Hayirli olsun canim ne güzel haberKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
Hangisinden almistin canim? Bende 10. gun clear bleu dijital test alsammi diye dusunmeye basladim :) kullandinmi bunu hic?bende 9. gün erken gebelik testlerinden yapmıştım. silik çıktı. 12. gün betahcg testim 217.4 çıktı :) inşallah sende hamilesindir canım.
canım ben miratech yapmıştım. bide akşam yapmıştım. sabah yapmak gerekiyormuş aslında.Hangisinden almistin canim? Bende 10. gun clear bleu dijital test alsammi diye dusunmeye basladim :) kullandinmi bunu hic?
benim ilk gün yani pazar günü hafif ağrılarım vardı şuan yok diyebilirim. dün biraz markete kadar gittim yürüdüm evde çok sıkılmıştım yatmaktan. bugünde kahvaltı hazırladım mutfakta biraz iş yaptım ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor azcık. bunun dışında birşey yok haaa birde zaman geçmiyorhalgan cycas @cocuksuzum K kds2309 kizlar agrilariniz gectimi???
Ben bugun biraz daha rahat hareket edebiliyoum zaten ilk gunden sonra cok yatmadim ama agri oldugu icin kisitliyordu beni..bugun biraz daha az disari bile cikcam yarim saatligine...sizler ne durumdasiniz?
3 un 5 in hesabindayim bende benim 3. Gun ile 9 gun sonuc cikarsa 5. Gun transferi ile en yakın hangi gun cikar ? Matematik sorusu gibi oldu biraz ama, bu haftasonu yaptirsam mi ki ? Hastane evimin karsisinda zatenayy seni böyle okuyunca heyecanlandım benimkilerde 3. gündü bende 9 günü yaptırsammı diyedüşünmeye başladım gerçi onada daha çook var ama bir iki bir iki günüdür heyecan ve sabırsızlık içindeyim
ben bu akşam yiyeceğim bana bir kağıt verdiler orada her besin gurubundan yiyip dengeli beslenin yazıyordu.Kızlar transferden sonra et falan yediniz mi? Doktor bana dikkat etmen gereken bir sey yok dedi ama bilemiyorum
Ayni sekilde benimde canim. dun ben de markete kadar yurudum. Biraz hizli hareket ettigimden sanirim kasiklarim agridi ama gecti simdi . Beklemelerdeyim ve dedigin gibi vakit gecmiyooobenim ilk gün yani pazar günü hafif ağrılarım vardı şuan yok diyebilirim. dün biraz markete kadar gittim yürüdüm evde çok sıkılmıştım yatmaktan. bugünde kahvaltı hazırladım mutfakta biraz iş yaptım ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor azcık. bunun dışında birşey yok haaa birde zaman geçmiyor
Ne guzel bir haber canım. Transferden sonra nelere yaptin peki? Ben her seyden korkuyorum. Cay koydum esime. O bile kafama takiliyir. Tuvaletimi yapmak kafama takiliyor. Cok mu dikkat ettin.
