Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Helal sana. yuru kim tutar seni. guzel moral veriyorsun arkdasim. allah guzel gonlune gore versin

Son düzenleme:
cycas Olsun canim tutma orani cok gunle alakali degil embriyo iyi olduktan sonra 3 yada 5 olmus farketmez test gunumuz ayni olacak ne guzel insallah benim yumuslar bozulmazsa transfet olursam :)

Hangi merkezde tedavi görüyorsun cnm?

darkelf canım hayırlı olsun bebegin. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Sen bi kaç gün önce ogrenmemis miydin yoksa bu ilk testin mi ben mi karıştırdım

benden hic bunlari istemedi şuana kadar. yarin ignem var soracagim elbette. ben İzmirde oturuyorum. onbeş yirmi günde cikar rapor dedi. ama şöyle de bir durum var benim iki tüpümün de tıkalı olduğunu gösteren universite hastanesinden raporun var tüplerden biri dahi kapalı olsa uç yıl evli olma şarti ve diğer önceki tedavilerin denenmiş olma sarti olmuyor biliyorsun dur zaten.. anlamadim bu işi canim ya ben birde rapor mu bekleyecegim. seviniyordum onbeş gün sonra başlayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…