Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayirli olsun cnm. berBer negatiflendik malesef. seni tedavi haayirli vepozitif olur bu sefer ins. bakalim bizim doktor ne diyecek. bnmde dondurmuslar var. ama ben bu ay dinlenecem

canım ne yaptın gıttınmı bugun dr merak edıyorum
evet canım gittim çok şükür gördük keseyi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.rabbim herkese göstersin.iki embriyo konmustu tek kese gördü doktor dış gebelik değil Rahimde dedi kese kimyasal da değil dedi.bakalim artık devamı gelir insallah

Kacinci gun embriyosuydu canım?

dayan arkadasim benim tuttu ama hala devam ediyorum igneye hem gobekten kan sulandirici hem progestan sonucunda mutluluk var.

Cikar herhalde cunku bana 9. Gun yaptir dedi merkezim.bugun de arayip hatirlatti hatta yarin test gununuz diye.benim de yarin 9. Gunum.

Kızlar benim iştahım cok acıldı nedense. Surekli bir seyler yiyorum
Kilo alicam iyice
Benimde iyice kapandi canim su dan baska bisey istemiyor..siskinlik oldumu yiyemiyorum ben rahatsiz oluyorum yuruyemiyorum karnim gerilir gibi oluyor cunku...
Sen kac kilosun su anda? İgnelere basladigindan beri aldinmi hic?

Lulindacim hayırlı olsun cnm ins güzel sonuclar alicaz hepberaber.
Bende haftaya ignelerime basliyorum kismetse
Ben de bantlara ve vitamine başladım. Maalesef 5. Gün için bekletilen embriyolar yaşamadı. Elimizde 2. Kalite 3. Gün dondurulmuş 4 tane kaldı. Onlarda çözdürülüp 2 gün daha yaşarsa transfer gerçekleşecek. Olmazsa herşeye baştan başlayacağız

canım sen bugün yaptığın iyiliğin müfakatını inşallah 10 gün sonra alacaksın iyi düşün sen çok iyi birisin ve Rabbim sana hediye göndermek için bu olayı yaşamını nasip etmiş...

kızlar siz neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz ben evde bütün gün olmaktan çok sıkıldım ama işe gitmeyi istemiyorum o yüzden rapor aldım. bu arada çok şükür bende kabızlık ile ilgili sıkıntı olmadı şu iki gündür umarım hiç olmaz.

Benimde iyice kapandi canim su dan baska bisey istemiyor..siskinlik oldumu yiyemiyorum ben rahatsiz oluyorum yuruyemiyorum karnim gerilir gibi oluyor cunku...
Sen kac kilosun su anda? İgnelere basladigindan beri aldinmi hic?
Evet ne yazik ki aldım 2 kilo canim 61 oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…