- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
devrim7779 canım testini yapıyor musun yarin
CaNım 2014 Torba yasasında artık tek embriyo konuyor....senin tek mi koydularrr
canım teşekkür ederim..
Ne gizel meslektaslarimizla beraberiz burda da.Ben de türkçe ogretmeniyim ama bu yıl ara verdim evdeyim.
allah yardımcın olsun canım iyi sonuçlarını beklıyororuz inş.Birazdan gidecegim canim kan vermeye.dua edin benim icin.
Ben de bantlara ve vitamine başladım. Maalesef 5. Gün için bekletilen embriyolar yaşamadı. Elimizde 2. Kalite 3. Gün dondurulmuş 4 tane kaldı. Onlarda çözdürülüp 2 gün daha yaşarsa transfer gerçekleşecek. Olmazsa herşeye baştan başlayacağız
Canım ınş. Güzel haberler verirsin bize.bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim dualarimizi kabul eylesin ınş.Birazdan gidecegim canim kan vermeye.dua edin benim icin.
hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin canım ya çok sevindimben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
Hayırlı olsun canım.hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin canım ya çok sevindim
Bazen hicbir belirti olmuyor ki canım. Hep yaziyorlar forumda. Bunu kafana takip stres yapma olumlu dusun.Kızlar ya benim hiç bir belirtim yok adet olcakmış gibi bile değilim cumartesi test yaptırcam ama gün yaklaştıkça moralim bozuluyor(
evet ilk denemem inşallah hayırlısı olur.Allah seninde yardımcın olsun...Selam canım bende bu ay başlıyorum tedâvime 2. Günü iğneler başlıyor birkaç gün aralıklarla yumurta takibi Yapılıyor sonra yumurta toplama 3 gün veya 5 gün sonra transfer zamanı toplamda 12 ila 15 gün Sürüyor tedavin hayırlı olsun canım yardımcı olabileceğimiz başka şeyler varsa sorabilirsin ilk denemen galiba
Öyle düşünme canım.şimdiden ümidini kırma, pozitif düşün ınş. Güzel haberler alacaksın. Bizi de sevindireceksinKızlar ya benim hiç bir belirtim yok adet olcakmış gibi bile değilim cumartesi test yaptırcam ama gün yaklaştıkça moralim bozuluyor(
günaydın, bugün adetimin 3. günü ama doktorlar öğleden sonra başladıysa 2. gün kabul ediyorlar sabah ultrasonum vardı E2 ve FSH için kan verdim saat 13.00 de tekrar gideceğim duruma göre karar verilecek
Gözün aydınnnnn:) Kucağına sağlıkla alacağın günler de gelsin inşallah.Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?