Ben yoldayım tatlım. Evime gidiyorum. Biraz siskinlik var, gaz sancisi biraz da. Ama bugun eskisi gibiyim. Koruyuci ignem vardi. Onu yaptik bugun. Her seyden korkuyorum ama bir sey oldu mu diye.
Et surekli yiyorum ,protein agirlikli beslenmek lazimmis zaten...Kızlar transferden sonra et falan yediniz mi? Doktor bana dikkat etmen gereken bir sey yok dedi ama bilemiyorum
kızlar kasıklarıma ağrı giriyor dün batmalar oluyordu bugün fena ağrıyor ara.....
Gözün aydın canim hayırlı olsun. Allah kucagina almayi da nasip etsinKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
İnsallah hepsi dollenir canim...bu arada gununu dert etme banada 2. gun embryosu kondu topikteki cocuksuzum arkadasimizadakızlarr pazartesi 4 yumurta tıoplandı çarşambada da transfer olcak dediler transfer için erken gibi geldi bana kaç yumurta döllendi sölemediler bidee
Evet canim psikolojik..arkadaslarinin gelmeside iyi olur kafan iyice dagilir :) bu arada senin test gunun ne zamandi canim?Canim bende dun ve bugun daha rahatim bugune hep yattim bugunde evde b8raz geziniyorrum arkadaslarimi arayip fitcaladim sıkılıyorum die onlar gelicekler birazdan annem hazirlik yapio galiba biraxda kafam dagildigi icin kendimi cok dinlemiyorum bugun :) galiba birazda psikolojik:)
canım tebrik ederim RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. seninkiler 5 . gün embriyosumuydu?
İnsallah hepsi dollenir canim...bu arada gununu dert etme banada 2. gun embryosu kondu topikteki cocuksuzum arkadasimizadabu arada dun bir yazi okudum labatatuar ortaminda bolunemeyen embryolar anne karninda daha rahat bolunurmus o yuzden hic endiselenme ,guzel dusun guzel olsun :) birde benide aramafilar canim taaki transfere gittik doktor o zaman soyledi kac embryomuz oldugunu ...
Oleeeeyyyy bir bebis haberi daha :) cok sevindim canim hayirli olsun..sanirim ikiz gebelikKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Normal canim o agrilar 3-4 aya kadar suruyor bendede olmustu ilk hamileligimde...kızlar kasıklarıma ağrı giriyor dün batmalar oluyordu bugün fena ağrıyor ara.....
devrim7779 canim sana kac embriyo transfer edildi 9. Gun degerin ikiz gebelik gosteriyo rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah..
devrim7779 canim sana kac embriyo transfer edildi 9. Degerin ikiz gebelik gosteriyo rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah..
benim de durumum senle aynı, cumartesi öğleden sonra regl olduğum için dünü 2.gün saydılar,
dün sabahtan gittim doktora kontrol ve fsh için kan tahlili verdim sonuç iyi, yanlız doktor muayene ederken rahim kalınlığı ince dedi, bende bişey sormadım henüz tedavinin başlarındayız diye,
dün iğnelerim yazıldı gonal-f 225 lik vurucam, antibiyotik azitro, eşim ve ben içicez onu,
iğnelere bu akşam başlayacağım cuma tekrar kontrole gidicem,
sen nerde tedavi görüyorsun peki,
işlemlerimiz senle aynı olcak herhalde. bakalımm kaç tane yumurta olcak, kaç tane döllencek,
daha önce aşılama yaptırdığımda ananası duymuştum ben, yumurtayı çoğaltıyor ve kalite artırıyor diye, yedim ve gerçekten de yumurtam daha fazla gelişti. rahim duvarını kalınlaştırmak için de hakiki nar suyu içmek gerekiyormuş hergün,
dün ikisini de aldım, narı sıktım ve ananası da yedim,
eşime de sadece havuç sıktım, takviye destek yaptım bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?