Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

CaNım 2014 Torba yasasında artık tek embriyo konuyor....senin tek mi koydularrr

Canım 2010 yılında Şubat ayında ilk tedavimi oldum 3 tane taze embriyo transfer edildi bir tanesi tuttu Mart ayında yaş sınırı cikti 1 ayla kurtardim yani bu sene ekim ayında dondurulmuslari denedik yaşım 37 onun için 2 tane transfer edildi ama tutmadı dondurulmus um da kalmadı çözülür ken bozuldu

olsun bak hiç üzülme Rabbim ol dedikten sonra 5.gün olsun 3.gün olsun fark etmiyor. tutunacağı varsa tutunuyor.
bak benim ilk denememde 2 tane 5.gün embriyosu konmuştu. hemde 1.kalitedeydiler. ama olmadı. yani demek istediğim tutunmadıktan sonra farketmiyor kaçıncıgün gün olduğu. sen yeterki kendini strese sokma . elimizden geleni yapıcaz ve tevekkülle sonucumuzu beklicez inan moral çok önemli.

Kızlar ya benim hiç bir belirtim yok adet olcakmış gibi bile değilim cumartesi test yaptırcam ama gün yaklaştıkça moralim bozuluyor (

Kızlar ya benim hiç bir belirtim yok adet olcakmış gibi bile değilim cumartesi test yaptırcam ama gün yaklaştıkça moralim bozuluyor (
Bazen hicbir belirti olmuyor ki canım. Hep yaziyorlar forumda. Bunu kafana takip stres yapma olumlu dusun.

evet ilk denemem inşallah hayırlısı olur.Allah seninde yardımcın olsun...

kabızlık çeken arkadaşlar; bir kaç parça sinamekiyi büyük kupada demleyip süzün, üzerine biraz limon sıkıp ballada tatlandırarak için faydasını göreceksiniz

Öyle düşünme canım.şimdiden ümidini kırma, pozitif düşün ınş. Güzel haberler alacaksın. Bizi de sevindireceksin

Ben artik bugun kalkmaya basladim.ewin icinde oturuyorum,dolasiyorum.doktorum surekli yatma hareket icinde ol dedi.siz neler yapiyosunuz.nasil geciyor gunleriniz arkadaslar

Kızlar bugün transferin 9. günündeyim. Sonucu almama çok az kaldı. Kendimi hamile psikolojisine sokmaya çalışıyorum. İnşallah Allahım utandırmasın. Geçmiyo günler çok sabırsızlanıyorum. Sonunda inşallah üzülmeyiz. Allahım yardımcımız olsun.

günaydın, bugün adetimin 3. günü ama doktorlar öğleden sonra başladıysa 2. gün kabul ediyorlar sabah ultrasonum vardı E2 ve FSH için kan verdim saat 13.00 de tekrar gideceğim duruma göre karar verilecek

benim de durumum senle aynı, cumartesi öğleden sonra regl olduğum için dünü 2.gün saydılar,
dün sabahtan gittim doktora kontrol ve fsh için kan tahlili verdim sonuç iyi, yanlız doktor muayene ederken rahim kalınlığı ince dedi, bende bişey sormadım henüz tedavinin başlarındayız diye,
dün iğnelerim yazıldı gonal-f 225 lik vurucam, antibiyotik azitro, eşim ve ben içicez onu,
iğnelere bu akşam başlayacağım cuma tekrar kontrole gidicem,
sen nerde tedavi görüyorsun peki,
işlemlerimiz senle aynı olcak herhalde. bakalımm kaç tane yumurta olcak, kaç tane döllencek,
daha önce aşılama yaptırdığımda ananası duymuştum ben, yumurtayı çoğaltıyor ve kalite artırıyor diye, yedim ve gerçekten de yumurtam daha fazla gelişti. rahim duvarını kalınlaştırmak için de hakiki nar suyu içmek gerekiyormuş hergün,
dün ikisini de aldım, narı sıktım ve ananası da yedim,
eşime de sadece havuç sıktım, takviye destek yaptım bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…