ayyyy ne güzel.gozun aydın hayırlı olsun.kucağına aldığın gunleride görürsün inşallah.pozitif görünce mutlu oluyorum.inşallah bizede nasip olurbenimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
Bana esim izin vermedi halada vermiyor. belini etkiler diye. o supururuyodu iki gnde bir. mecbur napalim.kizlar iki gundur evi supurmuyorum yarin transferden sonraki 2. gun transferim dun yapildi acaba evi supursem zarari olurmuki?
sonuç ne oldu???eşim 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa ınsallah bızde baslıycaz tedavıye
evet kızlar ilk denememdiilk denemenizmiydi?tbrk ederim bu arada. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahayyyy ne güzel.gozun aydın hayırlı olsun.kucağına aldığın gunleride görürsün inşallah.pozitif görünce mutlu oluyorum.inşallah bizede nasip olur
hayırlısı olsun... gozun aydın...benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
Canım ben kullanıyorum 14 Kasım'da başlayacak tedavim ama herhangi bir yan etkisi olmadı banaaranizda FOLİO diye bi vitamın ilacı kullanan var mı arkadaslar. yan etki falan yasayan oldu mu bu ilacla
Hayırlı olsun canim . Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinbenimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
khayirli olsun canim Allah kucagina almayida almayi nasip etsin...kac tane konulmustu ve kacinci gun embryosuydu?benimde 5. gün emriyolarımı dondurdular. ve bugün güzel haberi aldım arkadaşlar. transferimin 12. günü betahcg 217,4 :) rabbim hepimize böyle sonuçlar göstersin :)
canım 5. gün embriyosuydu. ilk denemem olması ve yaşımdan ötürü 1 tane koydular.kanun öyleymiş.khayirli olsun canim Allah kucagina almayida almayi nasip etsin...kac tane konulmustu ve kacinci gun embryosuydu?
Evet düşük yapıyorum canım cuma gittiğimde dr keseyi göremedi beta hcg baktırdı hemen sonuç hüsran 189 sadece. Yapacak biley yok dedi iğne falan kurtarmaz bütün ilsçlarını bırak kanaman başlayacak dedi. Pazar tekrar tahlil dedi. Bugün baktırdık daha da düşmüş beta hcg. Öyle işte canım mubarek gün rabbimden sadece sabır diliyorum sabırTam olarak gittinde doktora, sana ne dendi. dusuk mu yapiyorsun yoksa
insallah canim yaa su an onlari dusunuyorum insallah 5. gun kaliteli olurda dondururlar..yoksa cok uzun suruyor tedaviBenim de 11di canim. 5. Gune kalinca 3 tane kaldi. 2si tranafer edildi. Biri sabaha ancak dayandı. Dondurulnadi o yuzden. Insallah senin dondurulur.
canım 5. gün embriyosuydu. ilk denemem olması ve yaşımdan ötürü 1 tane koydular.kanun öyleymiş.
Kızlar bugün transfer günüyle birlikte 4. Günüm ama şunu sorucam yataktan kalkınca veya hareket edince hemen sancılanıorum hemde baya bi sancılanıyorum düne göre bugün daha fazla sizce bu neden olabilir iyi mi kötü mü kafamda deli sorular
canım benim nolur sabır de. biliyorum tam yakaladım demişken bunu yaşaman seni üzüyor ama hangimiz bu yola üzülmeyeceğiz diyerek girebiliyoruz ki...en azından vücut fonksiyonların seni gebeliğe taşıyabiliyor. ben eminim bi dahakinde bebişlerin gelecek...sen nerde yaptırmıştın ?Evet düşük yapıyorum canım cuma gittiğimde dr keseyi göremedi beta hcg baktırdı hemen sonuç hüsran 189 sadece. Yapacak biley yok dedi iğne falan kurtarmaz bütün ilsçlarını bırak kanaman başlayacak dedi. Pazar tekrar tahlil dedi. Bugün baktırdık daha da düşmüş beta hcg. Öyle işte canım mubarek gün rabbimden sadece sabır diliyorum sabır
Canim hayirli olsun cok sevindimcanım 5. gün embriyosuydu. ilk denemem olması ve yaşımdan ötürü 1 tane koydular.kanun öyleymiş.
Benim de sancım var ama bir taraftan da kabızlik cekiyorum. Ikinmak da yok. Allahim korusun bebeklerimizi.
inşallah hayırlı haberlere işarettir bu:)Canim benim transferle birlikte 8 gunum.3-4 gundur bende de ara ara sancilanma ve sol tarafa batma oluyor.umarim tutunmayla ilgili birseydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?