Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar aile hekimine gittim.az evvel. Progestan ve estroferm bir de b vitamini yazdirmak icin. Gebe olsaydin olurdu ama bu durumda yazamam dedi. Illa ki hastanede yazdirmam gerekiyormus. Eczanede de ozel hastanede zaten odemis oldugum muayene paralarinin ustune bir de devlete tekrardan odeme yaptim. Sonra sukrettim, sukur ki elinizde en azindan saglik.icin harcayabilecek imkan var. Olmayanlara Allahim kolaylil versin. Bu ulkede insanin hicbir degeri yok.

Indallah o mucizeyi kucagina da alirsin canimm... cok cok cok sevindim.

ayy lulinda çok sevindim canım.
görüyor musun yaramazı arkadan koştura koştura gelmiş yetişmiş kardeşlerine beni de bekleyin beni de bekleyin :):)

Sorma ya ben de umut a gidiyorum ya. Hastane olmadığı için reçeteye yazılanları parayla alıyorum. 28 tl omega 3 ve bitecek birkaç güne. Tekrar alacağım. Bize de saglik ocağından estrofem ve diğerlerini yazabilirsiniz dedi doktor. Demek yazmadilar sana. Ama benim diğer tedavi nde özel hastanede olmuştu ama sigortadan indirimli almıştım ilaçlarımi. Ama iğneleri devlet karşılamıyor sanırım çünkü iğnelerle indirim yapilmamisti

bana da sebepsiz dediler bende 3,5 yıldır evliyim, 1 seneden sonra kasmaya başladık, klomenler aşılamalar falan, bi sene ara verdim şimdi ilk tüp bebek denemem, hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi,
senin bu sefer dondurulmuşlarla mı olacak yoksa yumurtan toplancak mı,
ben yumurta toplanma işleminden korkuyorum en çok niyeyse,
ama yapacak bişey yok, hayırlısı olur inşallah hepimiz için. nar suyu iç hergün ve ananas ye mutlaka hergün , takviye şart.

Biraz da biz doktorun is bilmezliginden bence. Ben de aile hekimimi degistirdim zaten. Bakalim o ne diyecek.

Canim hic uzulme bosuna ben o yuzden transfer oncesi ve transfer sonrasi o kadar cok agladim ki.kendi kendine kalitesi arttiyor.benimkiler ilk basta kalitesi cok iyi degildi.ertesi gun 6. Gune birinci kalite oldu.ayrica doktorum rahimde daha kolay gelisecegini soylediler.simdi gebelik testim pozitif ve yuklenen o birinci kalite degil.kalitesi cok iyi olmayan iki taneydi.canini sikma bosuna.

Beni dün arayıp 4 tane 3. gün 2.kalite dondurduk, kalanlar maalesef gidemedi demişlerdi dün. Bir de üstüne doktor umutlu konuşmayınca cok üzülmüştüm. Bugün arayıp söyleyince şaşırdım ve sevindim tabii. Bilmiyordum biraz daha bekleteceklerini.
Senin de hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun, sorunsuz bir hamilelik olsun inşallah:)

evet canım progestanı hamile kalmadan devlet ödemiyor ama estrofemi ödüyor günde tek tablet ödüyor yani ancak 28 günde bir yazdırabiliyorsun ben onu yazdırmıştım. tabi hastanede kadın doğumcuya yazdırdım.

kizcelerrrr 12.gun degerimm 258. )) ayni gunnn transferrr olan oda arkadasimin 530 cikmis ona da tek transferr olmustu.onunkimi cok benimki mi az anlamadim ki; ( bi fikri olan var mi??
Hayirli olsun bence onunki cok hemde tek embriyo ve 12. gune gore baya cok..onunki tek yumurta ikizi olabilir..seninkide gayet guzel bir rakam...

Kizlar cronene jeli yaziyor mu aile hekimi bilginiz var mi

Biraz da biz doktorun is bilmezliginden bence. Ben de aile hekimimi degistirdim zaten. Bakalim o ne diyecek.
Ben de yumurta geliştirmek için kullanılan iğneler dışında hepsini aile hekimine yazdiydim canım. Dediğin gibi seninki işi bilmiyo

Bana transfere hazırlık sırasında progestan vermişlerdi. Doktorum yazdı devlet te ödedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…