Televizyon izliyorum. Ne kadar sacma program varsa izledim. 5 kitap bitirdim. Yabanci dizi takip ettim. Ama sukurler olsun carsamba ise gidicem artik. Ben yumurta takibinden beri raporluyum. Cok sıkıldım.kızlar siz neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz ben evde bütün gün olmaktan çok sıkıldım ama işe gitmeyi istemiyorum o yüzden rapor aldım. bu arada çok şükür bende kabızlık ile ilgili sıkıntı olmadı şu iki gündür umarım hiç olmaz.
ayy bende transfer günü puzzle aldım ama daha ikinci günü bitti çözemem diye 500 parça almıştım az olmuş eşime bir daha aldıracam ama bu kez 5000 parça olsun sonuç tarhine kadar çözemeyimTelevizyon izliyorum. Ne kadar sacma program varsa izledim. 5 kitap bitirdim. Yabanci dizi takip ettim. Ama sukurler olsun carsamba ise gidicem artik. Ben yumurta takibinden beri raporluyum. Cok sıkıldım.
Halgan kac gun oldu transfer olaliTelevizyon izliyorum. Ne kadar sacma program varsa izledim. 5 kitap bitirdim. Yabanci dizi takip ettim. Ama sukurler olsun carsamba ise gidicem artik. Ben yumurta takibinden beri raporluyum. Cok sıkıldım.
Daha ucuncu gun bugun canim.Halgan kac gun oldu transfer olali
Toplam dort gun mu yatacaksin bende 3gun rapor alup isime donecegimde. Zaten masa basi. Sen ne is yapiyorsun?Daha ucuncu gun bugun canim.
Amn caniiim insallah oyle olur..canım sen bugün yaptığın iyiliğin müfakatını inşallah 10 gün sonra alacaksın iyi düşün sen çok iyi birisin ve Rabbim sana hediye göndermek için bu olayı yaşamını nasip etmiş...
İnsallah güzel haberlerini alırız,hatta bebisinin uyutmadigını,gaz problemi falan olduğundan falan bahsettiğini görürüz,bu arada doktorun tüplerin tıkanıkliğiyla ilgili birsey dedimi,başarıyı etkiliyormuymuşDaha ucuncu gun bugun canim.
Bende 62 yim canim boyum 1.70 senin boyun kac?Evet ne yazik ki aldım 2 kilo canim 61 oldum.
evet canım gittim çok şükür gördük keseyi iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.rabbim herkese göstersin.iki embriyo konmustu tek kese gördü doktor dış gebelik değil Rahimde dedi kese kimyasal da değil dedi.bakalim artık devamı gelir insallah
Insallah olumsuz sonuclarla karsilasmazsin canim. Benim de dondurulmusum yok. Allah korusun olmazsa ben de bastan baslayacagım. Ama en onemlisi morali bozmamak canim. En iyisini dusunmek. Insallah olumsuz senaryolar ugramaz kapımıza.Ben de bantlara ve vitamine başladım. Maalesef 5. Gün için bekletilen embriyolar yaşamadı. Elimizde 2. Kalite 3. Gün dondurulmuş 4 tane kaldı. Onlarda çözdürülüp 2 gün daha yaşarsa transfer gerçekleşecek. Olmazsa herşeye baştan başlayacağız
Ogretmenim canim. Evde dusunmektense calismanin daha iyi gelecegini soyledi doktorum. Yatmaktansa kafayi mesgul eetmek daha iyi. En onemli faktor stresmis cunku.Toplam dort gun mu yatacaksin bende 3gun rapor alup isime donecegimde. Zaten masa basi. Sen ne is yapiyorsun?
Canim benim giristen itibaren tamamen kapalı. Bunun da iyi oldugunu soyledi. Cunku sıvı birikimi olmuyormus. Hic gecis yom yani :) Kotunun en iyisisin demisti doktorum bana. Yani olumlu bile etkiliyor canım tamamiyle kapalı olması.İnsallah güzel haberlerini alırız,hatta bebisinin uyutmadigını,gaz problemi falan olduğundan falan bahsettiğini görürüz,bu arada doktorun tüplerin tıkanıkliğiyla ilgili birsey dedimi,başarıyı etkiliyormuymuş
Bir ortak nokta daha canım ben de öğretmenim:)Ogretmenim canim. Evde dusunmektense calismanin daha iyi gelecegini soyledi doktorum. Yatmaktansa kafayi mesgul eetmek daha iyi. En onemli faktor stresmis cunku.
bende kabız olmadım cok sukur :) işlerin stresinden uzak kalmak için rapor aldım bende. dizi izleyip , kitap okuyup vaktin gecmesini bekliyorum. ama bır yandan test gunu gelsin diye heyecanlanırken bir yandan da korkmuyor değilim :skızlar siz neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz ben evde bütün gün olmaktan çok sıkıldım ama işe gitmeyi istemiyorum o yüzden rapor aldım. bu arada çok şükür bende kabızlık ile ilgili sıkıntı olmadı şu iki gündür umarım hiç olmaz.
Ya ne olur pozitifimiz de ortak olsunnnnBir ortak nokta daha canım ben de öğretmenim:)
Hayirli olsun canim.kızlar bebeklerımı aldım geldım..15 kasım test tarıhımgizemlikiz_86 hayırlı olsun canım bızde bırlıkte test yapıcaz ne guzel
Hayırlı olsun..kızlar bebeklerımı aldım geldım..15 kasım test tarıhımgizemlikiz_86 hayırlı olsun canım bızde bırlıkte test yapıcaz ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?