- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Allah razı olsun anım benim....inşallahTebrikler canım gözün aydın çok sevindim Hamilesin sevincini yasa değere takılma önemli olan yükselmesi.
Evet canimİngilizce Öğretmeni olabilir misin acaba? Dün ingilizce paylaşım sitesinde senin nicki gördüm acaba bizim kız mi diye düşünmüştüm
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsinben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
Insallah canım ben de öyle Olmasını temenni ediyorum ve inanıyorum olacağınaYa ne olur pozitifimiz de ortak olsunnnn
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İns. Bir dahakine allah nasip ederSlm kizlar bugun 5. testi de yaptim sonuc dusmus. sanirim kimyasal gebelik yasiyorum. sonuclarim;
11.gun:14
14.gun:38
16.gun:71
18.gun:70
21.gun(yani bugun):26 a geldi degerler.
Doktoru aradim adam hic bisey demedi. sadece coraspin kullan bi haftaya kadar bakalim sonra ddi o kadar. bu degerler kimyasal gebelige isaret degil mi.!!
Bana 2 tane 5. gun embriyosu 1. kalite konulmustu
Superrrr..iki gunde bir katlandigini dusunursek 11. gun 65 13. gun 130 olur tek bebis var demekki :) tebrikler canimmm :)ben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
Zümreyiz o zaman ne guzelEvet canim
Hayirli olsun cnm. berBer negatiflendik malesef. seni tedavi haayirli vepozitif olur bu sefer ins. bakalim bizim doktor ne diyecek. bnmde dondurmuslar var. ama ben bu ay dinlenecem
12 tane 3 günlükken dondurulmuştu 6 tanesini çözdüler 6 taneden 3 tanesi blostokist oldu birini transfer ettiler 2 sini geri dondurdular yani şuan 2 tane 5. gün embriyom 6 tanede blastokiste yürüyecek 3. gün embriyom var.Hadi hayirlisi canim senin adina cok sevindim ...kac tane dondurulmusun var ve kacinci gun embryolari?
2900 tl canım ilaçlar hariçmaşallah canım çok sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer yüzün güler. canım dondurulmuş transfer için ne kadar ödeyeceksin ayıptır sorması?
ben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
Türkçe ögretmeniyim canim :)İngilizce Öğretmeni olabilir misin acaba? Dün ingilizce paylaşım sitesinde senin nicki gördüm acaba bizim kız mi diye düşünmüştüm
Ben de türkçe ogretmeniyim ama bu yıl ara verdim evdeyim.Türkçe ögretmeniyim canim :)
teşekkür ederim cümlemizin inşallah....canım benimHayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin
kuzum cok teşekkürler..3.gün embriyosu iki tane konulmuştu.bugunde yaptrsam mı acaba diyorum .kısmet bakalım...dua ediyorum Rabbim sadece cunku değerler yükselmeden emin olamıyorum kese sonra kalp atışı hep bi serüven Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzüne baksınSuperrrr..iki gunde bir katlandigini dusunursek 11. gun 65 13. gun 130 olur tek bebis var demekki :) tebrikler canimmm :)
kacinci gun embrosuydu ve kac tane konmustu?
canım teşekkür ederim..Ğ
Gözün aydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?