inşallah yarın hayırlısıyla bebişlerini alda gel.Kizlar yarin transferim var insallah 2 dondurulmus yumusumun ikiside transfer edilir dualarinizi bekliyorum :)
Helal sana. yuru kim tutar seni. guzel moral veriyorsun arkdasim. allah guzel gonlune gore versinkızlar noluyoruz yaaaa...ben ilk denemem negatifti dondurulmuşlarım gecen kasımda dondurmuştum. bi yıl hiç düşünememiştim.. gerek maddi gerek manevi. sonra hastane aradı süre biti ne yapacaksınız diye. o gece yattım dedimki benden olacak bir ömür varsa olcak yoksa ne yapsam olmayacak. evladımın acısını yasmaktansa, birçok kötü şey duyuyoruz bunları duymaktansa allahım hayırlısını versin tutarsa tutar dedim. bu da benim sınavım dedim. yıllarca çalışırım her bir paramı buna yatırırım ama bana düşeni yaparım dedim. rabbim hayırlı olanı nasip etsin. haydi pozitif olmaya. ayakta olmaya gerekirse bi daha deneyeceğiz. her birimiz birbirimiz için dua edeceğiz. ağlamak yokkkkkk
evet dündü ama 3. gün embriyosuyducycas senin transferin dunmuydu 5. Gun embriyosumu
senin kac yumurtan toplandi ve kaci dollenmisti canim?bende kendimi genç hissediyorum canım ama yumurtalarım benim kadar genç kalamamış maalesef. yoksa tüple müple uğraşmaz kolayca hamiş kalırdık
Ben kullanıyorum cnm yan etki yapmadı ama hemşire akşamları al iştah açar dedi akşamları içiyorum bendearanizda FOLİO diye bi vitamın ilacı kullanan var mı arkadaslar. yan etki falan yasayan oldu mu bu ilacla
Hangi merkezde tedavi görüyorsun cnm?Canım beni biliyor musun bilmiyorum 8 ekimde 3. Gün embriyo transferim olup 9. Günde de pozitifi görmüştüm. Geçtiğimiz petşembe bi kanama ve kese kayboldu maalesef bebişim gitti. Bugün doktorumla uzun uzun hörüşme fırsatı buldum. Benim transferimden sonra amerikaya seminere gitmişti. Orada en çok üstüne basılan konunun dondurulmuşta başarı şansının daha yüksek olduğunu söyledi. Süre bile verdiler 10 yıl içinde bütün transferler dondurularak yapılacak dediler dedi. Beni teselli için mi bilmiyorum ama söylediği bu şekildeydi. Ben de kendimi toparlayım en kısa sürede alacam buz bebişlerimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnnnn
benden hic bunlari istemedi şuana kadar. yarin ignem var soracagim elbette. ben İzmirde oturuyorum. onbeş yirmi günde cikar rapor dedi. ama şöyle de bir durum var benim iki tüpümün de tıkalı olduğunu gösteren universite hastanesinden raporun var tüplerden biri dahi kapalı olsa uç yıl evli olma şarti ve diğer önceki tedavilerin denenmiş olma sarti olmuyor biliyorsun dur zaten.. anlamadim bu işi canim ya ben birde rapor mu bekleyecegim. seviniyordum onbeş gün sonra başlayacak diyeCanim ben gatadan aldim 2 ay surdu evlilik cuzdan fotokopisi fotograflar kimlikler sigoryaliysa eger 3200is gunu doldurdugunu gosterir belge daha onceki denemelerin evraklari hsg cektirdi sonra histereskopi istedi bi sonraki ay onu cektirdim onun sonucu 15 gun arayla verilmis 3 spermiyogram anestezi icinde akciger filmi kalp grafigi anestezi alabilir belgesi bukadardi evraklari haxiladim rapor hazir olunca aradilar gittim aldim.bukadardi..
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Hemen yaz bizede...allah gonlundekini versinHerkese hayırlı sabahlar hayırlı güzel bir gün olur Allahın izniyle inşallah guzel haberler bekliyoruz
Canım ben tuvaletimi yaparken bile korkuyorum bir sey olacak bebeklerime diye. Sen test gunune kadar neler yaptın bekleeken?
Allah yardimcin olsun canim kendine cok dikkat etKizlar yarin transferim var insallah 2 dondurulmus yumusumun ikiside transfer edilir dualarinizi bekliyorum :)
alalh yardımcın olsun :) inş hayırlın haberler getirirsin:)Kizlar hastaneden aradilar simdi.10 yumurtamin 10 nuda dollenmis 8 hucrelilermis,ama 5. Gune gitmiyolarmis.bugun 1.30 ta transfer olacagim.ne olur dualariniz benimle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?