Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

benimde dün başladı tedavim merional 150ml 3 toz 1 su karıştırıyorum, 4 gün kullanıp cuma sabah kontrole gideceğim, azitro 500 eşimde ben de kullanacağım bir de folbiol verdi. Yeditepe üniversitesi Cem Fıçıoğlu' na gidiyorum

Tesekkurler arkadaslar.tam olarak kendimi kaptirmamaya calisiyorum.sevinip hayal kirikligi yasamak daha zor.kendime ve hepinize dua ediyorum umarim bir an once evlatlarimizi saglikli hayirli bir sekilde kucsgimiza aliriz.
Ust üste güzel haberler geliyor ya devamida gelir insallh hayırlı olsun arkadaşım allı kucağına almayda nasip etsin

Evet canim 5. Gun 2 tane koymuslardi.sagolcanim.darisi hepimizin basina.
Ne guzel bir haber canım. Transferden sonra nelere yaptin peki? Ben her seyden korkuyorum. Cay koydum esime. O bile kafama takiliyir. Tuvaletimi yapmak kafama takiliyor. Cok mu dikkat ettin.

Kizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Tebrikler canim. İnşallah katlanarak devam eder ve yavrunukucagina sağlıkla alırsın. Buradaki arkadaşlarını da unutmaya dua edersin

Ne guzel bir haber canım. Transferden sonra nelere yaptin peki? Ben her seyden korkuyorum. Cay koydum esime. O bile kafama takiliyir. Tuvaletimi yapmak kafama takiliyor. Cok mu dikkat ettin.
Yok canim o kadar kafana takma..ben oglumda transferden sonra fabrikadaki isime geri donmustum ustelik tek 3. gun embryosuydu tuttuda dogdu bak..ben ilk gun fazla bisey yapmadim bunda ama artik yemek bulasik yapiyorum hem simdide yemek yaptim ogluma kek getirdim yediriyorum bir yandan :) biseylerle oyalandigim icin kafamada fazla takmamis oluyorum

halgan bu arada canim ilkinde bana iki cok iyi kalite embriyo konmustu yattim dinlendim surekli ,her seye dikkat ettim ,yattigim oturdugum yerdede dusunup durdum hep ve tutmadi..yani sen cok yorma kendini yeter cok kafaya takiyorsun gibi geliyor bana stresten uzak dur en onemlisi bu canim...

Tesekkurler canim. Allah yazdıysa olacak gerci. Dusuncesi bile heyecan verici. Insallah olur da guler geceriz bu endiselerimize. Bu arada cevaplarin icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…