- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
güzel haberlerii bekliyoruz Allahın izniyleCanim tebrik ederim darisi benim ve sirada bekleyenlerin de basina.dua et bizlere...
Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Allah razı olsun tatlımhayırlı olsunn allah tamamına erdirsin canım ya çok sevindim
süperrrrrrrrrrrrr .hayırlı uğurlu olsun tatlımKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
zaten seninki 5. gün embriyosu değilmiydi 12sinde Allah ın izni ile çıkar15 kasım yazıyor verilen kağıtta ama ben doğum günümde yani 12 kasımda yapmayı düşünüyorum:)
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. kaçıncı gün embriyosuydu? birde transfer günü hariç 9 dimiben geldim 9.gün veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç:32 canlar nasıl sizce
evet canımöğrenirsin büyük ihtimal 20 sine kadar transferin olur. hadi hayırlısı.Arkadaşlar ben de kontrole gittim bugün.vitaminleri devam. Estrofeme basladim. Günde üç tane verdi. Ayın 15 inde kontrole çağırdı. O gün öğrenirim transfer tarihimi sanırım.
gonal f 225!likten sonraki aşaman nedir? biliyor musun? benide adetin 2. günü çağırdılar muhtemelen aynı.benim de durumum senle aynı, cumartesi öğleden sonra regl olduğum için dünü 2.gün saydılar,
dün sabahtan gittim doktora kontrol ve fsh için kan tahlili verdim sonuç iyi, yanlız doktor muayene ederken rahim kalınlığı ince dedi, bende bişey sormadım henüz tedavinin başlarındayız diye,
dün iğnelerim yazıldı gonal-f 225 lik vurucam, antibiyotik azitro, eşim ve ben içicez onu,
iğnelere bu akşam başlayacağım cuma tekrar kontrole gidicem,
sen nerde tedavi görüyorsun peki,
işlemlerimiz senle aynı olcak herhalde. bakalımm kaç tane yumurta olcak, kaç tane döllencek,
daha önce aşılama yaptırdığımda ananası duymuştum ben, yumurtayı çoğaltıyor ve kalite artırıyor diye, yedim ve gerçekten de yumurtam daha fazla gelişti. rahim duvarını kalınlaştırmak için de hakiki nar suyu içmek gerekiyormuş hergün,
dün ikisini de aldım, narı sıktım ve ananası da yedim,
eşime de sadece havuç sıktım, takviye destek yaptım bakalım hayırlısı.
teşekkür ederim tatlım evet transfer günü sayılmıyormuş.3.gün embriyosu dondurulmuş..şimdi aslında serüven başlıyor Rabbimin izniyle...nasip etsin cümlemize..canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. kaçıncı gün embriyosuydu? birde transfer günü hariç 9 dimi
ayy seni böyle okuyunca heyecanlandım benimkilerde 3. gündü bende 9 günü yaptırsammı diyedüşünmeye başladım gerçi onada daha çook var ama bir iki bir iki günüdür heyecan ve sabırsızlık içindeyimteşekkür ederim tatlım evet transfer günü sayılmıyormuş.3.gün embriyosu dondurulmuş..şimdi aslında serüven başlıyor Rabbimin izniyle...nasip etsin cümlemize..
canım tebrik ederim RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. seninkiler 5 . gün embriyosumuydu?Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
canım benim ya inşallah Rabbim nasip eder..benim dun aksam sancım fazlalaşınca gittim.12.gün aslında olması gereken ama dayanamıyoz işte :)ayy seni böyle okuyunca heyecanlandım benimkilerde 3. gündü bende 9 günü yaptırsammı diyedüşünmeye başladım gerçi onada daha çook var ama bir iki bir iki günüdür heyecan ve sabırsızlık içindeyim
Aldm evet. sonra degerlerim dusmeye basladi ve kimyasal gebelikmis. zaten cok dusuk degerlerle basladim.arkadaşım geçmiş sayfaları okuyamadım ama sen pozitif almamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum allah ikimizede hayırlsını nasip etsin tatlım
Hangi ilaclar veriliyorki dondurlms larda2900 tl canım ilaçlar hariç
sen ne zaman gideceksin peki, ne zamana denk geliyor adetin 2.günü,gonal f 225!likten sonraki aşaman nedir? biliyor musun? benide adetin 2. günü çağırdılar muhtemelen aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?