Bana ozellikle balik yiyin dedi hemsire. Pazar gunu yemistim. Dun de hic birseyden haberi olmayan babamlar bol bol balik yaptirip gelmislerdi . Iki gundur balik yiyorum. Sabahlari da yumurta ve sut. Proteine agirlik verdim.Kızlar transferden sonra et falan yediniz mi? Doktor bana dikkat etmen gereken bir sey yok dedi ama bilemiyorum
pazar günü çıkabilirde ama çıkmayabilirde off çok zor birşey yap diyecem sonra çıkmaycak üzüleceksin. ben pazartesiyi iyice kafama koydum bakalım o gün vazgeçmezsem3 un 5 in hesabindayim bende benim 3. Gun ile 9 gun sonuc cikarsa 5. Gun transferi ile en yakın hangi gun cikar ? Matematik sorusu gibi oldu biraz ama, bu haftasonu yaptirsam mi ki ? Hastane evimin karsisinda zaten
Cikmasa da dert degil geride dondurulmus iyi embriyolar var. Tamam biraz uzuntu ve hayal kirikligi olacak ama cok sukur tedavi var. Ve umuT var. Rabbim ol derse olur bakalim inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin minnosum. Ama inaniyorum cok sukur ki pozitifim.pazar günü çıkabilirde ama çıkmayabilirde off çok zor birşey yap diyecem sonra çıkmaycak üzüleceksin. ben pazartesiyi iyice kafama koydum bakalım o gün vazgeçmezsem
azitro bize de yazdılar, ama bana gonal f verdiler, senin yaşından dolayı sanırım iğnen farklı, kaç senedir uğraşıyorsun peki sen, bizim 3,5 sene oldu ama ilk bir sene kasmadık tabi, miyom ameliyatı falan geçirdim ben, 2 aşılama derken bu güne geldik, sen kaç yıllık evlisin, problem var mı sebepsiz mi sizinki,benimde dün başladı tedavim merional 150ml 3 toz 1 su karıştırıyorum, 4 gün kullanıp cuma sabah kontrole gideceğim, azitro 500 eşimde ben de kullanacağım bir de folbiol verdi. Yeditepe üniversitesi Cem Fıçıoğlu' na gidiyorum
ay ne güzel eşin bunu diyor bende eşime pazartesi yaptıralım diyorum mırın kırın ediyor ama o kabul etmesede ben yaptıracağım kiCikmasa da dert degil geride dondurulmus iyi embriyolar var. Tamam biraz uzuntu ve hayal kirikligi olacak ama cok sukur tedavi var. Ve umuT var. Rabbim ol derse olur bakalim inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin minnosum. Ama inaniyorum cok sukur ki pozitifim.
O degilde esim benden sabirsiz simdiden cumartesi gidelim mi diuor
sebepsiz infertilite canım ben 40 yaşındayım 3,5 yıldır evliyim 2 sene öncesine kadar denemelerim oldu dondurulmuş denemem de kimyasal gebelikle sonuçlandı , yumurta rezervimde azalma olunca tekrar denemek istedim. Allahım inşallah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinazitro bize de yazdılar, ama bana gonal f verdiler, senin yaşından dolayı sanırım iğnen farklı, kaç senedir uğraşıyorsun peki sen, bizim 3,5 sene oldu ama ilk bir sene kasmadık tabi, miyom ameliyatı falan geçirdim ben, 2 aşılama derken bu güne geldik, sen kaç yıllık evlisin, problem var mı sebepsiz mi sizinki,
Haklısın canım. Ise de o yuzden gitmek istiyorum. Takmamak icin aslinda. Cok tesekkurler canim.halgan bu arada canim ilkinde bana iki cok iyi kalite embriyo konmustu yattim dinlendim surekli ,her seye dikkat ettim ,yattigim oturdugum yerdede dusunup durdum hep ve tutmadi..yani sen cok yorma kendini yeter cok kafaya takiyorsun gibi geliyor bana stresten uzak dur en onemlisi bu canim...
Canım Bana da adetin 15. Gününe kadar estrofem ve vitamin verdi. 15 inden sonra bir hafta protestan iğne vurulup transfer olacağım. Transferden sonrada crinone jel.tabi Estrofeme vitaminlere ve bazı ilaçlara devam edecek misim. Verilen kağıtta yazıyor. Bize de 2450 dediler canım dondurulmuslaraİgne falanda yok bu ilaclar bu kadr pahali degil yani. bnm doktor dondurulmuslarda 2 bin aliyoruz demisti
Canim belki gec tutunmus olabilir . Kiyaslama sen bu mutlu anin tadini cikar. Degerin superrrkizcelerrrr 12.gun degerimm 258.)) ayni gunnn transferrr olan oda arkadasimin 530 cikmis ona da tek transferr olmustu.onunkimi cok benimki mi az anlamadim ki; ( bi fikri olan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?