Yok canim gün kurusu kayisi. Siyah olanlar varya onlardan sabah 5-6 tane yedim. Ve gercekten hic zorlanmadım.Gul kurusumu demek istedin canim?
Hayirli olsun cnm. berBer negatiflendik malesef. seni tedavi haayirli vepozitif olur bu sefer ins. bakalim bizim doktor ne diyecek. bnmde dondurmuslar var. ama ben bu ay dinlenecemArkadaslarim hepinize merhabalarrr,
13 ekimde transfer olup ilk denememde negatif almistim arkadaslar beni bilir. 1 haftadir moral bozuklugundan girmiyordum bugun adetimin 3. gunu transferden sonra ilk kez doktoruma gittim veeeeeee dondurulmuslarla 2. tedavime basladim. Benim yumurtalar toplandiktan sonra 1 adet donemi dinlendirildigim icin beklememe gerek yokmus nasip olursa 20 kasimda transferr :)
Ben sadece frakspirin kullaniyorum. O da gobekten koldan ya da bacaktan vuruluyor. Progestani da fitil olarak.Kızlar transferden sonra kullandığınız iğneler kalçadan mı
Ya ben kalçadan iğneden çok korkuyorum inşallah benimde göbekten filan olurBen sadece frakspirin kullaniyorum. O da gobekten koldan ya da bacaktan vuruluyor. Progestani da fitil olarak.
Hayırlı olsun canım.Selam, benim dondurulmuş tedavim 1 ay beklemeden başladı bugün itibariyle. Kasım sonu transfer olacak.
evet canım gittim çok şükür gördük keseyi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.rabbim herkese göstersin.iki embriyo konmustu tek kese gördü doktor dış gebelik değil Rahimde dedi kese kimyasal da değil dedi.bakalim artık devamı gelir insallahcanım ne yaptın gıttınmı bugun dr merak edıyorum
Kacinci gun embriyosuydu canım?evet canım gittim çok şükür gördük keseyi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.rabbim herkese göstersin.iki embriyo konmustu tek kese gördü doktor dış gebelik değil Rahimde dedi kese kimyasal da değil dedi.bakalim artık devamı gelir insallah
dayan arkadasim benim tuttu ama hala devam ediyorum igneye hem gobekten kan sulandirici hem progestan sonucunda mutluluk var.bugun dokuzuncu günüm kan testi yaptırsam mı cıkarmı.sadece bugun hafif kasıklarımda batma var okadar.progestan iğnelerden abse oldu dayanamıyorum iğnelere son üç gün ama kaldıramıyorum ağrısına on beşgundur vuruluyorum zaten
üçüncü Gün emroyosu ik inci deneme dondurulmuş hiç olmadiKacinci gun embriyosuydu canım?
bugun dokuzuncu günüm kan testi yaptırsam mı cıkarmı.sadece bugun hafif kasıklarımda batma var okadar.progestan iğnelerden abse oldu dayanamıyorum iğnelere son üç gün ama kaldıramıyorum ağrısına on beşgundur vuruluyorum zaten
Lulindacim hayırlı olsun cnm ins güzel sonuclar alicaz hepberaber.Selam, benim dondurulmuş tedavim 1 ay beklemeden başladı bugün itibariyle. Kasım sonu transfer olacak.
Benimde iyice kapandi canim su dan baska bisey istemiyor..siskinlik oldumu yiyemiyorum ben rahatsiz oluyorum yuruyemiyorum karnim gerilir gibi oluyor cunku...Kızlar benim iştahım cok acıldı nedense. Surekli bir seyler yiyorum
Kilo alicam iyice
Ben de bantlara ve vitamine başladım. Maalesef 5. Gün için bekletilen embriyolar yaşamadı. Elimizde 2. Kalite 3. Gün dondurulmuş 4 tane kaldı. Onlarda çözdürülüp 2 gün daha yaşarsa transfer gerçekleşecek. Olmazsa herşeye baştan başlayacağızLulindacim hayırlı olsun cnm ins güzel sonuclar alicaz hepberaber.
Bende haftaya ignelerime basliyorum kismetse
canım sen bugün yaptığın iyiliğin müfakatını inşallah 10 gün sonra alacaksın iyi düşün sen çok iyi birisin ve Rabbim sana hediye göndermek için bu olayı yaşamını nasip etmiş...Mutfaktaydim biri kapiyi tekmelerxesine kavgaya gelmis gibi calmaya basladi dedim bu ne gittim kapiyi actim..karsi komsunun oglu ciglik cigliga abla kos yetis mutfakta musluk bozuldu su doluyor kos yetis abla ..ama nasip bagiriyor korkmus 10 yasinda cocuk anneside evde yok..daha once orda arkadasim oturdugu icin vananin yerini biliyordum bir an karnimdakileri unutup kostum muslugu kapatmaya calistim olmadi lavobonun altina baktim panikle vana orda degil tuvaletteydi..bu arada mutagi sel alacak sakir sakir doluyor acele etmem lazimdi kostum tuvalete bastira bastira zorla vanayi kapattimkalbimde nasil atiyor tansiyonum yukseldi galiba..off yaa bisey olmusmudu embryolara acaba? bu mu sebep olacak olmamasina yoksa ? Cok uzgunum su an
Evet ne yazik ki aldım 2 kilo canim 61 oldum.Benimde iyice kapandi canim su dan baska bisey istemiyor..siskinlik oldumu yiyemiyorum ben rahatsiz oluyorum yuruyemiyorum karnim gerilir gibi oluyor cunku...
Sen kac kilosun su anda? İgnelere basladigindan beri aldinmi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?