Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Televizyon izliyorum. Ne kadar sacma program varsa izledim. 5 kitap bitirdim. Yabanci dizi takip ettim. Ama sukurler olsun carsamba ise gidicem artik. Ben yumurta takibinden beri raporluyum. Cok sıkıldım.

Televizyon izliyorum. Ne kadar sacma program varsa izledim. 5 kitap bitirdim. Yabanci dizi takip ettim. Ama sukurler olsun carsamba ise gidicem artik. Ben yumurta takibinden beri raporluyum. Cok sıkıldım.
ayy bende transfer günü puzzle aldım ama daha ikinci günü bitti çözemem diye 500 parça almıştım az olmuş eşime bir daha aldıracam ama bu kez 5000 parça olsun sonuç tarhine kadar çözemeyim

acelyacicegi Canim cok üzüldüm Allah yardimcin olsun. İnş bi dahaki denemende yavruna kavusursun.
C candanote hiç canını sıkma canım Rabbim bugünkü iyiliğinin mukafatini mutlaka verecektir sana.
gizemlikiz_86 transferin hayırlı oLsun sımsıkı tutunsun bebeklerin sana inş. M350 senin de tedavin hayırlı olsun canim. Çok doğru bi karar vermişsin zaman kaybetmeyerek. Ben de beklememistim. İnş bu sefer pozitifi görürsün.

canım sen bugün yaptığın iyiliğin müfakatını inşallah 10 gün sonra alacaksın iyi düşün sen çok iyi birisin ve Rabbim sana hediye göndermek için bu olayı yaşamını nasip etmiş...
Amn caniiim insallah oyle olur..

Daha ucuncu gun bugun canim.
İnsallah güzel haberlerini alırız,hatta bebisinin uyutmadigını,gaz problemi falan olduğundan falan bahsettiğini görürüz,bu arada doktorun tüplerin tıkanıkliğiyla ilgili birsey dedimi,başarıyı etkiliyormuymuş

hadı çok şükür canım gözün aydın kalp atışlarınıda duyunca daha rahatlarsın canım

Transferi olan arkadaşlar ananas yiyomusunuz?bugun okudum kan sulanddırıcı,bağırsak çalıştırıcı özelliği varmış bizim için iyi gibi geldi.bugun aldım ben günde iki dilim yesek yetermi acaba transfere çook var daha benim

Insallah olumsuz sonuclarla karsilasmazsin canim. Benim de dondurulmusum yok. Allah korusun olmazsa ben de bastan baslayacagım. Ama en onemlisi morali bozmamak canim. En iyisini dusunmek. Insallah olumsuz senaryolar ugramaz kapımıza.

Toplam dort gun mu yatacaksin bende 3gun rapor alup isime donecegimde. Zaten masa basi. Sen ne is yapiyorsun?
Ogretmenim canim. Evde dusunmektense calismanin daha iyi gelecegini soyledi doktorum. Yatmaktansa kafayi mesgul eetmek daha iyi. En onemli faktor stresmis cunku.

Canim benim giristen itibaren tamamen kapalı. Bunun da iyi oldugunu soyledi. Cunku sıvı birikimi olmuyormus. Hic gecis yom yani :) Kotunun en iyisisin demisti doktorum bana. Yani olumlu bile etkiliyor canım tamamiyle kapalı olması.

bende kabız olmadım cok sukur :) işlerin stresinden uzak kalmak için rapor aldım bende. dizi izleyip , kitap okuyup vaktin gecmesini bekliyorum. ama bır yandan test gunu gelsin diye heyecanlanırken bir yandan da korkmuyor değilim :s

bu arada senin test gunun için birsey dediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…