Yazıyor canimKizlar cronene jeli yaziyor mu aile hekimi bilginiz var mi
Güzel soru:)Kizlar transfer gunu rahim kalinliginiz kacti?
canım hadi gözün aydın.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.sanki kendi sonucummuş gibi heyecanlandım vallahi.darısı başıma inşallahKizlar sonucumu aldim.9. Gun 188.8. İnanamiyorum.hamileyim.iki gun sonra tekrar yaptiracagim.insallah bu haberi bekleyen herkes bu sevinci yasar.
o zaman sana tanı kısmını hamilelik diye girmişlerdir canım ancak o şekilde ödüyor çünkü.Bana transfere hazırlık sırasında progestan vermişlerdi. Doktorum yazdı devlet te ödedi canim
hiç bilmiyorum ki ölçmediler ama en son 4 gün öncesinde ölçmüşlerdi 10 küsürdü sanırım 10.3 tüKizlar transfer gunu rahim kalinliginiz kacti?
Anladim canim. Insallah yenisi is bilen biridir.Ben de yumurta geliştirmek için kullanılan iğneler dışında hepsini aile hekimine yazdiydim canım. Dediğin gibi seninki işi bilmiyo
Climara Fort bantları yazar mı aile hekimi acaba?Bana transfere hazırlık sırasında progestan vermişlerdi. Doktorum yazdı devlet te ödedi canim
Bende hafif kasik agrisi var o kadar. Ilk gunku kadar değil amaBen de hic yok sanirim. Bilemiyorum. Her seyden nem kapiyorum. Acaba olacak mi, zarar verdim mi diye.
östrojen içeren ilaçları yazıyorlar yani climarada kullandım onlarıda yazdırdım. estrofemide yazdırdım ama progestanı eczacımda dedi hamile kalmadan olmaz diye dediğim gibi teşhise düşüh tehdidi falan girmeleri gerekiyor yazabilmeleri için. aslında oda doktora kalmış bir durum.Climara Fort bantları yazar mı aile hekimi acaba?
bu bant ne için canım?ilk kez duydumkızlar climara fort bant kullanan var mı ıcınızde? bu bantı koluma yapıstrdımda bn ucu hafıf kalktı bıse olurmukı yenılesemmmı kı bantı? bir de bı program dahılınde dr um bellı gunlerde lıste werdı elıme hangı gun kc tane yapıstrcam dıye ama ben banyo ısını sormayı unuttum bu bant bnm ustumdeyken banyo yapabılırmıyım ? zararı olurmu banta?
Benimde transferden 6 gun once 10.3 tu sence kac olmus olabilir transfer gunu? bir tahminin varmi? :)hiç bilmiyorum ki ölçmediler ama en son 4 gün öncesinde ölçmüşlerdi 10 küsürdü sanırım 10.3 tü
Valla bugun kasik agrilarim baya hafifledi disari bile ciktim alisveris yaptim ufak tefek geldim...belirti falan yok ama ona takilmiyorum zaten ben..belirti var diye dusunup sonra uzulmek istemem
Güzel soru:)
Kizlar transfer gunu rahim kalinliginiz kacti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?