aksam yemekten sonra yiyiyorum tik yok hala.bugun artik patlamak uzereyken esim lavman aldi bir iki damla kadar kullandim korka korka.ne yapicam bilmiyorum cok kotuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…