süperrrr hayırlısı olsun inşallahKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Ust üste güzel haberler geliyor ya devamida gelir insallh hayırlı olsun arkadaşım allı kucağına almayda nasip etsinTesekkurler arkadaslar.tam olarak kendimi kaptirmamaya calisiyorum.sevinip hayal kirikligi yasamak daha zor.kendime ve hepinize dua ediyorum umarim bir an once evlatlarimizi saglikli hayirli bir sekilde kucsgimiza aliriz.
Ne guzel bir haber canım. Transferden sonra nelere yaptin peki? Ben her seyden korkuyorum. Cay koydum esime. O bile kafama takiliyir. Tuvaletimi yapmak kafama takiliyor. Cok mu dikkat ettin.Evet canim 5. Gun 2 tane koymuslardi.sagolcanim.darisi hepimizin basina.
Tebrikler canim. İnşallah katlanarak devam eder ve yavrunukucagina sağlıkla alırsın. Buradaki arkadaşlarını da unutmaya dua edersinKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Yok canim o kadar kafana takma..ben oglumda transferden sonra fabrikadaki isime geri donmustum ustelik tek 3. gun embryosuydu tuttuda dogdu bak..ben ilk gun fazla bisey yapmadim bunda ama artik yemek bulasik yapiyorum hem simdide yemek yaptim ogluma kek getirdim yediriyorum bir yandan :) biseylerle oyalandigim icin kafamada fazla takmamis oluyorumNe guzel bir haber canım. Transferden sonra nelere yaptin peki? Ben her seyden korkuyorum. Cay koydum esime. O bile kafama takiliyir. Tuvaletimi yapmak kafama takiliyor. Cok mu dikkat ettin.
Yok canim o kadar kafana takma..ben oglumda transferden sonra fabrikadaki isime geri donmustum ustelik tek 3. gun embryosuydu tuttuda dogdu bak..ben ilk gun fazla bisey yapmadim bunda ama artik yemek bulasik yapiyorum hem simdide yemek yaptim ogluma kek getirdim yediriyorum bir yandan :) biseylerle oyalandigim icin kafamada fazla takmamis oluyorum
Hosgeldin canim..benim yazimdan alinti yapmissin ustte ama bisey yazmamissin..biseymi soracaktin?Pardon arkadaslar ben araniza yeni katildim bende ekimde tüp bebek yaptirdim bugün 8. Günüm
Bugün idrar testi yaptim fakat silik çizgi cikti sence umutlanmalimiyimHosgeldin canim..benim yazimdan alinti yapmissin ustte ama bisey yazmamissin..biseymi soracaktin?
Kac tane ve kacinci gun embriyosu transfer edildi?Bugün idrar testi yaptim fakat silik çizgi cikti sence umutlanmalimiyim
2 tane 5. Gun embriyosu cok heycanliyim annmde hemen sevinme kan testi yaptralim diyor persembe gunuKac tane ve kacinci gun embriyosu transfer edildi?
Evet bence hamilesin... bende onceki tedavilerimde iki kere 9. Gun yaptigimda silik cikmisti ve hamileydim
Hangi ilaclar veriliyorki dondurlms larda
İgne falanda yok bu ilaclar bu kadr pahali degil yani. bnm doktor dondurulmuslarda 2 bin aliyoruz demistiCanim yumurta toplama isleminden sonra yapilanlarin aynidi 15 ine kdr östrojen hapi 15 inden sonra jel 20 sinde transfer
bence de hamilesin yuppiiiii :)Bugün idrar testi yaptim fakat silik çizgi cikti sence umutlanmalimiyim
bende 9. gün erken gebelik testlerinden yapmıştım. silik çıktı. 12. gün betahcg testim 217.4 çıktı :) inşallah sende hamilesindir canım.Bugün idrar testi yaptim fakat silik çizgi cikti sence umutlanmalimiyim
Tesekkurler canim. Allah yazdıysa olacak gerci. Dusuncesi bile heyecan verici. Insallah olur da guler geceriz bu endiselerimize. Bu arada cevaplarin icin tesekkur ederim.Yok canim o kadar kafana takma..ben oglumda transferden sonra fabrikadaki isime geri donmustum ustelik tek 3. gun embryosuydu tuttuda dogdu bak..ben ilk gun fazla bisey yapmadim bunda ama artik yemek bulasik yapiyorum hem simdide yemek yaptim ogluma kek getirdim yediriyorum bir yandan :) biseylerle oyalandigim icin kafamada fazla takmamis oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?