Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ümidini kesme arkadaşım. birini veren rabbim bidaha verir inşallah. çok duydum çevremde düşük yaptıktan sonra çok geçmeden kendiliğinden hamile kalıyorlar.

Canim ya seni takip ediyordum ni kac gundur giremedim ne var ne yok diye bakayim dedim ve inanki su an ne diycegimi bilemiyorum ama herseyin hayirlisi bak ben ilk dogal yolla hamile kaldim 30 haftalik erken dogumla bebegimi 33 gün kuvozde yasatabildik ve kaybettik simdi hamile kalamiyorum tüp bebek deniycem hersey bir sınav sabir et dua et insallah bir sonrakinde kavusacaksin bebegine

canim benim yaa Allah sabir versin bilirim cok zordur ..benimde 9 haftalik bir dusugum olmustu ne cok aglamistim..gozumun yasi gunlerce dinmemisti...
peki senin en son bhcg degerin kacti? su anki degerinde cok dusuk degil belkide geri tutunur bebegin kanaman baslamadiysa ..

Kizlar dondurulmus embriyo taze embriyo transferine gore fark oluyormu?
Canım beni biliyor musun bilmiyorum 8 ekimde 3. Gün embriyo transferim olup 9. Günde de pozitifi görmüştüm. Geçtiğimiz petşembe bi kanama ve kese kayboldu maalesef bebişim gitti. Bugün doktorumla uzun uzun hörüşme fırsatı buldum. Benim transferimden sonra amerikaya seminere gitmişti. Orada en çok üstüne basılan konunun dondurulmuşta başarı şansının daha yüksek olduğunu söyledi. Süre bile verdiler 10 yıl içinde bütün transferler dondurularak yapılacak dediler dedi. Beni teselli için mi bilmiyorum ama söylediği bu şekildeydi. Ben de kendimi toparlayım en kısa sürede alacam buz bebişlerimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnnnn

Sanirimnayni seyleri bende yasayacam. canim gercekten cok zor bii surec napalim kaderimiz bu. dondurulmuslara ne zaman baslayabiliriz peki. doktorun bisey ddi mi bu konuda. tekrr gecmis olsun cnm ne diyim

Kese görünmüştü benim ve 1500 lere çıkmadan görünmez demişti doktorum bugün 189 dan da aşağıda düştü kanama hala yok

Sanirimnayni seyleri bende yasayacam. canim gercekten cok zor bii surec napalim kaderimiz bu. dondurulmuslara ne zaman baslayabiliriz peki. doktorun bisey ddi mi bu konuda. tekrr gecmis olsun cnm ne diyim
Duyduğuma inanamadım ama istersen bu adetinde bile başlayanilisin defi doktorum fiziksel olarak bi engelin yok dedi ama 1 ay psikolojik olarak dinlen güzelce motive ol öyle başlayalım dedi. Canım inşallah yaşamazsın benim yaşadığımı en kısa sürede güler gül yüzün

Benim kismetse 15inde transferim olacak ananas yemeye simdidenmi baslamak gerek acaba baska varmdiir yapilacak bisi simdi sadece günde 2 tane estrofem iciyorum

kuzum sen memorıal de mi yaptırdın?kayseride

kızlar noluyoruz yaaaa...ben ilk denemem negatifti dondurulmuşlarım gecen kasımda dondurmuştum. bi yıl hiç düşünememiştim.. gerek maddi gerek manevi. sonra hastane aradı süre biti ne yapacaksınız diye. o gece yattım dedimki benden olacak bir ömür varsa olcak yoksa ne yapsam olmayacak. evladımın acısını yasmaktansa, birçok kötü şey duyuyoruz bunları duymaktansa allahım hayırlısını versin tutarsa tutar dedim. bu da benim sınavım dedim. yıllarca çalışırım her bir paramı buna yatırırım ama bana düşeni yaparım dedim. rabbim hayırlı olanı nasip etsin. haydi pozitif olmaya. ayakta olmaya gerekirse bi daha deneyeceğiz. her birimiz birbirimiz için dua edeceğiz. ağlamak yokkkkkk

Arkadaşlar adetim başladığı icin yarın doktora gidiyorum ınş. Bir aksilik çıkmazsa Dondurulmuslarla transfer olacağım. Dua edin de cozulurken bozulmasınlar. Bir yıldır ara vermiştim. Tekrar sıfırdan başlama istemiyorum. İnşallah hepimiz yavrularimiza bir an önce kavuşuruz

QUOTE="zeynep086, post: 37588004, member: 630666"]Yarın adetimin 3. Günü sizce adetin kacinda dondurulmuş transferi yapilir[/QUOTE]

Benimki adetin 21. Gunu olacak cnm kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…