Bende kahvaltıda gun kurusu yedim . Dun cok rahat ciktim LavaboyaCanim bu sabah kabizliktqn kurtuldum aklima ilk sen geldin belki sanada faydasi olur diye yazayim dedim...sabahlari kalkinca 1 bardak su icmek bagirsaklari harekete gexiriyormus..dun ne yaptiysam olmadi bu sabah kalkinca 1 bardak su.ictim 15 dk sonra tuvaletteydim ikinmadim bile kolay oldu sende dene yarin sabah...
O bebek senin nasibindedir inşallah hiç bişey olmamıştırHaklisin canim benimde aklima direk o geldi..Bu cocugu Allah gonderdi dedim ama kotu dusundum direk..olmamasi icin bir sebep olarakmi gonderdi acaba dedim.. Allah buyuktur olan oldu artik zaten dimi? :/
tesekkurler canım. Ben de carsamba calisacagım. Genel olarak dinleniyorum. Bence de en onemlisi stres yapmamak. Insallah sonucum.senin gibi guzel olur.Canim öncelikle ilk üç gün yattım sadece tuvalete kalktım. 4. Gun ilk banyomu yaptım. 5.gun de calismaya başladım. Öğle yemeklerinden kadar calisiyodum eve gelince genellikle dinlendim tabii gene. Çok kasmadim kendimi. Dikkat ettim sadece. Bol bol dua ettim. Ben yaptığım hicbiseyin etkili olduğunu düşünmüyorum dua haric
. Kismetse eger her turlu oluyo. Biz sadece içimiz rahat etsin diye çok pimpirikliyiz. Biraz daha rahat ol.Allah inşallah sana ve bekleyen tüm arkadaslara nasip eder.
Kizlar moralim sifira indi su anda[/QUOTE
Hayirdir ne oldu?
Canım sıkma canini banada 2. Gun 2. Kalite 1 tane embriyo transfer edildi nasipte varsaaaaa her turlu oluyo sende benim gibi icini ferah tutmaya calis...slm arkadaşlar çok canım sıkıldıtransfer sonrası 17 yumurta toplandı ve 12 si döllenmişti fakat bugün 2 tanesi gelişimine devam ediyormus yarın 10 30 da transfer yapılacak dediler 3. gün yani 2 yumurtada 2. kaliteymiş hakkımızda hayırlısı ama böyle oluptu hamile kalan varmı benim ilk denemem çok canım sıkıldı o yüzden cevaplarınızı bekliyorum...
maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer yüzün güler. canım dondurulmuş transfer için ne kadar ödeyeceksin ayıptır sorması?Arkadaslarim hepinize merhabalarrr,
13 ekimde transfer olup ilk denememde negatif almistim arkadaslar beni bilir. 1 haftadir moral bozuklugundan girmiyordum bugun adetimin 3. gunu transferden sonra ilk kez doktoruma gittim veeeeeee dondurulmuslarla 2. tedavime basladim. Benim yumurtalar toplandiktan sonra 1 adet donemi dinlendirildigim icin beklememe gerek yokmus nasip olursa 20 kasimda transferr :)
İnsallah canim Allah razi olsun...O bebek senin nasibindedir inşallah hiç bişey olmamıştır
Gul kurusumu demek istedin canim?Bende kahvaltıda gun kurusu yedim . Dun cok rahat ciktim Lavaboya
Hadi hayirlisi canim senin adina cok sevindim ...kac tane dondurulmusun var ve kacinci gun embryolari?Arkadaslarim hepinize merhabalarrr,
13 ekimde transfer olup ilk denememde negatif almistim arkadaslar beni bilir. 1 haftadir moral bozuklugundan girmiyordum bugun adetimin 3. gunu transferden sonra ilk kez doktoruma gittim veeeeeee dondurulmuslarla 2. tedavime basladim. Benim yumurtalar toplandiktan sonra 1 adet donemi dinlendirildigim icin beklememe gerek yokmus nasip olursa 20 kasimda transferr :)
Arkadaslarim hepinize merhabalarrr,
Kizlar transferim gerceklesti cok sukur.1.kalite 2 tane embriyo.darisi diger arkadaslarimin basina.15 kasim test gunum.yatis icin start verilmistir :)
Gul kurusumu demek istedin canim?
Kizlar transferim gerceklesti cok sukur.1.kalite 2 tane embriyo.darisi diger arkadaslarimin basina.15 kasim test gunum.yatis icin start verilmistir :)
Oyle naparsin. evt iki tane dondurulmusum var cnm.off ne zormuş ne zorrrr Rabbim mubarek gün yüzü suyuna sabrımızı artırsın canım ne diyim ne denir kelin ilacı olsa başına sürermiş. dondurulmuş varmıydı senin canım?
canım ne yaptın gıttınmı bugun dr merak edıyorumsenin beta Hcg kaç çıktı kaç kere yaptın te s T arkadaşım. Mutlaka yazacam yarın Rabbim yüzümü güldürur insallah
Cikar canim ..kacinci gun embriypsuydu?bugun dokuzuncu günüm kan testi yaptırsam mı cıkarmı.sadece bugun hafif kasıklarımda batma var okadar.progestan iğnelerden abse oldu dayanamıyorum iğnelere son üç gün ama kaldıramıyorum ağrısına on beşgundur vuruluyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?