Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar transferden sonra et falan yediniz mi? Doktor bana dikkat etmen gereken bir sey yok dedi ama bilemiyorum

Ben yoldayım tatlım. Evime gidiyorum. Biraz siskinlik var, gaz sancisi biraz da. Ama bugun eskisi gibiyim. Koruyuci ignem vardi. Onu yaptik bugun. Her seyden korkuyorum ama bir sey oldu mu diye.

Canim bende dun ve bugun daha rahatim bugune hep yattim bugunde evde b8raz geziniyorrum arkadaslarimi arayip fitcaladim sıkılıyorum die onlar gelicekler birazdan annem hazirlik yapio galiba biraxda kafam dagildigi icin kendimi cok dinlemiyorum bugun :) galiba birazda psikolojik:)

kızlarr pazartesi 4 yumurta tıoplandı çarşambada da transfer olcak dediler transfer için erken gibi geldi bana kaç yumurta döllendi sölemediler bidee
İnsallah hepsi dollenir canim...bu arada gununu dert etme banada 2. gun embryosu kondu topikteki cocuksuzum arkadasimizada bu arada dun bir yazi okudum labatatuar ortaminda bolunemeyen embryolar anne karninda daha rahat bolunurmus o yuzden hic endiselenme ,guzel dusun guzel olsun :) birde benide aramafilar canim taaki transfere gittik doktor o zaman soyledi kac embryomuz oldugunu ...

Evet canim psikolojik..arkadaslarinin gelmeside iyi olur kafan iyice dagilir :) bu arada senin test gunun ne zamandi canim?

sağol canım Allah razı olsun o zaman bana da yarın söylerler aslında ben 2 tane transfer istedm olursa ama yasakmış 1 taen transfer etcekler

Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Oleeeeyyyy bir bebis haberi daha :) cok sevindim canim hayirli olsun..sanirim ikiz gebelik sana 2 tane 3. gun embryosu konmustu dimi?

devrim7779 canim sana kac embriyo transfer edildi 9. Degerin ikiz gebelik gosteriyo rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah..

Canim 5. Gun embriyosuydu.kalitesi pek iyi degil denmisti.iki taneydi.tup bebek merkezini aradim degeri soyleyince hemsirenin bir an sesi kesildi.kadin dogumcum da oyle.sanirim ikiz olabilir diye dusunmustum ben de.insallah hayirli saglikli olsun da.burdaki herkese dua edecegim.

Kizlar ben geldim öncelikle tüm pozitif sonuc alan kardeşlerimizi tebrik ederim Rabbim kucağıniza almayi da nasip etsin inşallah

Sabah tan beridir kosturuyorumçok şükür rapor çıkmış ilaçlarımi yazdırdim ama bulmak ne mümkün kimi eczaneler kotamiz dolu bu ilacı veremiyoruz kimileri bu ilaçlar bizde yok kimisi sistem hata veriyor cok sukur evin yakınında bir eczane vardi oraya gittim ilac deposunu aradı eczacı, ilaçlar varmış kotası da daha dolmamış eczacının 1saate kadar arayacaklar inşallah ilaçlarımi alacağım hastalığimin 2 veya 3 günü zeynep Kamile gidicem hemşireler ilaçları nasıl kullanacagimi söyleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…