Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bende kahvaltıda gun kurusu yedim . Dun cok rahat ciktim Lavaboya

Haklisin canim benimde aklima direk o geldi..Bu cocugu Allah gonderdi dedim ama kotu dusundum direk..olmamasi icin bir sebep olarakmi gonderdi acaba dedim.. Allah buyuktur olan oldu artik zaten dimi? :/
O bebek senin nasibindedir inşallah hiç bişey olmamıştır

Kızlar adetimin ikinci günü e2 47 çıkmıştı bugun tedavide 4. Gün 48 çıktı. Bilgim yok ama sanki artış az mı 3 gündür gonal f kullanıyorum bilgisi olan var mı

Arkadaslarim hepinize merhabalarrr,
13 ekimde transfer olup ilk denememde negatif almistim arkadaslar beni bilir. 1 haftadir moral bozuklugundan girmiyordum bugun adetimin 3. gunu transferden sonra ilk kez doktoruma gittim veeeeeee dondurulmuslarla 2. tedavime basladim. Benim yumurtalar toplandiktan sonra 1 adet donemi dinlendirildigim icin beklememe gerek yokmus nasip olursa 20 kasimda transferr :)

tesekkurler canım. Ben de carsamba calisacagım. Genel olarak dinleniyorum. Bence de en onemlisi stres yapmamak. Insallah sonucum.senin gibi guzel olur.

Canım sıkma canini banada 2. Gun 2. Kalite 1 tane embriyo transfer edildi nasipte varsaaaaa her turlu oluyo sende benim gibi icini ferah tutmaya calis...

Canim sikma

maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer yüzün güler. canım dondurulmuş transfer için ne kadar ödeyeceksin ayıptır sorması?

Hadi hayirlisi canim senin adina cok sevindim ...kac tane dondurulmusun var ve kacinci gun embryolari?

canım çok sevindim.kendini hazır hissediyorsan ne güzel vakit geçirmeden başlamışsın.Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.

bugun dokuzuncu günüm kan testi yaptırsam mı cıkarmı.sadece bugun hafif kasıklarımda batma var okadar.progestan iğnelerden abse oldu dayanamıyorum iğnelere son üç gün ama kaldıramıyorum ağrısına on beşgundur vuruluyorum zaten

Cikar canim ..kacinci gun embriypsuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…