Kuzuuuummm canimin ici cok sagol amin insallah...Kislar mrb iyi akSamlar
Transferi gerceklesen arkadaslarima simdiden hayirli olsun diorum rabbim yavrularinizi sizlere bagislaSin insallah.
Negatif sonuc alan arkadaslarim sizlere de tek tavSiyem sakin peS etmeyin rabbim okadar buyukku bize hayirli zamanda en hayirli olani nasip edecek
C candanote hep aklimdaydin inSallah iki bebisinde sana siMsIki tutunur cnm
Canım transferden sonra kaçıncı gün idrarda gördün birde belİrtilerin neydi canım....Tatlim bnm bebisim icimde inSallah 4gun kaldi kan teStime
Idrar testlerim pozitif cikio ama bilioSun burda doktorun verdigi kahitla gidioSun kan vermeye o yuzden bekliorum sali gunu guzel haberler vericem inSallah
Hayirli olsun canim benim.ewet test gunumuz ayni.insallah bizimde yuzumuz guler.kızlar bebeklerımı aldım geldım..15 kasım test tarıhımgizemlikiz_86 hayırlı olsun canım bızde bırlıkte test yapıcaz ne guzel
arkadaşlar selamlar allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah. bende ekim ayında dondurulmuş 4 bebişimden 2 tanesini allahın izniyle göbüşüme alıcam. ilk tüp bebek denememi 2010 şubat ayında yapmıştık 3 embriyodan 1 tane tuttu ve ekim 2010 da sabırsız prensesim 34+2 haftalık sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. aylardır kız kardeş diye tutturuyor. allahım ikinci bir evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah sağlıkla sıhattle ablasıyla koşar oynarlar. hayali bile mucize. allahım cuma günü hürmetine dualrımızı kabul etsin sa
Canım hamilelik belirtileriniz ne oldu bir de kaçıncı gün belirtiler başladı paylaşırsanız çok sevinirim.Hayi
Hayirli olsun canim benim.ewet test gunumuz ayni.insallah bizimde yuzumuz guler.
Transferi olan arkadaşlar ananas yiyomusunuz?bugun okudum kan sulanddırıcı,bağırsak çalıştırıcı özelliği varmış bizim için iyi gibi geldi.bugun aldım ben günde iki dilim yesek yetermi acaba transfere çook var daha benim
Ben ilk denememde hic belirti yasamamistim.tutmadi heralde diye cok uzulmustum.forumlari okudugumda herkeste bi belirti vardi.ben yinede test gunu gittim kan verdim.0 sonucunu beklerken 75 deqerim vardi.sewincten havalara ucmustuk esimle.sonra deqer katlandi ama dusukle sonuclandi.meqersem kan pihtilasmasi varmis bende.doktor igne verip vurulsaydim belkide bisi olmayacakti.tabi nasip isi bu.simdi kan sulandirici igne vuruluyorumBen ananası transferden önce yedim,ananası transferden sonra doktorum önermedi.
Ben transferden önce bol bol ananas ve nar yedim....
Senin belirtiler nelerdi bana anlatabilirmis
13 kasım dediler canım ama ben 12sinde yapacağım biliyorsun ki sana dediler mi ?bende kabız olmadım cok sukur :) işlerin stresinden uzak kalmak için rapor aldım bende. dizi izleyip , kitap okuyup vaktin gecmesini bekliyorum. ama bır yandan test gunu gelsin diye heyecanlanırken bir yandan da korkmuyor değilim :s
bu arada senin test gunun için birsey dediler mi?
11de benimmm. Of ya cok heyecanlıymış beklemek.13 kasım dediler canım ama ben 12sinde yapacağım biliyorsun ki sana dediler mi ?
Cnm seni merak ettiğim için girdim nete çok üzüldüm herseyin hayırlısı üzme kendiniSlm kizlar bugun 5. testi de yaptim sonuc dusmus. sanirim kimyasal gebelik yasiyorum. sonuclarim;
11.gun:14
14.gun:38
16.gun:71
18.gun:70
21.gun(yani bugun):26 a geldi degerler.
Doktoru aradim adam hic bisey demedi. sadece coraspin kullan bi haftaya kadar bakalim sonra ddi o kadar. bu degerler kimyasal gebelige isaret degil mi.!!
Bana 2 tane 5. gun embriyosu 1. kalite konulmustu
15 kasım yazıyor verilen kağıtta ama ben doğum günümde yani 12 kasımda yapmayı düşünüyorum:)13 kasım dediler canım ama ben 12sinde yapacağım biliyorsun ki sana dediler mi ?
Benim de opudan sonraki gun dogum gunumdu. 6 kasim da nikah tarihim. 21 kasim esimin dogum gunu. Inaallah tesadufler devam eder ve bebegimin ya da bebeklerimin haberini de kasımda alacağım. Deli gibi konusasım, yazasım var. Bir an once haftaya salıya ışınlanasım var.15 kasım yazıyor verilen kağıtta ama ben doğum günümde yani 12 kasımda yapmayı düşünüyorum:)
Canım ben yapmayacagım. Allah korusun negayif olursa kan testine kadar stres yapmaktan korkuyorum.
İngilizce Öğretmeni olabilir misin acaba? Dün ingilizce paylaşım sitesinde senin nicki gördüm acaba bizim kız mi diye düşünmüştümBir ortak nokta daha canım ben de öğretmenim:)
Tebrikler canım gözün aydın çok sevindim Hamilesin sevincini yasa değere takılma önemli olan yükselmesi.ben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?