Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Çok güzel ifade etmişsin ağzına sağlık insallaah rabbim hepimize nasip etsin

inşallah bi sıkıntı çıkmayacak kuzum. dua et. benimkilerde pazar çözülcek sanırım. allah hayırlısını versin...

Canim ben gatadan aldim 2 ay surdu evlilik cuzdan fotokopisi fotograflar kimlikler sigoryaliysa eger 3200is gunu doldurdugunu gosterir belge daha onceki denemelerin evraklari hsg cektirdi sonra histereskopi istedi bi sonraki ay onu cektirdim onun sonucu 15 gun arayla verilmis 3 spermiyogram anestezi icinde akciger filmi kalp grafigi anestezi alabilir belgesi bukadardi evraklari haxiladim rapor hazir olunca aradilar gittim aldim.bukadardi..

Ama sen tani amacli histereskopiyi falan olmussun ben onlara ugrastim 2 ay onlar tamam olduktan sonra evraklaari sgk ya gonderiyolar en gec 3 isgununde onaylanip geri geliyi sen 1 haftada halledersin die dusunuyorum

Kızlar yarın keseyi görmeye gidiyoruz duaedin bana yarın transferin 21 günü oluyor.en son geçen pazartesi transferin 14 ggünü beta 367 çıktı bir daha yaptirmadim.sizce keseyi gorebilirmiyiz
bende salı gıdıcem canım 20. günü gözükürmü çok merak edıyorum. yarın mutlaka yaz canım

canım içini ferah tut seni bekleyen bebişlerin var.. doktorun seni rahatlatmak için demedi bu gerçek benim doktorum artık çok elzem bir durum olmadığı sürece direkt donrulmuş tedavisine yönlendiriyor ki bende olduğu gibi. taze embriyo transferinde başarıyı düşüren şey rahim ve vücut yumurta geliştirme sırasında çok yoruluyor. dinlenmesi gerekli aynı zamanda dondurulmuşta rahim kalınlığı için ayrıca ilaçlar kullanıldığı için daha sağlıklı oluyor. kesin duymuşsudur etrafta benimçok gözüme çarpıyor 4 kez 5 kez hatta 6 kez tüp bebek deneyip en son dondurulmuşla hamile kalanlar var. benim doktorumda artık taze embriyo transferi tarihe karşışacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…