Hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Hemen yaz bizede...allah gonlundekini versin
hakkında hayırlısı olsun, inşallah emeklerimiz boşa çıkmazKizlar hastaneden aradilar simdi.10 yumurtamin 10 nuda dollenmis 8 hucrelilermis,ama 5. Gune gitmiyolarmis.bugun 1.30 ta transfer olacagim.ne olur dualariniz benimle olsun.
[QEvetttf, post: 37314086, member: 449173"]Dondurulmuş embriyo tranaferi yaltiran varmidir
Canim öncelikle ilk üç gün yattım sadece tuvalete kalktım. 4. Gun ilk banyomu yaptım. 5.gun de calismaya başladım. Öğle yemeklerinden kadar calisiyodum eve gelince genellikle dinlendim tabii gene. Çok kasmadim kendimi. Dikkat ettim sadece. Bol bol dua ettim. Ben yaptığım hicbiseyin etkili olduğunu düşünmüyorum dua haricCanım ben tuvaletimi yaparken bile korkuyorum bir sey olacak bebeklerime diye. Sen test gunune kadar neler yaptın bekleeken?
slm arkadaşlar çok canım sıkıldıtransfer sonrası 17 yumurta toplandı ve 12 si döllenmişti fakat bugün 2 tanesi gelişimine devam ediyormus yarın 10 30 da transfer yapılacak dediler 3. gün yani 2 yumurtada 2. kaliteymiş hakkımızda hayırlısı ama böyle oluptu hamile kalan varmı benim ilk denemem çok canım sıkıldı o yüzden cevaplarınızı bekliyorum...
canım benim normalde 1 yumurtam oluşuyor ama gelişmiyor. doktorum gonol-f 'e yüksek dozdan başlattı bana. yaklaşık 4 gün 300mg. kullandım sonraki 7-8 gün kadarda 225mg. olarak devam ettim. 31 tane yumurtam toplandı.28 tanesi döllendi. 22 tanesi tuttu. en sonunda 6 tanesi donduruldu. 3 tane 5. günlük embriyomu çözdüler 1 tanesini transfer ettiler. şu anda 3 tane dondurulmuş embriyom bulunuyor.senin kac yumurtan toplandi ve kaci dollenmisti canim?
Canim bu sabah kabizliktqn kurtuldum aklima ilk sen geldin belki sanada faydasi olur diye yazayim dedim...sabahlari kalkinca 1 bardak su icmek bagirsaklari harekete gexiriyormus..dun ne yaptiysam olmadi bu sabah kalkinca 1 bardak su.ictim 15 dk sonra tuvaletteydim ikinmadim bile kolay oldu sende dene yarin sabah...Herkese gunaydın. Siskinlik ve kabızlık dışında her sey güzel. Tabi bir de beklenek dışında. Insallah her sey guzel olur.
Bayada yumurtan toplanmis cok agrin olmustur dimi?canım benim normalde 1 yumurtam oluşuyor ama gelişmiyor. doktorum gonol-f 'e yüksek dozdan başlattı bana. yaklaşık 4 gün 300mg. kullandım sonraki 7-8 gün kadarda 225mg. olarak devam ettim. 31 tane yumurtam toplandı.28 tanesi döllendi. 22 tanesi tuttu. en sonunda 6 tanesi donduruldu. 3 tane 5. günlük embriyomu çözdüler 1 tanesini transfer ettiler. şu anda 3 tane dondurulmuş embriyom bulunuyor.
arkadaşlar benim doktorum eğer çok kabızlık çekersem dupalak almamı tavsiye etmişti. sizinkiler söylemedimi?Canim bu sabah kabizliktqn kurtuldum aklima ilk sen geldin belki sanada faydasi olur diye yazayim dedim...sabahlari kalkinca 1 bardak su icmek bagirsaklari harekete gexiriyormus..dun ne yaptiysam olmadi bu sabah kalkinca 1 bardak su.ictim 15 dk sonra tuvaletteydim ikinmadim bile kolay oldu sende dene yarin sabah...
sorma ya.. bayağı 4-5 aylık hamile gibiydim. hareket edemiyodum. toplandıktan 1 hafta sonraya kadarda ağrım sürdü. doktorum o yüzden transferi 1 ay sonra yaptı.Bayada yumurtan toplanmis cok agrin olmustur dimi?
canım cevabın için saol biraz daha rahatladım sonuçta kısmet hayırlısı ile yola başladık kısmet olacaksa olur bakalım yarın insallah iyi gecer hepimizin tez zamanda hayırlısıyla muradımıza ulaşmamız dileği ile...Benim de 17 tane toplanmisti.14 u dollenmisti.5. gun transfer olacakti ama kaliteleri iyi degildi.bir saat icinde biraz yukseldi.iki tane orta kalite transfer edildi.dort tane 6. gun dondurulacaktiki bir tanesi birinci kaliteye yukseldi.yani durdukca artabiliyorlar.ya da benim doktorun dedigine gore embriyolar icin en iyi ortam bizim rahmimiz o yuzden transferden sonra da rahimde gelisebilir kalitesi.moralini bozma hic.strese girince stres hormonu salgilarmisiz o daha cok zarar verirmis tedavimize canim.
Canım hakkında hayırlısı olsun insallah. Allah'ım sabır versin. Tez zamanda Muradına erdirsin insallahSlm kizlar bugun 5. testi de yaptim sonuc dusmus. sanirim kimyasal gebelik yasiyorum. sonuclarim;
11.gun:14
14.gun:38
16.gun:71
18.gun:70
21.gun(yani bugun):26 a geldi degerler.
Doktoru aradim adam hic bisey demedi. sadece coraspin kullan bi haftaya kadar bakalim sonra ddi o kadar. bu degerler kimyasal gebelige isaret degil mi.!!
Bana 2 tane 5. gun embriyosu 1. kalite konulmustu
Ben de kullaniyorum aynisindan canimarkadaşlar benim doktorum eğer çok kabızlık çekersem dupalak almamı tavsiye etmişti. sizinkiler söylemedimi?
Tamam canım. Çok tesekkür ederim. Doktorumu gormeye gittim. Yarin memlekete gidecegiz. Gitmeden once veda ettim. Haftaya sali degerleele birlikte ara dedi. Carsamba da ise baslayacagim. Yattikca kafaya takip stres yapiyorum.Canim bu sabah kabizliktqn kurtuldum aklima ilk sen geldin belki sanada faydasi olur diye yazayim dedim...sabahlari kalkinca 1 bardak su icmek bagirsaklari harekete gexiriyormus..dun ne yaptiysam olmadi bu sabah kalkinca 1 bardak su.ictim 15 dk sonra tuvaletteydim ikinmadim bile kolay oldu sende dene yarin sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?