Çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık insallaah rabbim hepimize nasip etsinkızlar noluyoruz yaaaa...ben ilk denemem negatifti dondurulmuşlarım gecen kasımda dondurmuştum. bi yıl hiç düşünememiştim.. gerek maddi gerek manevi. sonra hastane aradı süre biti ne yapacaksınız diye. o gece yattım dedimki benden olacak bir ömür varsa olcak yoksa ne yapsam olmayacak. evladımın acısını yasmaktansa, birçok kötü şey duyuyoruz bunları duymaktansa allahım hayırlısını versin tutarsa tutar dedim. bu da benim sınavım dedim. yıllarca çalışırım her bir paramı buna yatırırım ama bana düşeni yaparım dedim. rabbim hayırlı olanı nasip etsin. haydi pozitif olmaya. ayakta olmaya gerekirse bi daha deneyeceğiz. her birimiz birbirimiz için dua edeceğiz. ağlamak yokkkkkk
inşallah bi sıkıntı çıkmayacak kuzum. dua et. benimkilerde pazar çözülcek sanırım. allah hayırlısını versin...Arkadaşlar adetim başladığı icin yarın doktora gidiyorum ınş. Bir aksilik çıkmazsa Dondurulmuslarla transfer olacağım. Dua edin de cozulurken bozulmasınlar. Bir yıldır ara vermiştim. Tekrar sıfırdan başlama istemiyorum. İnşallah hepimiz yavrularimiza bir an önce kavuşuruz
amin kuzum. hepimizin yüreği bir biliyorum. bunu yaşamayan bilemez. allah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin...Çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık insallaah rabbim hepimize nasip etsin
canım benim 21. günümde transfer yapıldı. ama herkezde farklılık gösterir. doktor karar veriyor ne zaman transfer yapılacağına. özellikle endometriyum kalınlığına bakılıyor.Yarın adetimin 3. Günü sizce adetin kacinda dondurulmuş transferi yapilir
bende kendimi genç hissediyorum canım ama yumurtalarım benim kadar genç kalamamış maalesef. yoksa tüple müple uğraşmaz kolayca hamiş kalırdıkaaa gencsin tabi yaabende 32 yasinda bir bayan olarak kendimi gayet genc hissediyorum oyleyizde :)
canım merhaba.. ben şifa hastanesinde tanı amaçlı laparoskopi oldum iki tüpümde tıkalı. bu ameliyat raporuyla başka devletle anlaşmalı özel hastanede tedavi görmeye başladım üç aydır lucrin vuruluyorum çikolata kisstleri için geçici menapoz tedavisi, işte bu ay başlayacak tüp denemem benden rapor için:evlilik cüzdanı fotokopisi,kimlik fot.,3 fotoraf,nüfus kayıt örneği hormon profili, spermiyogram, dahiliye konsültasyonu yani raporu dedi ve dilekçe istediler başka söylemedi sekreter. sen nereden aldın raporu. çıkarması ne kadar sürdü.
Ama sen tani amacli histereskopiyi falan olmussun ben onlara ugrastim 2 ay onlar tamam olduktan sonra evraklaari sgk ya gonderiyolar en gec 3 isgununde onaylanip geri geliyi sen 1 haftada halledersin die dusunuyorumCanim ben gatadan aldim 2 ay surdu evlilik cuzdan fotokopisi fotograflar kimlikler sigoryaliysa eger 3200is gunu doldurdugunu gosterir belge daha onceki denemelerin evraklari hsg cektirdi sonra histereskopi istedi bi sonraki ay onu cektirdim onun sonucu 15 gun arayla verilmis 3 spermiyogram anestezi icinde akciger filmi kalp grafigi anestezi alabilir belgesi bukadardi evraklari haxiladim rapor hazir olunca aradilar gittim aldim.bukadardi..
bende salı gıdıcem canım 20. günü gözükürmü çok merak edıyorum. yarın mutlaka yaz canımKızlar yarın keseyi görmeye gidiyoruz duaedin bana yarın transferin 21 günü oluyor.en son geçen pazartesi transferin 14 ggünü beta 367 çıktı bir daha yaptirmadim.sizce keseyi gorebilirmiyiz
devrim7779 canım test günün ne zaman güzel haberlerini bekliyoruz.
senin beta Hcg kaç çıktı kaç kere yaptın te s T arkadaşım. Mutlaka yazacam yarın Rabbim yüzümü güldürur insallahbende salı gıdıcem canım 20. günü gözükürmü çok merak edıyorum. yarın mutlaka yaz canım
Canim sali gunu test gunum.ben de cok sabirsizlaniyorum.senin de insallah dondurulmuslarin saglikli bir sekilde cozulurde hic kayip yasamazsin.[/QUOhemen bize de yaz lütfen...hayırlı haberler duyacağız inş.
ben gecen pazartesı yaptırdım 431 dı perşembe yaptırdım 1405 çıktı bır daha yaptırmadımCanim sali gunu test gunum.ben de cok sabirsizlaniyorum.senin de insallah dondurulmuslarin saglikli bir sekilde cozulurde hic kayip yasamazsin.
merver10er öncelikle tbrk ederim..kaçıncı denemendi... allah kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inş.ben gecen pazartesı yaptırdım 431 dı perşembe yaptırdım 1405 çıktı bır daha yaptırmadım
amın canım teşekkurler.ilk denememdi benımmerver10er öncelikle tbrk ederim..kaçıncı denemendi... allah kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inş.
spermiyogramdan sonra hangi yoldan gideceğiniz az buçuk netleşir. inş. en güzel sonucu alırsınız...Benim esimde yarın spermiyogram vericek bakalım ne olacak hayirlisi
canım içini ferah tut seni bekleyen bebişlerin var.. doktorun seni rahatlatmak için demedi bu gerçek benim doktorum artık çok elzem bir durum olmadığı sürece direkt donrulmuş tedavisine yönlendiriyor ki bende olduğu gibi. taze embriyo transferinde başarıyı düşüren şey rahim ve vücut yumurta geliştirme sırasında çok yoruluyor. dinlenmesi gerekli aynı zamanda dondurulmuşta rahim kalınlığı için ayrıca ilaçlar kullanıldığı için daha sağlıklı oluyor. kesin duymuşsudur etrafta benimçok gözüme çarpıyor 4 kez 5 kez hatta 6 kez tüp bebek deneyip en son dondurulmuşla hamile kalanlar var. benim doktorumda artık taze embriyo transferi tarihe karşışacak diyor.Canım beni biliyor musun bilmiyorum 8 ekimde 3. Gün embriyo transferim olup 9. Günde de pozitifi görmüştüm. Geçtiğimiz petşembe bi kanama ve kese kayboldu maalesef bebişim gitti. Bugün doktorumla uzun uzun hörüşme fırsatı buldum. Benim transferimden sonra amerikaya seminere gitmişti. Orada en çok üstüne basılan konunun dondurulmuşta başarı şansının daha yüksek olduğunu söyledi. Süre bile verdiler 10 yıl içinde bütün transferler dondurularak yapılacak dediler dedi. Beni teselli için mi bilmiyorum ama söylediği bu şekildeydi. Ben de kendimi toparlayım en kısa sürede alacam buz bebişlerimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnnnn
İns canim transferden sonra hep birlikte gun sayarizKizlar yarin transferim var insallah 2 dondurulmus yumusumun ikiside transfer edilir dualarinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?