Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkadaşlar benim doktorum eğer çok kabızlık çekersem dupalak almamı tavsiye etmişti. sizinkiler söylemedimi?
Söyledi ama en son çare olarak..sanırım o ilacın kullanımı bağırsaklarda problem yaratabiliyomuş. O nedenle öncelikle kayısı incir yiyerek kabızlığı gidermeye çalışmak gerekiyomuş

Mrb arkadaşlar,doktordan geldim az önce çok yumurtam varmış ama 5-10 arasında iyi yumurta elde etmeye çalışacaz dedi doktor..bugun transferi olan arkadaşlar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Hayırlı olsun canım.

Tamam canım. Çok tesekkür ederim. Doktorumu gormeye gittim. Yarin memlekete gidecegiz. Gitmeden once veda ettim. Haftaya sali degerleele birlikte ara dedi. Carsamba da ise baslayacagim. Yattikca kafaya takip stres yapiyorum.
Aman canim stres yapmamaya calis o cok etkiliyor sonucu cunku..ben su an gayet rahatim yavas yavas is yapmayada basladim..evi esime supurttum bu sabah ama yemek mutfak islerini yapiyorum..hatta demin oglum istedigi icin kekde yaptim :) agrilarim devam ediyor ama sanki azaldi gibi bugun biraz...Siskinlikde tuvaletten sonra azaldi cok sukur...insallah guzel sonuclarda alicaz hersey guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun

selam kızlar, ben bu ay adetin 2. günü gidicem. ilaç başlayacaklarmış ve sonrası yumurta toplama galiba! hiç birşey bilmiyorum yardım lütfen.....

selam kızlar, ben bu ay adetin 2. günü gidicem. ilaç başlayacaklarmış ve sonrası yumurta toplama galiba! hiç birşey bilmiyorum yardım lütfen.....
Selam canım bende bu ay başlıyorum tedâvime 2. Günü iğneler başlıyor birkaç gün aralıklarla yumurta takibi Yapılıyor sonra yumurta toplama 3 gün veya 5 gün sonra transfer zamanı toplamda 12 ila 15 gün Sürüyor tedavin hayırlı olsun canım yardımcı olabileceğimiz başka şeyler varsa sorabilirsin ilk denemen galiba

Evet canim. Ben de evime gecebilseydim iyice rahatlayacaktım. İnşallah güzel olur sonucumuz. Allah yardımcımız olsun.

Mutfaktaydim biri kapiyi tekmelerxesine kavgaya gelmis gibi calmaya basladi dedim bu ne gittim kapiyi actim..karsi komsunun oglu ciglik cigliga abla kos yetis mutfakta musluk bozuldu su doluyor kos yetis abla ..ama nasip bagiriyor korkmus 10 yasinda cocuk anneside evde yok..daha once orda arkadasim oturdugu icin vananin yerini biliyordum bir an karnimdakileri unutup kostum muslugu kapatmaya calistim olmadi lavobonun altina baktim panikle vana orda degil tuvaletteydi..bu arada mutagi sel alacak sakir sakir doluyor acele etmem lazimdi kostum tuvalete bastira bastira zorla vanayi kapattim kalbimde nasil atiyor tansiyonum yukseldi galiba..off yaa bisey olmusmudu embryolara acaba? bu mu sebep olacak olmamasina yoksa ? Cok uzgunum su an

off ne zormuş ne zorrrr Rabbim mubarek gün yüzü suyuna sabrımızı artırsın canım ne diyim ne denir kelin ilacı olsa başına sürermiş. dondurulmuş varmıydı senin canım?

canım ya rabbim zahmetine rahmet etsin korkma sen o çoçuğa yardım ettin rabbim de sana eder. uzan dinlen güzelce kötü düşünme lütfen...

Canım benim gönlünü ferah tut rabbimin izniyle birşey olmamıştır.Sen bir çocuğa yardım ettin rabbimde sanada yardım eder canım dinlen biraz uzat ayaklarını sakin ol stres daha büyük düşman biliyorsun

Amin canim..yok strese falan girmiyordumda simdi bu olay olunca zorladim falan kostum,tansiyonum yukseldi aniden oyle gelince cocuk bisey oldu sandim elim ayagim nasil titredi anlatamam...

Kötü düşünme canım,o çocugu gönderende Allah.. Bencillik yapmayıp zorda olana yardım etmişşsin hemde böyle mübarek bi günde.Herşeyde bir hayır vardır içini ferah tut

hiç bozma moralini, arkadaşım. sen ilaçlarını kullan. dikkat et artık

Kötü düşünme canım,o çocugu gönderende Allah.. Bencillik yapmayıp zorda olana yardım etmişşsin hemde böyle mübarek bi günde.Herşeyde bir hayır vardır içini ferah tut
Haklisin canim benimde aklima direk o geldi..Bu cocugu Allah gonderdi dedim ama kotu dusundum direk..olmamasi icin bir sebep olarakmi gonderdi acaba dedim.. Allah buyuktur olan oldu artik zaten dimi? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…