Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İns. Bir dahakine allah nasip eder

Arkadaşlar ben de kontrole gittim bugün.vitaminleri devam. Estrofeme basladim. Günde üç tane verdi. Ayın 15 inde kontrole çağırdı. O gün öğrenirim transfer tarihimi sanırım.

herkese iyi geceler arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşlara son tedaviniz olur sağlıklı hayırlı bebeklerini alır inşallah herkes kucağına..bende kısmt olursa kasım 15 de tedaviye başlayacağim bu benm 3, tüp denemem olacak bizde genetik sıkıntı var eşimde 13 14 kromozom yapışıklığı var bu durumda olup pgtden sağlıklı embriyosu çıkan var mı 2, tüp denememizde pgt yapıldı 1,tane sağlıklı çıktı oda tutmadı inşallah zamanı gelmiştir hayırlısı ile bebşimize kavuşurum isteyen herkes gb bu arada tedaviye medikana tolga ecemişde yaptıracağız

Hayirli olsun cnm. berBer negatiflendik malesef. seni tedavi haayirli vepozitif olur bu sefer ins. bakalim bizim doktor ne diyecek. bnmde dondurmuslar var. ama ben bu ay dinlenecem

arkadaşım geçmiş sayfaları okuyamadım ama sen pozitif almamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum allah ikimizede hayırlsını nasip etsin tatlım

Hadi hayirlisi canim senin adina cok sevindim ...kac tane dondurulmusun var ve kacinci gun embryolari?
12 tane 3 günlükken dondurulmuştu 6 tanesini çözdüler 6 taneden 3 tanesi blostokist oldu birini transfer ettiler 2 sini geri dondurdular yani şuan 2 tane 5. gün embriyom 6 tanede blastokiste yürüyecek 3. gün embriyom var.

Superrrr..iki gunde bir katlandigini dusunursek 11. gun 65 13. gun 130 olur tek bebis var demekki :) tebrikler canimmm :)
kacinci gun embrosuydu ve kac tane konmustu?
kuzum cok teşekkürler..3.gün embriyosu iki tane konulmuştu.bugunde yaptrsam mı acaba diyorum .kısmet bakalım...dua ediyorum Rabbim sadece cunku değerler yükselmeden emin olamıyorum kese sonra kalp atışı hep bi serüven Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzüne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…