Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allah tamamına erdirsin.Bol bol dinlen ve bol su iç. sakın ha susuz kalma inşallah sağlıklıca kucağına alırsın

Arkadaşlar ben de kontrole gittim bugün.vitaminleri devam. Estrofeme basladim. Günde üç tane verdi. Ayın 15 inde kontrole çağırdı. O gün öğrenirim transfer tarihimi sanırım.
evet canımöğrenirsin büyük ihtimal 20 sine kadar transferin olur. hadi hayırlısı.

gonal f 225!likten sonraki aşaman nedir? biliyor musun? benide adetin 2. günü çağırdılar muhtemelen aynı.

canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. kaçıncı gün embriyosuydu? birde transfer günü hariç 9 dimi
teşekkür ederim tatlım evet transfer günü sayılmıyormuş.3.gün embriyosu dondurulmuş..şimdi aslında serüven başlıyor Rabbimin izniyle...nasip etsin cümlemize..

teşekkür ederim tatlım evet transfer günü sayılmıyormuş.3.gün embriyosu dondurulmuş..şimdi aslında serüven başlıyor Rabbimin izniyle...nasip etsin cümlemize..
ayy seni böyle okuyunca heyecanlandım benimkilerde 3. gündü bende 9 günü yaptırsammı diyedüşünmeye başladım gerçi onada daha çook var ama bir iki bir iki günüdür heyecan ve sabırsızlık içindeyim

canım benim ya inşallah Rabbim nasip eder..benim dun aksam sancım fazlalaşınca gittim.12.gün aslında olması gereken ama dayanamıyoz işte :)

Ya benim transferim perşembe oldu.4.gün embriyo su konuldu.testte en erken ne zaman çıkar sizce ? Test tarihim 9 Kasım

arkadaşım geçmiş sayfaları okuyamadım ama sen pozitif almamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum allah ikimizede hayırlsını nasip etsin tatlım
Aldm evet. sonra degerlerim dusmeye basladi ve kimyasal gebelikmis. zaten cok dusuk degerlerle basladim.

gonal f 225!likten sonraki aşaman nedir? biliyor musun? benide adetin 2. günü çağırdılar muhtemelen aynı.
sen ne zaman gideceksin peki, ne zamana denk geliyor adetin 2.günü,
normalde cumartesi gitmem gerekiyordu fakat doktor olmadığı için cuma çağırdılar,
gonal-f 225 likten sanırım cuma günü tekrar yazacaklar, yumurtaların durumuna göre, ayrıyetten bi iğne daha yazacağız yumurta baskılayıcı dediler, yumurtalarım zamansız çatlamasın diye, yani cumadan sonra 2 şer iğne vurulcam kısmetse. ondan sonraki aşamaları yazarım, kontrole çağırırlar yine, muhtemelen 12 gün sonra falan yumurta toplarız dediler, herhalde ayın 14-15 i gibi.

halgan cycas @cocuksuzum K kds2309 kizlar agrilariniz gectimi???
Ben bugun biraz daha rahat hareket edebiliyoum zaten ilk gunden sonra cok yatmadim ama agri oldugu icin kisitliyordu beni..bugun biraz daha az disari bile cikcam yarim saatligine...sizler ne durumdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…