Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kislar mrb iyi akSamlar
Transferi gerceklesen arkadaslarima simdiden hayirli olsun diorum rabbim yavrularinizi sizlere bagislaSin insallah.
Negatif sonuc alan arkadaslarim sizlere de tek tavSiyem sakin peS etmeyin rabbim okadar buyukku bize hayirli zamanda en hayirli olani nasip edecek

C candanote hep aklimdaydin inSallah iki bebisinde sana siMsIki tutunur cnm

Kuzuuuummm canimin ici cok sagol amin insallah...
Senin bebisin cinsiyeti belli oldumu?

Tatlim bnm bebisim icimde inSallah 4gun kaldi kan teStime
Idrar testlerim pozitif cikio ama bilioSun burda doktorun verdigi kahitla gidioSun kan vermeye o yuzden bekliorum sali gunu guzel haberler vericem inSallah
Canım transferden sonra kaçıncı gün idrarda gördün birde belİrtilerin neydi canım....
Allah yavrunu kucağına almak nasip etsinnnnn

CaNım 2014 Torba yasasında artık tek embriyo konuyor....senin tek mi koydularrr

Hayi

Hayirli olsun canim benim.ewet test gunumuz ayni.insallah bizimde yuzumuz guler.
Canım hamilelik belirtileriniz ne oldu bir de kaçıncı gün belirtiler başladı paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben30ekimde tarnsferim oldu 8kasımda belli olacak 1blastokonist en iyi embriyo yerleştirildi.

Ca

Canim ilk tup bebek deneyimimde ananas yemistim.ve ikiz gebeligim olmustu.ama 8 haftalikken dusurdum.bu 2. Denemem.bundada ananas ve kabak cekirdegi yedim.

Ben ananası transferden önce yedim,ananası transferden sonra doktorum önermedi.
Ben transferden önce bol bol ananas ve nar yedim....
Senin belirtiler nelerdi bana anlatabilirmis

Ben ananası transferden önce yedim,ananası transferden sonra doktorum önermedi.
Ben transferden önce bol bol ananas ve nar yedim....
Senin belirtiler nelerdi bana anlatabilirmis
Ben ilk denememde hic belirti yasamamistim.tutmadi heralde diye cok uzulmustum.forumlari okudugumda herkeste bi belirti vardi.ben yinede test gunu gittim kan verdim.0 sonucunu beklerken 75 deqerim vardi.sewincten havalara ucmustuk esimle.sonra deqer katlandi ama dusukle sonuclandi.meqersem kan pihtilasmasi varmis bende.doktor igne verip vurulsaydim belkide bisi olmayacakti.tabi nasip isi bu.simdi kan sulandirici igne vuruluyorum

13 kasım dediler canım ama ben 12sinde yapacağım biliyorsun ki sana dediler mi ?

Cnm seni merak ettiğim için girdim nete çok üzüldüm herseyin hayırlısı üzme kendini

15 kasım yazıyor verilen kağıtta ama ben doğum günümde yani 12 kasımda yapmayı düşünüyorum:)
Benim de opudan sonraki gun dogum gunumdu. 6 kasim da nikah tarihim. 21 kasim esimin dogum gunu. Inaallah tesadufler devam eder ve bebegimin ya da bebeklerimin haberini de kasımda alacağım. Deli gibi konusasım, yazasım var. Bir an once haftaya salıya ışınlanasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…